Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy-Nyuu → Sanji

:hahaha:Ελατε σε μια πέριπέτεια δύνατηηηη!!! Με το Ντρεικ και τους φιλους του μαζι!!!!Ντρεικ!!!!:hahaha: Είναι τελείως ελεος η μεταγλωττιση....:nosey::nosey:
Aug 13 2008 01:22
Photo

Lucy-Nyuu → Sanji

heeey!!! Ακουσα το We are! και μου θύμισε όταν το έβλεπα στα ελληνικά.... ήταν αθλιο το theme βεβαια...αλλα συγκινήθηκα....(πορώθηκα τώρα)
Aug 13 2008 01:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

tespa thn kanw twra giati h ora xreonetai 3 euro (!) kai opos eipa den exo gia 3odema dustuxos :) to diavasa to manga to link htan etoimo ston explorer (mallon kukloforei ki allos otaku edo poy diabazei apo onemanga bleach kai naruto ta teleutaia chapters kai ta eixa etoima :P yattaaa!) kai pali arigatou gozaimashita!! jia na tsi-kun (h mhpos na se lew sama? muahahahaha xD)
Aug 12 2008 23:28
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

gyrnaw 22.. 8elw kai na grapsw se kana thread edo pera alla gamwto den exo ka8olou ellhnika kai mhn to gamhsw me ta agglika...re pousth mou gamw... ama me afhsoun na petaxtp aurio naxo, 8a ta 3eskisw re ola 8a ta parw ola ta net me th seira... entometa3u 3emenw siga siga ki apo lefta kai de blepo kai polu pro8umi ti mana mou na tsontarei... peee re pousth dia.... exo gamh8ei... kala pernaw de lew.. alla 8elw ligo politismo! esto gia mia mera (kai meta otan paw a8hna 8a klaiw th moira mou pou 8a 3anar8o sxoinousa se ena xrono xD)
Aug 12 2008 23:25
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Οk την άλλη φορά θα σου στείλω link. Αλήθεια πότε έρχεσαι;
Aug 12 2008 23:20
Photo

Neuro → scrooge1991

Είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνεις...πιστεύω ότι αυτές τις ταινίες θα έπρεπε όλοι να τους δούμε έστω και μια φορά! Είναι ωραίες ιστορίες που μας μαθαίνουν πολλά...συνέχισε έτσι
Aug 12 2008 22:53
Photo

Neuro → gexion

Ουφ τελικα ειναι ποιο δισκολο απο οσο νομιζα να βρω ατομα που να ασχολουντε με την ζωγραφικι...αλλα ας σιστιθω ειμαι ο Neuro και προσφατα εφτιαξα ενα group που ασχολητε με την τεχνη το "the ART group" αν θελεις ριξε μια ματια . Ακομα οργανομαστε αλλα που θα παει
Aug 12 2008 22:42
Photo

LCF89 → angwolf

παμε για pool με mulo....πες του να γινει μελος εδω αλλα μπορει να το μολυνει
Aug 12 2008 22:38
Photo

Melkor → Zoro

λοιπον, παλικαρι, πρωτον το εγραψα σε πμ, γτ οπως εγινε εμφανες, μαλλον δεν σε εχω παρει με καλο ματι. και δεν ειμαι διατεθιμενος να τσιμπησω warning επειδη δεν σε γουσταρω και με εκνευριζεις. δικαιωμα μου ειναι, οχι να την πληρωσω κιολας. κατα δευτερον, αν μετα απο ολα αυτα δεν τα εχεις παρει, ή αναισθητος εισαι, ή εχεις ατσαλινα νευρα. αν ισχυει το πρωτο, δεν βλεπω το λογο να συνεχισω να το συζηταω μαζι σου. αν ισχυει το δευτερο, ειλικρινα μπραβο, ειναι μεγαλο προσον. απο εκει και περα, λες οτι εχω προσωπικα μαζι σου. ναι ετσι ειναι, εσυ ξεκινησες τα ποστ σεντονια εδω μεσα. με την ιριστελλα οπως λες που λεμε κανα2 κουβεντες, πιστεψε με, δεν ειανι τιποτα μπροστα σε αυτα που λετε εσεις. επισης δεν της εχω κανει ακομα κουβεντα, γτ ξερω πως αυτα που γραφω σε σενα τα βλεπει, και καποια πραγματα ισχυουν και γιαυτη. μου εχει δειξει στο παρελθον, οτι λαμβανει υποψη της αυτα που λεω, και ειμαι σιγουρος οτι και τωρα θα κανει κατι αναλογο. τεσπα, εγω τουλαχιστον ειχα τα κοτσια να σου πω οτι δεν σε γουσταρω, ( πιο περιγραφικα προφανως) και οχι να κανω αοριστα ποστ. γιαυτο τραβα μαζεψε το σκυλακι σου. και με το να σε βρισω δημοσια, δινω ενα πολυ κακο παραδειγμα.
Aug 12 2008 22:36
Photo

LucyBR → red pyramid

arigatoooo!!! ^_^ omg, kitaaaa~!!!! |DDDD well, i don't expect you to like it, but i'm more than happy that you'll finally give it a try!!:congrats::congrats:
Aug 12 2008 22:13
Photo

Melkor → GkLoc

ρε λεβεντοπαιδο, αφενος αν θες να μου την πεις, να εισια μαγκας και να μου την πεις κατα προσωπο δημοσια ή ιδιωτικα. και δευτερον, τι εισαι ο δικηγορος του Zoro?
Aug 12 2008 22:07
Photo

Lucy-Nyuu → ichigo13

μια χαρα είσαι!!! εγω ακομα σχολειο....:S
Aug 12 2008 22:06
Photo

endless_inspiration → GkLoc

οχι παιζουμε:tensai:
Aug 12 2008 22:05
Photo

Kenny → clampman17

SRS BZNS = Serious business. You know what they say, the Internet is "serious business". :P
Aug 12 2008 22:05
Photo

red pyramid → LucyBR

Well, I'll see what to do for the end of the month then. Promise to keep more than enough fun for you *returns hug and informs that innocent person rp downloads Mononoke* let's finally see if it is good as you say
Aug 12 2008 22:03