Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → tsintori

"Μanga title page arc" nope δεν ξερω,whats that?? εξηγησε λιγο που εισαι γιατι δεν καταλαβε,και TEMMEEEE Δεν ειναι σαν του Naruto τα ,αυτα βλεπονται και ειναι και ωραια,Dont SKIIIII)PPP
Aug 16 2008 15:42
Photo

Kenny → Anyparktos

Μέτρια. Αν σκεφτείς ότι πρέπει να διαβάζω και μαθήματα του 4ου εξαμήνου κι εγώ έχω διαβάσει μόνο 2ου και κάτι από 3ου... :uhh: Δε μου λες, κυκλοφορεί τίποτα από Γκαρούτσο για Ηλεκτρονική Ι; Αυτό το βιβλίο δεν παλεύεται ρε! :blurah5:
Aug 16 2008 15:37
Photo

tsintori → GkLoc

Τελικά δεν είχες εγκαταστήσει το java ε; Διόρθωση. Δεν έχω φτάσει στο 252. Στο 74 είμαι............. Btw δεν ξέρεις τι είναι τι είναι τα Μanga title page arc.
Aug 16 2008 15:33
Photo

Anyparktos → Kenny

Αντε ρε!Τόσο πολύ?Είχα κατεβάσει μόνο ενα επ απο το dc του ασυρμάτου.Το διάβασμα...δεν πάει:wallbash: Υποτίθεται ότι θα είχα αρχίσει εδώ και 10ημερο το διαβασμα και τελικά έχω διαβάσει μόνο ένα κεφάλαιο από τα εφαρμοσμένα...Το εισαγωγικό!:uhh: Τουλάχιστον πήρα το βοήθημα του Γκαρούτσου και μπορεί να βγει κάποια άκρη. Εσύ πως πας ρε?
Aug 16 2008 15:30
Photo

Kenny → Anyparktos

Αν δεν έχεις δει Ghost Hound ακόμα, δες το να λιώσεις μιλάμε. Best anime of the winter season. Πώς πάει το διάβασμα; :bleh:
Aug 16 2008 15:20
Photo

Kenny → Hatake Kakashi

It's OK then.
Aug 16 2008 15:15
Photo

Hatake Kakashi → Kenny

Ο Phantom μου ειχε πει οτι απο την στιγμη που δεν δειχνει καποιον τραυματισμενο η νεκρο δεν υπαρχει προβλημα(του ειχα κανει μια ερωτηση για μια sig που εδειχνε χαρακτηρες που δεν εχουν εμφανιστει),ειναι χιουμοριστικη,το Text που βλεπεις ειναι fanmade αν αυτο σε εκανε να με ρωτησεις αν θες πες μου να την βγαλω αλλα δεν δειχνει κατι που θα γινει
Aug 16 2008 15:12
Photo

KennySponis

Θείο, παίξε στο heal/hurt... it takes less than a minute, and you save Haruhi. ^^
Aug 16 2008 15:11
Photo

Kenny → Hatake Kakashi

Η sig σου δεν είναι Naruto manga spoiler;
Aug 16 2008 15:04
Photo

Hatake Kakashi → Seraphimon-T.K.

Θεικο :D Σου απαντησα στο Thread,παρα πολυ καλο,σε αυτο το φορουμ ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο Fan art Naruto και με μεγαλη διαφορα
Aug 16 2008 14:58
Photo

magus

nai exw vrei ola ta episodes tou CT 2002
Aug 16 2008 13:30
Photo

ellesmira

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τις έχω υπ'όψιν :)
Aug 16 2008 12:01
Photo

1oneiromono → Six Winged Angel

πως τα πας μαν ,εισε σε διακοπες?
Aug 16 2008 11:39
Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

:ureshii:ευχαριστω [COLOR=MediumTurquoise]Seraphimon[/COLOR]:king: οχι δν ελαβα κανενα private message,μπορεις να με κανεις inv στο hyuugan clan και να μου δωσεις μερικα info για το συστημα με της αρνητικες rep και για το social group (το αντιστοιχο οπως λες στο sig. σου) τσεκαρα τα private message και θυμηθηκα που με ρωτησες τι δν μαρεσε στο naruto ultimate ninja 3.Βασικα δν ειχε δραματικες αλλαγες ,καποιες αλλαγες που θυμιζαν το accel 2 κατα τα αλλα το ιδιο με το ult. ninja 2.Επιπλεον ειχε μια μονο Special attack οταν γεμιζε chacra απο οσο θυμαμε(δν το πολυ επαιξα το παιχνιδι) εισουν σε διακοπες εσυ??
Aug 16 2008 11:12
Photo

Kenny → LucyBR

Τουλάχιστον εσύ πήγες διακοπές. T___T
Aug 16 2008 09:42