Community Status Updates

endless_inspiration → GkLoc
καλα και εσυ εβαλες για avatari αυτη την πρασινομαλλα;;;
και τη γινεται με τις τρεις iristelles;;; με εχετε μπερδεψει...

iristella → Maya-chan
Xexe........ Ναι ειμαι ακομη στην αρχη αλλα εχω φαει τρελο κολλημα!!!! Kαι εχω μεγαλη αδυναμια στον Lelouch!!!

Maya-chan → iristella
Μπα, τι βλέπω, βάλαμε και C.C. avatar? Καλώς ηρθες στην πόρωση! :riiight:

Kon_Okami → Kenny
Yeah I know dictatorship and capricious are totally different I was just to emphasize on her actions.
Και το ψυχαναγκαστικό "I've got to" είναι πολύ χειρότερο από το "do this or universe erupts". It does NOT make her moe. It makes her irritating.
Με τις ευχές μου. Hit on her as much as ya want. Άμα την είχα εγώ άλλωστε I would hit her in a different way(and not in bed where it might be acceptable.......)
But someone did not comment on the "πατάω τους άλλους" part........Just two words and a name. Nerd chairman and Mikuru.......

Kenny → Kon_Okami
Άλλο καπρίτσια, man, άλλο δικτατορία. :terror2: Ένα καπριτσιόζικο κορίτσι, like my dear Haruhi-chan, θέλει να περνάει καλά. Ένας δικτάτορας θέλει οι άλλοι να περνάνε κακά.
Besides, ποτέ δεν απείλησε: "κάντε αυτό αλλιώς bai bai universe". Απλά επειδή η υπόλοιπη παρέα φοβάται μήπως ισχύει αυτό το ενδεχόμενο, γι' αυτό ικανοποιούν τις επιθυμίες της. :hahaha:
Επίσης, σκέψου το ενδεχόμενο να τους κάνει να θέλουν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες της. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορούσες να πεις ότι τους καταπιέζει, παρά μάλλον τους κατευθύνει, right; How moe is that? ^^
Τέλος, if you had a girlfriend like her and you killed yourself, that would be great, because I would SO hit on her the very next moment. :lovulovu:

iristella → tsintori
Problem fixed........... Περνα μια βολτα απο το profil του κλωνου γρηγορα κα θα καταλαβεις.......

Kon_Okami → Kenny
Oh, come on. Gimme a break.
Η Haruhi πατάει πάνω σε όλο τον κόσμο για να ικανοποιήσει τα καπρίτσια της και σα να μην έφτανε αυτό τρέχουν κι όλοι οι άλλοι να βοηθήσουν στο σκοπό so the world don't end. She is nothing more than a dictator.......
Όσο η Haruhi δεν είναι κολλημένη btw με paranormal and mystery άλλο τόσο κι εγώ πετάω.
And for the record.... IF I had a girlfriend like her I'd kill myself....

Zoro
→
irιstella
[COLOR=Magenta][I]Και οταν θα τους μετατρεπουμε ολους σε ομοιους μας και θα λενε Oh God με ενα στομα μια φωνη θα απαντουμε
ΙRISTELLA WILL SUFFICE
[/I][I]Idea originally proposed by zoro kun..........[/I][/COLOR]
Nop,it failed unfortunately:nosey:...we lost one....

Orion19
→
irιstella
[IMG]http://inventorspot.com/files/images/1559606_340_1116081430036-spam.jpg[/IMG] FEST FTW!!!!

GkLoc
→
irιstella
Ahhhh,Iri-Cwaaaaan~~~
Ειναι ωραια να ειμαστε ολι μαζι......
Τι κανεις??
Πρεπει να καλοπερνας ετσι??
Χμμ,Πο ρε συ,πολυ μοιαζουν τα avataria μας,λες να ειμαστε αδελφια???Ναι αυτο θα ειναι...
Και αυτοι απο κατω ιδιοι δεν ειναι???τι γινετε εδω??
Πολυ παραξενο...

cheery girl! → Zoro
Οκ zoro μου,ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες που μου εδοσες.....!!!!Θα περασω σιγουρα απο το social group.....!Εμ τι,χανω νομιζεις τοσο ευκολα τους συναδελφους στην τρελα????(Παει θα το καψουμε το φορουμ!:P)
Απλα περιμενω μωρε,να εμπλουτισω τις γνωσεις μου πανω στο anime γιατι ειμαι ακομα στην αρχη......Και μετα θα θρονιαστω στο group,και δεν θα ξερετε πως να με ξεφορτωθειτε!!!
Μια τελευταια ερωτηση....ποσα ατομα μετα τον sanji συμμετεχουν στο πληρωμα και....ποτε εν τελη,ολοκληρωνεται???(Δεν ξερω μωρε αλλα βλεπω ολους τους πειρατες που εχων 100+ ατομα στις υπηρεσιες του και μου κακοφαινεται που ο loufy εχει μονο 4,εκ των οποιοων οι 2 ειναι ολιγον αχρηστοι στις μαχες....Θελω να δω περισσοτερο ξυλο,χοχοχο!:kakaka:)
Και παλυ ενα θερμο ευχαριστω για το πολυτιμο ενδιαφερον σου.....!Τα λεμε λοιπον!!!!!!!