Community Status Updates

iristella
→
irιstella
Μe likes....... We need a troll generator button........... Θα γινουμε σαν την επιθεση των κλωνων...... Η σαν τον Agent Smith Στο matrix........ Και οταν θα τους μετατρεπουμε ολους σε ομοιους μας και θα λενε Oh God με ενα στομα μια φωνη θα απαντουμε
[B]ΙRISTELLA WILL SUFFICE[/B]
[I]Idea originally proposed by zoro kun..........[/I]
Tι λες irι chan??????

Zoro
→
irιstella
Τι ωραιο που ειναι να εισαι με τους ομοιους σου:Blissfull:
Really feels like home....χρειαζομαστε κι αλλους τετοιους...go,troll in the making!

Orion19
→
irιstella
Mod.... Βάλε ένα "e" και γίνεται Mode...Σα το όνομα του περιοδικού στο Ugly Betty. Αλήθεια, βλέπεις Ugly Betty;
Τι μανία και αυτή να αρέσουνε μόνο τα μοντέλα...
Όλες ίδιες είναι πια. Σα κλώνοι.

iristella
→
irιstella
ΑΑΑ αν εννοεις για το "πλοιο" thing..... Σε ανακυρηξαμε επιτιμο μελος προστασιας της καπετανιου.....δλδ δικου μου. Οπου βλεπεις Mod Και Admin Θα μπαινεις μπροστα ως decoy....
Nαι Ori chan τελεια ειναι η αντιγραφη............. Μου αρεσει πολυ να αντιγραφω και cd και Dvd..... και τα παντα ....και ας λενε οτι η πειρατεια σκοτωνει την μουσικη......
Ιrι san εσυ τι μουσικη ακους??????:nosey:

Orion19
→
irιstella
Iristella-chwaaan!!!!
Καλωσήρθες! Εγώ είμαι η Ori-chwan.
Για πες λίγα για τον εαυτό σου. Απο που είσαι; Αθήνα μένεις;
Ωραία η Αθήνα, αλλά πολύ νέφος βρε παιδί μου. Και σκουπίδια πολλά!
Μιας που μιλάμε για σκουπίδια, ενοχλητικό δεν είναι όταν μπαίνει κάτι στο μάτι σου; Και τρίβεις και τρίβεις... και δε φεύγει και αρχίζεις να φοβάσαι μη πάει πολύ μέσα και μετά θες εγχείρηση..
Αλλά και με τί λεφτά να κάνεις εγχείρηση; Πανάκριβα είναι όλα πια. Ύστερα αναρωτιόμαστε γιατί ανοίξανε τόσα πολλά κινέζικα μαγαζιά ρούχων.
Αλήθεια, Κίνα έχεις πάει ποτέ; Πρέπει να είναι πολύ ωραία. Πολύς κόσμος βέβαια. Έχουνε όμως ωραία ιστορία.
Ποτέ δεν ήμουν καλή στην ιστορία. Δε μου αρέσει να αντιγράφω πράγματα ακριβώς όπως είναι...
Καλή η αντιγραφή μερικές φορές όμως, δε συμφωνείς;

cheery girl! → Raven Princess
Eυχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Raven princess μου......!!!!!!Μη φοβασαι,τον εχω ξεχασει τον τσακωμο ηδη.....Να σου πω την αληθεια,δεν εδοσα και πολυ μεγαλη σημασια διοτι το παιδι αδιαφορουσε πληρως γι αυτα που του εγραφα και επαναλαμβανε τα ιδια ξανα και ξανα....γι αυτο και την σταματησα ολη την ιστορια...ειχε καταντησει κουραστικο!!!!!
Τεσπα,τι νεα καλη μου???Που πηγες διακοπουλες???Εχεις κανενα καλο anime που βλεπεις αυτον τον καιρο,να μου προτεινεις...(κατα προτημηση shoujo,ξερεις εσυ!!!)
Και μια τελευταια ερωτηση....που μενεις????(Ασχετο!Αλλα ειμαι περιεργη,τι να κανουμε!:P)

iristella
→
irιstella
Eιδες Zoro??? Αυτη ειναι η τεχνικη Kage Bunshin......Οταν φτασεις και εσυ στο τελευταιο του Naruto....Θα μπορεις να την κανεις.,,, Μονο irιstella san να μοιρασουμε τις ωρες που θα ειμαστε στο πλοιο αν ειναι. Μην σε κλεινω συνεχεια μεσα...... BTW!!! Τι γνωμη εχεις για την Misa Amane?

tsintori → iristella
Χαχαχαχαχα the clone is back. Εν το μεταξύ κάνει ότι actions κάνεις και εσύ iri-chan......
Πάντως απ' τη στιγμή που δεν έχει τους ίδιους friends,τα ίδια albums με τα ίδια comments και τα ίδια posts δεν γίνεται να σας μπερδέψουμε!!!!!!!!

tsintori → Yagami L-ght
Γεια......
Λοιπόν μπορείς να πας σε αυτό το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=main"]site[/URL], κάνεις search το anime και βλέπεις τα διαθέσιμα groups που το έχουν μεταφράσει. Μετά επιλέγεις από ποιο θα κατεβάσεις.....

Zoro → Ame Warashi
Χεχε οπως ειδες και ειπες η σειρα μπορει να αποθαρρυνει αρχικα λογω του σχεδιου και της φαινομενικης παιδικοτητας αλλα στην τελικη προσφερει πολυ παραπανω...αστεια,περιπετεια,αιθημα ελευθεριας και μεχρι και καποιες συγκινησεις και νοηματα...ειδικα αν την συνεχισεις{που ελπιζω}μεχρι επεισοδιο 250+ θα δεις μια πραγματικα αριστουργηματικη ιστορια που θα σου μεινει και θα σε συγκινησει αν σ'αρεσουν κατι τετοια;){βεβαια και πιο πριν οι συγκινισεις και τα αστεια δεν λειπουν..}
Σε ποιο γεγονος εισαι στην σειρα δλδ??{ασε δεν εχω καλη μνημη με τα επεισοδια!XD}
Παντως ναι οπως τα πες και οπως δειχνει και το username μου εχω δει ολα τα επεισοδια του ανιμε και παλια διαβαζα και αρκετα το manga,τωρα το κοψα βεβαια{το μανγκα},γιατι ηθελα να βλεπω το ανιμε χωρις σποιλερς...και γενικως θεωρω ανωτερο το ανιμε με την μουσικη,φωνες,μαχες και τα χρωματα που εχει...
Αρα ειμαι αρκετα εξπερ με την σειρα και ετσι οτι χρειαστεις απο την σειρα,αποριες ή λινκς ελα σε μενα....βεβαια και στα θρεντς μπορουν να σε βοηθησουν πολυ...:ureshii:
Αυτα,δες κι αλλο την σειρα γιατι τα αξιζει με τα 1000....αν σ'αρεσει τωρα πιο κει θα καεις κανονικα!
Τελος...
[B][I]Αν όμως πρέπει να απαντήσω θα σου πω Sanji...[/I][/B]
Ε,τωρα αυτο αρκει για να σε σβησω απ τους φιλους μου:hihi2:

Hikari-sama → Raven Princess
Καλό είναι και το One Piece, πλάκα έχει, αλλά soujo και πάλι soujo !!!!Παιχνίδια με ξύλο ε?? Μπλιαχ, και πιστολίδια φαντάζομαι και όλα αυτά τα πολεμοχαρή παιχνίδια που αρέσουν στα αγόρια...Φρίκη σκέτη ακούγεται !! Το καλό που δεν έχω αδελφό είναι οτι μπορώ να κλαίω χωρίς φόβο όταν βλέπω soujo, αλλιώς θα μου το κοπάναγε για την υπόλοιπη ζωή μου !!

BarbasSs → Hatake Kakashi
thanks dude
btw cool sig!!!!
παω να ακουσω Primordial τα λεμε...

Hatake Kakashi → BarbasSs
Nice
Καλα να περνας και καλη επιτυχια στην εξεταστικη σου ευχομαι