Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Scorpion

Oh Hello My Friend,Ναι το προσεξα οτι ελειπες αυτες τις μερες,[οπως και παρρα πολοι αλλοι] Thanks For Tha Comment On Avatari, Ναι ειναι ωραιο,μαρεσε πολυ οταν το πρωτοειδα,ειναι απο Berserk, Το εχεις δει καθολου??? Αμα οχι στο συστυνω ανεπιφυλακτα,ειδικα το Manga,σπει πολυ αγρια... Αυτα απο μενα,,, Welcome BAck
Aug 16 2008 22:17
Photo

Zoro → Radagast

Χεχε στο πμ θα σου απαντησω αυριο ή καποια απ αυτες τις μερες γιατι ειμαι πτωμα στο γραψιμο!! {παντως χαιρομαι που καηκες με μια απο τις αγαπημενες μου σειρες κι εσυ...στο φορoυμ με θεωρουν αρκετα εξπερ εκει:P} Να πω μονο για το τελευταιο κατι...spoiler tag δεν εχει για τα visitor messages ρε:hahaha: Εκτος κι αν ειπες κατι αλλο και δεν το πιασα;) Anw,τα λεμε συντομα λοιπον ηλιοκαμενε....καλο διαβασμα,εγω ευτυχως εχω ακομη 2 βδομαδες ελεθεριας...:byejg9:
Aug 16 2008 22:06
Photo

Anyparktos → Hajime_Saito

Κάτσε όμως,παρολ'αυτά δεν χάνεις βασικό νόημα ώρες ώρες?Εννοώ,το everyday talk το πιάνω κι εγώ που έχω κλείσει μόνο 1,5 χρόνο αλλά μερικές λέξεις όπως και να κάνεις δύσκολα να τις ξέρεις... Πόσο καιρό βλέπεις αλήθεια?
Aug 16 2008 22:04
Photo

Hajime_Saito → Anyparktos

Βασικά, δεν έχω κάνει ποτέ Ιαπωνικά. Απλά με τα τόσα χρόνια που βλέπω anime και συγχρονίζοντας τι άκουγα με τους υπότιτλους, μπορώ πλέον να καταλάβω αρκετά για να δω Raws και μιας και το Gintama είναι κωμωδία έχει πολύ εύκολο λεξιλόγιο... Άλλο είναι όμως να ακούς και να καταλαβαίνεις και άλλο να γράφεις και να φτιάχνεις προτάσεις.
Aug 16 2008 22:00
Photo

Anyparktos → ta-

Sorry mate,δεν ήξερα ότι κάνατε παρέα...Απλά νόμισα ότι είδα κάποιον να την μπαίνει σε φίλο μου χωρίς λόγο!You understand,don't ya? EDIT:Lol,τώρα είδα ένα prof comment,είστε και ξαδέρφια ρε??
Aug 16 2008 21:49
Photo

Sora of the wind → Kon_Okami

1000+++ thnkies...tora mu ta kseka8arises arketa...:p..ora gia pexnidi ..c u around man
Aug 16 2008 21:44
Photo

Anyparktos → Hajime_Saito

Wow dude...Πόσο καιρο κάνεις ιαπωνικά και μπορείς να βλέπεις και raw??
Aug 16 2008 21:42
Photo

iloveL → Animesuki

ωχ XDD και εγω αυτο ηθελα να ρωτησω απο ποιο ανιμε ειναι η sig σου? ? ? ο.Ο θεα!
Aug 16 2008 21:38
Photo

Scorpion → GkLoc

Πως παει GK ;Τωρα γυρισα απο διακοπες.Ωραιο avatar!
Aug 16 2008 21:16
Photo

Shikamaru → Dreadlord00

[email]barcelonafanaxilleas@yahoo.com[/email] αλλα δεν ξερω να το χειριζομαι και πολυ καλα
Aug 16 2008 21:15
Photo

Anyparktos → Kenny

Quick question dude...Πότε γυρνάς θεσ?Έλεγα κι εγω να διαβάσω λίγο φυσική και ήθελα τις σημειώσεις.
Aug 16 2008 20:36
Photo

Anelis → AnO!

Hey Hagane!!! τι κανεις; Δεν ηξερα οτι εισουνα ακαι εσυ εδω, πολυ χαιρομαι που σε βρισκω! (εχω βρει και αλλους 5-6 απο το da εδω περα! )
Aug 16 2008 20:31
Photo

Megi ♥ → Neuro

Neuro-kun μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα το ξεπέρασα κιόλας :hahaha: *huggles*
Aug 16 2008 19:27
Photo

Paulie

Θα κοιταξω.Μπας και ξερεις αν υπαρχει thread για μπαντες και τα γνωστα στο site?αμαρτια θα ηταν τοσα ερεθισματα απο anime να πανε χαραμι ετσι.ξερεις τι μελωδιες μπορεις να σκεφτεις με ολα αυτα?
Aug 16 2008 19:14
Photo

Zoro → iristella

Ωρα Ελλαδος??:bleh: {το ρολοι μου τα χει παιξει!!}
Aug 16 2008 18:54