Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → red pyramid

Πάντως ένα είναι σίγουρο. Τελικό θα πάει ή ευρωπαική ή αμερικάνικη ομάδα:hahaha::hahaha::hahaha:. Πάντως ακόμα και σε τρελή μέρα να πέσει Delphino και Ginobili δεν μπορούν να νικήσουν αυτή την USA. Τώρα για το άλλο ματς αν πιάσει το 90% η Ισπανία λογικά περνάει, αν πιάσει λιγότερο παίζεται
Aug 21 2008 22:33
Photo

Zoro → Anelis

Sry που δεν σου απαντησα στο πμ,ημουν λιγο busy αυτες τις μερες....αυριο θα σου απαντησω λογικα και θα συζητησουμε αυτα που θες να μαθεις....BB!!^^
Aug 21 2008 22:30
Photo

red pyramid → tsintori

Και εγώ το ίδιο θα έλεγα αλλά ειλικρινά δε με νοιάζει, αρκεί να νικήσει η σωστή ομάδα (you know who :P) Πάντως, μεταξύ μας, έχω ένα φόβο ότι κάποια έκπληξη μπορεί να γίνει. Και οι Λιθουανοί όλο χάνουν σε ημιτελικούς, λές να ήρθε η ώρα τους?
Aug 21 2008 22:28
Photo

zade → Kenny

Ρε που το δες το πρώτο επεισόδειο ότι βγάλαν οι triad ? Εγώ μόνο το σπέσιαλ βλάπω να βγάλανε ..DMC γι αυτό λέω.
Aug 21 2008 22:26
Photo

Zoro → psofia

Το δα και παραξενεφτηκα!! Ο λαπτοπ καλα κρατει και αποκατεστησα το ιντερνετ στο σπιτι αρα ειμαι μια χαρα πια...μενει μονο να απαντησω σε οσα μυνηματα εχασα αυτες τις μερες και το παλευω ακομη!! Οχι σοβαρα,αφου με προκαλεις τοσο και θες να δεις σπαμ στο προφιλ σου βρηκες τον ανθρωπο σου...πολυ συντομα θα παρεις αυτο που θες!!
Aug 21 2008 22:24
Photo

tsintori → red pyramid

Είπα και εγώ..... Να γράψω τέτοια μλκια!!!!!! Αλήθεια ποιες ομάδες λες στον τελικό; Εγώ ΗΠΑ-Ισπανία.
Aug 21 2008 22:23
Photo

zade → BarbasSs

Kalά ρε συ ! Τώρα το δα . Δεν είμαστε καν friends ! Τι παπαριά είναι αυτή ! Το διορθώνω τώρα αμέσως .
Aug 21 2008 22:23
Photo

zade → Raziel666

Ρε συ είδα στο σάιτ των Ureshii ότι υπάρχει ένας Raziel666 που σύστησε στους υπόλοπους το DMC . Εσύ είσαι ή πρόκειται απλά περι "συνωνυμίας " ;
Aug 21 2008 22:17
Photo

red pyramid → tsintori

Ναι, το είδα μετά, απλά δε το έπιασα στην αρχή οπότε έμεινα. Η Ελλάδα δεν έχει άλλα μάτς, έληξε οριστικά 5ή. Του χρόνου στο Ευρωμπάσκετ πάλι.
Aug 21 2008 22:17
Photo

psofia → Zoro

Αν πρόσεξες, σταμάτησα να σβήνω. :Ρ
Aug 21 2008 22:15
Photo

psofia → Melkor

Mου αρέσει όταν κάποιος λέει στα έξω την άποψη του, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τόσο οι συνέπειες. Και τυχαίνει να συμφωνώ σε αρκετά θέματα μαζί σου. :)
Aug 21 2008 22:13
Photo

tsintori → red pyramid

Στα 4*100 έγραψα....... Μήπως ξέρεις με ποιον θα παίξει οι Εθνική;;;;;;
Aug 21 2008 22:10
Photo

red pyramid → tsintori

Όταν διάβασα την αρχή του τελευταίου ποστ σου στο τόπικ των Ολυμπιακών, ''οι αμερικάνοι μείναν έξω απο το τελικό'' παραλίγο να πάθω καρδιακό πρόσεχε λίγο τι γράφεις ε :P
Aug 21 2008 22:04
Photo

Zoro → Scorpion

Ετσι,να ξεκιναμε απο τα καλα ανιμε πρωτα!!;) Βλεπεις τις ιδιες σειρες που εβλεπα εγω οταν ξεκινησα τα ανιμε... Keep it up και ενημερωνε με που και που για την προοδο σου...επισης οτι χρειαστεις απο links γενικως,σε μενα!!^^ :)
Aug 21 2008 22:03
Photo

Hikari-sama → cheery girl!

Kαλά είμαι και'γω γλυκιά μου ^__^Έχω φάει τρελή πόρωση με ένα anime ονόματι Rozen Maiden. Μιλάει για ένα μοναχικό αγόρι, τον Jun, που βρίσκει (ή μάλλον, τον βρίσκει) μια ζωντανή κούκλα ονόματι Shinku. Γενικά, το anime μιλάει για τις εμπειρίες του Jun με την Shinku και τις 6 κουκλοαδελφές της, καθώς και μια μάχη μεταξύ των κουκλών. Επειδή σου αρέσουν τα romance, δεν ξέρω αν θα ήθελες να το δεις, γιατί έχει μόνο κοκκινίσματα και καναδύο φιλάκια στο μάγουλο, και δεν υπάρχει σοβαρό romance. Eίναι κομικοδραματικό (νέα λέξη) anime, με έναν ελαφρώς σκοτεινό τόνο. Το έχω τελειώσει, αλλά ακόμη έχω πόρωση XD Tώρα βλέπω το Melancholy of Haruhi Suzumiya, αλλά δεν μπορώ να σου κάνω περίληψη, γιατί είμαι ακόμη στο 3ο, άσε που προβάλονται με μπερδεμένη σειρά (Πχ, το 5 είναι ουσιαστικά το 3, κτλπ), Εσύ?
Aug 21 2008 21:45