Community Status Updates
Anyparktos → Paulie
Μια απο τα ίδια...Αν δε φοβάσαι βέβαια να πάρεις "γουρούνι στο σακί" και έχεις τα λεφτά,βγάζεις μια χρεωστική και παραγγέλνεις απο το net...Έχω μπανίσει εδώ πάνω κάτι 6χορδα και 5χορδα στο Λιόλιο...Αν έχει υποκατάστημα στην Αθήνα πάνε και τσέκαρε εκεί!
Aug 16 2008 18:54
Hatake Kakashi → red pyramid
Δεν γινεσαι καθολου επιθετικος,κανενα προβλημα αλλωστε συμφωνω στα περισσοτερα απο οσα εχεις πει
δεν εχω δει επισημα εγγραφα και ουτε θα μπορουσα να σου παρουσιασω κατι που το επιβεβαιωνει,εδω και πολλα χρονια ξερω για αυτο τον ορο,το εχω συζητησει με αρκετους αθλητικους δημοσιογραφους(και μπασκετικους) που μου το επιβεβαιωσαν,τους εμπιστευομαι και δεν ειχαν κανεναν λογο να μου πουν ψεμματα απο την στιγμη που λατρευουν το NBA.
αυτες ειναι οι μονες αποδειξεις που εχω,συζητηση και ψαξιμο οσο αυτο ειναι εφικτο
have fun
Aug 16 2008 18:40
moonheart → red pyramid
lol check this out: [url=http://sports.yahoo.com/olympics/beijing/USA/Michael+Phelps/221565;_ylt=AtwEdaN131lTSaIaueECo.6maJh4]Michael Phelps Profile, Bio, Results, Medals and Photos - Yahoo! Sports coverage of the Summer Olympics in Beijing[/url]
kai dose emfash sta metalia pou exei parei kai se posa diaforetika athlhmata ~style kolumbhshs~ exei spasei rekor olumpiaka-pagkosmia... soz alla an den exei ntoparistei autos tote poios???? ektos an einai genetika metalagmenos me gonidia anthropina mazi me delfiniou h apogonos ton katoikon ths arxaia atlantidas or sth.... an einai dunaton dld.... o basilias ths ntopas
Aug 16 2008 18:34
red pyramid → Hatake Kakashi
Μια απορία μόνο: επειδή απο όσο ξέρω αυτά περί όρου μη ελέγχου είναι φήμη, απο που το ξέρεις τόσο? Εννοώ, υπάρχει κάποιο έγραφο ή κάποια απόδειξη για αυτό?
(οι απορίες σε ήρεμο τόνο, το λέω για να μη νομίζεις ότι σου κάνω επίθεση, απλά επειδή ασχολούμαι μου κάνει εντύπωση η σιγουριά σου. δε με πειράζει και πμ να μου στείλεις απάντηση αν μπορείς, απλά θα ήθελα να ξέρω).
Aug 16 2008 18:29
red pyramid → moonheart
Χαλαρός είμαι, απλά μου αρέσει να απαντώ :P
Και δε πολυβλέπω τα άλλα αθλήματα, για αυτό δεν είχα να πώ κάτι άλλο. Τέτοιο κάψιμο είναι αυτός ο Phells?
Aug 16 2008 18:16
red pyramid → odin
hello. Πώς πάνε οι διακοπές? Καλό λιώσιμο και να το ευχαριστηθείς μέχρι εκεί που δε πάει εύχομαι :)
Aug 16 2008 18:04
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
A οποτε ειχα μεινει οτι σου ειχα στειλει...τεσπα. Σε εκαna invite. Το ρεπ συστεμ δεν εχει μονο αρνητικες,αλλα και θετικες...Αναλογα τι θες να κανεις. Το γκρουπ ειναι ενα μερος που μιλαμε μονο για το θεμα που εχει το γκρουπ. Στην αρχη λεγοταν "hinatas fine ass" αλλα μου το εσβησαν κ εκανα ενα γκρουπ για τους Χιουγκα γενικα.
Το Ναρουτο 3 εβαλε τα θεμελια για ενα καλο franchise. Και τωρα το παιχνιδι εχει εξελιχθεί σε κατι πολυ καλο. Στο ultimate ninja 3 μπορουσες να διαλεξεις την κινηση που ηθελες,αυτο εβαζε μια στρατιγικη μιας και μερικες σουπερ κινησεις ειχαν κ καποιο αντικτυπο...
Ναι ειχα φυγει για 15 μερες εκτος αθηνων ΧΡ
Aug 16 2008 17:19
Orion19 → Anyparktos
Έχουμε μπόλικο υλικό για διάβασμα τώρα. Ποιός ξέρει τι άλλες τρέλες έχει κάνει αυτός ο Kintarou!
Aug 16 2008 17:12
Anyparktos → Orion19
Οντως εκανα βλακεια,δεν σκεφτηκα το manga fox!Μια χαρά υπάρχουν πολλές σελίδες να διαβάσει κόσμος!
Aug 16 2008 17:00
Seraphimon-T.K. → Hatake Kakashi
Thanks re Kakashi! Ηθελα το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα...βεβαια υπαρχουν καποιες ατελειες...αλλα δεν βαριεσαι χΡ ελπιζω να το εβαλες για wallpaper sto pc sou XD
Aug 16 2008 16:58
Anyparktos → Paulie
βγήκαμε λίγο off topic ομως αδερφέ και το thread λέει για μουσικά όργανα
Aug 16 2008 16:27
tsintori → GkLoc
Temmeeeeeeeeeeeee. Θα το πω και σε εσένα...... Φέτος λόγο παννεληνίων δεν μπορώ να κάθομαι να βλέπω τα fillers. Θέλω να τελειώσω το story πρώτα και μετά θα δω τι θα κάνω.....
Δες πχ τα ep [URL="http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=108056"]45-47[/URL]
Aug 16 2008 15:46
Anyparktos → Kenny
ΑΑΑΑΑ!!Mη μου το θυμίζεις με πιάνει πανικός!!Ηλεκτρονική είχα και καλα προσπαθησει το χειμωνα να διαβασω και δεν κτλβαινα Χριστό.Ηλεκτρονική malvino is your fwend αλλά είναι πανάκριβο βιβλίο...40 κάτι ευρώ.Παρολ'αυτά έχω δύο φίλους που έχουν περάσει οπότε μάλλον θα μπορέσω να δανειστώ το βιβλίο..Αν ενδιαφέρεσαι πες μου να δω τι μπορώ να κανονίσω!
Aug 16 2008 15:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed