Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → ellesmira

Ναι, Mononoke λέγεται. Δεν έχει σχέση με το Princess Mononoke, αλλά είναι καταπληκτική σειρά και την προτείνω σε όλους. :riiight:
Aug 16 2008 02:41
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Ετοιμασου μολις γυρισω να βαλουμε εγω εσυ και ο GK νεα αβα,εγω Serpico,εσυ Guts και ο GK Ιshidoro..περιμενετε μονο μεχρι την αλλη βδομαδα να δω τι θα γινει με το πισι,αν θα φτιαχτει ή αν θελω καινουριο.... {την κοπελα προσεξε την μου αμα μπει στο group μην μπει στο στοχαστρω μερικων εχεμ εχεμ μαγειρων!} Oσο για το λαπτοπ ενα πειραμα ηταν...τι λεει ισχυουν αυτα που λενε με το νερο ή βλακειες???τελικα ισχυουν φαινετε!XP Anw,see ya granps!!;)
Aug 16 2008 01:41
Photo

Umi no Ossan → Zoro

χελοου Serpico !!!!! Ποια θα μας φερεις την Farneze;;; χαχαχαχαχα Μα καλα κ συ παιζεις με νερα πανω απο το laptop;;; Ντροπη...
Aug 16 2008 01:29
Photo

iristella → Orion19

Ori chaannnnnn .............. Γυρισα αθηνα............. Μπεκα λιγο να δειξουμε αυτα που λεγαμε χτες............
Aug 16 2008 01:18
Photo

Zoro → cheery girl!

OMG μπηκες full fangirl mode βλεπω:P:hahaha: [δεν πειραζει καλα εκανες,δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια!] Τωρα,οσο αφορα την σειρα,ξερω και σε καταλαβαινω...ειδικα αν εισαι τυπος που συγκινειτε ευκολα αυτη προσφερει πολλες συγκινισεις και ειδικα το αρκ με τον Arlong ειναι το πρωτο πραγμταικα καλο αρκ της σειρας για μενα{οχι οτι και τα προηγουμενα δεν ηταν αλλα εκει ανεβηκε ενα βημα πιο πανω!} Αυτο του Zoro δεν μου εκανε τρομερη εντυπωση οσο τα αλλα...πιο κει οταν δεις του παρελθον της [COLOR=White]Robin[/COLOR]{mini-spoiler ο ονομα:P}θα καταλαβεις τι εννοω...εκει να δεις κλαμα που θα ριξεις...και αν οχι κλαμα θα σε συγκινησει πολυ σιγουρα...βεβαια και του Zoro ωραιο απλα οχι οσο μερικα αλλα...παντως ναι ο συγκραφεας,το χει να συγκινει γενικως! Οσο για το πληρωμα που λες και με καλεσες,εχουμε ηδη ενα το siteXD...βλεπω εχεις αρκετη τρελα κι εσυ μεσα σου και αν αντεχεις αλλη τοση το λιγοτερο,τοτε περνα απο το [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/"]One Piece Social Group[/URL] συστησου,πες οτι σε εφερα εγω φυσικα:P και εκει παιζουμε ενα ειδος rpg παιχνιδιου οπου ολοι εχουμε εναν ρολο σε ενα υποτιθεμενο πλοιο...{swordsman,caprtain,μουτσοι κλπ}....ζητα το και ο GkLoc θα σου βαλει την λιστα με τους ρολους του καθενα στο group...επισης πες τα ενδιαφεροντα σου και ποιοι σ'αρεσουν στο ανιμε και θα σου βρουμε κι εσενα θεση! Απο κει και περα παιζεις τον ρολο σου και ορισμενες στιγμες εχει πολυ πλακα...ειμαστε ολοι μια παρεα εκει και πιστευω θα σ'αρεσει...ερωτησεις περι της σειρας,εκτος απο μενα μπορεις να κανεις και εκει λοιπον! {btw Daskede kurasai δεν ξερω γενικως τι σημαινει αρα μην σε νοιαζει το spelling!xD} Οσο για τov mu-mu,αν σ'αρεσε τοσο πολυ δεν εχεις παρα να διασταυρωσεις μια αγελδα με μια φαλαινε και εισαι ετοιμη;){one piece of cake δλδ!!} Αw,τωρα ειμαι σε ξενο pc και δεν μπορω να μεινω πολυ ωρα...δεν ξερω ποσο θα μπορω να μπαινω αυτες τις μερες αλλα απο την αλλη βδομαδα ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα...οπως ειπα οτι χρειαστεις σε μενα:) Kαλη Συνεχεια με την σειρα..αφηνε εντυπωσεις που και που!^^
Aug 16 2008 01:04
Photo

Nick Park

κύπρο μένω
Aug 16 2008 00:58
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Οπως ειπες κ αλλου, I was first !!!!! OK
Aug 16 2008 00:47
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Xaxa,It Hurts,DOesnt It??xDD Οi PM Incoming...
Aug 16 2008 00:45
Photo

scrooge1991 → Nick Park

Αλλά τώρα θέλω και τα ελληνικά dvd.
Aug 16 2008 00:40
Photo

scrooge1991 → Nick Park

Μήπως ξέρεις κανένα κατάστημα εδώ στην Ελλάδα που να έχει Φαντασία και Βασιλιά Λιονταριών; Εγώ βασικά έχω τις αμερικάνικες εκδόσεις επειδή και ήταν πιο όμορφο το αμερικάνικο box set του βασιλιά των λιονταριών και προτιμούσα που η τελευταία ταινία είχε αριθμο 1 1/2 (μου ερχόταν πιο στυλάτο).
Aug 16 2008 00:39
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Αντε ρε φυγε απο δω που μου θες κ Berserk !!!!!:redcard2::redcard2:
Aug 16 2008 00:36
Photo

Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi

Με χαρα σου ανακοινωνω οτι το ναρουτο φαν αρτ ειναι ετοιμο...Μπορεις να το τσεκαρεις στην 16 σελιδα στο θεμα μου στο Fan Art section XD ελπιζω να σου αρεσει γιατι απο το line art ειχες ενθουσιαστει νομιζω
Aug 16 2008 00:12
Photo

cheery girl! → Zoro

zoro sama!!!!!!!!!!! Daskede kurasai!!!!!!!!!!!!(σιγουρα εχω κανει λαθος στο spelling!Anyway καταλαβες τι θελω να πω.......) Αχ,zoro μου τι ηταν αυτο....βρισκομαι στο ep 42,στον κυκλο του Arlong..... Το κλαμα που εχω ριξει δεν περιγραφεται!!!! Τι να πρωτο πω.....κατ'αρχας,δεν νομιζω να χει πονεσει κανας αλλος ανθρωπος σαν την Nami....εχασε μητερα και αναγκαστηκε να δουλεψει 8 ολοκληρα χρονια στο πλευρο αυτου που τη σκοτωσε......και στο τελος....την εξαπατησε κι ολας!!!!! [B]Mισω τον Arlong!!!!!!!!Θελω να παρω την μυτη του,και να του την χωσω βαθια μεσα στο ξεβαμμενο-μπλε κρανιο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ευελπιστω οτι ο loufy,θα του κανει τη ζωη του κολαση!!!!!!![/B] Δευτερον,[B]ΛΑΤΡΕΥΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ZORO!!!([/B]Τον πρωτοτυπο,μην τα παιρνεις ολα πανω σου....:P) Τι ιστορια ηταν αυτη με την kuina??????Τι πεισμα ειναι αυτο?????Και τι ψυχη!!!!Ο συγγραφεας του συγκεκριμενου anime δεν εχει καθολου συναισθηματικη υποληψη μου φαινεται!!!!!!Γκρρρρρρ!!!!!! Γιατι???Γιατι???DOSTE????? Μα γιατι δινει στους ηρωες του τοοοσο πονο...εγω δεν νοιζω να τον αντεχα..... Ακομα, ο Loufy ειναι το παιδι-αφασια!!!!!!!ΤΕΛΟΣ!!!!!Ειναι απλα αξιολατρευτος!!!!!!Πραγματικος καπετανιος!!!!!!!!!! Ετσι μου ρχεται να παρω το πρωτο ιστιοφορο που θα βρω μπροστα μου,και να βγω στα πελαγα ψαχνωντας για περιπετειες!!!!!!Ενδιαφερεσαι να συμμετασχεις στο πληρωμα??????:clap: Και κατι τελευταιο!Θελωωωωωω μια αγελαδα σαν αυτη του Αρλονγκ!!!!!Μα καλα δεν ειναι γλυκα?????Η καημενουλα,εβαλε τα κλαματα!!!!!!(Θα τον σκοτωσω τον Sanji!!!!!!Αυτη τη φορα,δεν θα τον λυπηθω!Ακομα κι αν,κανει την φατσουλα-κραδουλα!!!!!!!Οχι δεν θα υποκυψω....!!!!!!Χα!)
Aug 15 2008 23:43
Photo

red pyramid → Nick Park

welcome back shief :P
Aug 15 2008 23:29
Photo

QueenofHearts → zoeleene

Καλέ τι σόρρυ; Για σόρρυ είμαστε εδώ που πήγα στο site της κοπέλας που έχει κάνει τα περισσότερα απ'αυτά που έβαλες και έψαχνα το σαγόνι μου στο πάτωμα;;; Η κοπέλα κάνει πιο όμορφα σχέδια απ΄τα original!:nbleed: Έκανε μέχρι και κακάσχημους χαρακτηρες (βλ.Alexander Anderson) HOT!:oo::erk::nbleed: Resupekuto:wooi2:
Aug 15 2008 23:27