Community Status Updates
Evil Grin → Raven Princess
οκ !δε με λες τι κανει ο Αλέξης ,καιρό έχω να τον δω ...
Aug 21 2008 15:31
Hatake Kakashi → GkLoc
Και εγω ειχα λιωσει οταν την ειδα και την βουτηξα :D
Aug 21 2008 15:30
Zoro → iristella
οντωωςςςςς!!:if:
δεν το χα σκεφτει....shame on me!
Παω να αλλαξω αμεσως ava...:run:
:nanana:
Aug 21 2008 15:27
Raven Princess → Evil Grin
Ειμαι Γ'Λυκειου!!!!Οποτε το διαβασμα απο τωρα ειναι απαραιτητο για να ολοκληρωθει εγγκαιρως η υλη!!!
Aug 21 2008 15:25
Evil Grin → Raven Princess
μπαααα, βαριέμαι λιγο να δω και πειραματίζομαι στο photoshop ... και τωρα που το λες πρέπει να αρχίσω και γω διάβασμα... στο καλό αρχίζουν τα σχολεία ...εσύ όμως γιατί διαβαζεις δεν είναι λιγο νωρίς ?
Aug 21 2008 15:09
Anyparktos → Kenny
Μεγαλη ζημια μ εκανες χτες...Εφυγα απο το channel με σκοπο να δω κατι και υπνο,αλλα ειδα το detroit metal city...Lulz induced isnomnia for me then XD
Aug 21 2008 15:08
red pyramid → Melkor
Np man, απλά παραξενεύτηκα και εγώ με τη σειρά μου για την απάντηση. Τι να πείς, net is a place of misunderstanding. Θα ΄πόσταρα κάποια ecchi εικονούλα τώρα μάστορα, αλλά αφού δε μου βρίσκεται κάποια, σου στέλνω ένα κομμάτι
[url=http://www.youtube.com/watch?v=jRYDetbwegs]YouTube - Metallica- Enter Sandman[/url]
Aug 21 2008 15:04
Melkor → red pyramid
οχι καθολου ειρωνια, απλα ειναι λιγο σαπιο το βιντεακι, με την καλη εννοια, γτ εχει γελιο, αλλα δεν καταλαβα το πνευμα με το οποιο το ανεβασες. my mistake
Aug 21 2008 14:59
red pyramid → Melkor
Όχι, το έβαλα γιατί ήθελα να αναφέρω αυτό το οποίο γράφω κάτω απο το βίντεο. Είναι η ιδέα μου ή λίγο ειρωνεία το σχόλιο?
Aug 21 2008 14:56
Raven Princess → Evil Grin
καλα εχω πηξει στο διαβασμα και ισα που προλαβαινω ναδω κανα επεισοδιο και να γραψω στο φορουμ.Εσυ???Βλεπεις κανα ανιμε τελευταια???
Aug 21 2008 14:54
Raven Princess → Hikari-sama
Ναι εχω εναν μικροτερο αδερφο.14 χρονων!!!Εκεινος βλεπει μονο one piece και απεχθανεται τα shoujo με αγαπες και kawai χαρακτηρες!!!Οποτε καταλαβαινεις την κατασταση!!!Ασε που παιζει και κατι παιχνιδια με ξυλο και αιματα και τρελαινομαι.......!!!!!
Aug 21 2008 14:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed