Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

καλως την..... Δεν σε βλεπουμε πολυ τωρα τελευταια... ολα καλα?
Αύγ 22 2008 16:34
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

moko to re pou 8a m peis den 3ereis gia ramen! simera gurisa! mia ap autes tis meres 8a r8w megara alla den exo karta opote deis to msg pare thl na to kanonisoOme!
Αύγ 22 2008 16:32
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

"as far as I know" little thief!!:P
Αύγ 22 2008 16:31
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

"afaik"??:hmmm:
Αύγ 22 2008 16:17
Φωτογραφία

Raven Princess → cheery girl!

Χαιρομαι να σου φτιαχνω το κεφι Νατασσα-chan!!!(εχεις το ιδιο ονομα με τη μητερα μου!!!) Ωστε Ναξο????Δυστυχως δεν εχω παει αλλα καποια στιγμη θα γινει και αυτο!!!! το Vampire Knight ειναι σχετικο με βρυκολακες και ειναι πραγματικα τελειο!!!Ειναι μονο 13 επεισοδια και ο δευτερος κυκλος θα βγει 6 Οκτωβριου στη Ιαπωνια και ανυπομονω τοσο πολυ!!!! Το shugo chara ειναι απο τα ανιμε που βρισκονται στη λιστα για προβολη αλλα για να σου αρεσει τοσο παει να πει οτι αξιζει τον κοπο!!! ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!Μενουμε τοσο κοντα ???????Οπωσδηποτε καποια στιγμη θα βγουμε να συζητησουμε περι ανιμε και απο κοντα γιατι εδω γυρω κανεις δεν με καταλαβαινει!!!! Α και το email μου : [EMAIL="bdwitchmarianstell@hotmail.com"]bdwitchmarianstell@hotmail.com[/EMAIL] Δυστυχως τα ανιμε αυτα δεν τα ξερω αλλα αφου μου ειπες οτι κανουν θραυση θα τα προσθεσω στη λιστα μου!!!Αν τα δεις πες μου περισσοτερα!!! Και κατι ακομα Σε ποιο σχολειο πας ????Απο περιεργεια. Εγω στο Λυκειο Σπατων.
Αύγ 22 2008 16:17
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

For now,afaik you are just a petty brat thief...I can do you what I want:hehehe:
Αύγ 22 2008 16:16
Φωτογραφία
Φωτογραφία

GkLoc → Zoro

Oi Oi,You know i cant let go an insult on the Great Usopp-Sama...
Αύγ 22 2008 16:12
Φωτογραφία

QueenofHearts → red pyramid

"Να παιζει το τρανζιστοοοορ τα γιαπωνεζικάααααα"."λίγο καφέ, λίγη θαλασσά και τα bishonen μουυυυυ"
Αύγ 22 2008 16:10
Φωτογραφία

red pyramid → QueenofHearts

I SO FUCKIN" WORHSHIP YOU:nod2::nod2::nod2: How did you find all that stuff, I couldn't find anythin':nanana: Όταν έρθεις Αθήνα, όσους καφέδες, μπύρες και bishonen τραβάει η ψυχή σου θα 'χείς, στα κερνάω όλα εγώ:hahaha::wooi2:
Αύγ 22 2008 16:04
Φωτογραφία

Zoro → GkLoc

GKKKKKK:burningbe3: stop butting in my conversations dammit!!!:mador2:
Αύγ 22 2008 16:00
Φωτογραφία

QueenofHearts → red pyramid

Let them eat cake.. [url=http://gallery.aethereality.net/list/series/278/]Aethereality Gallery[/url]
Αύγ 22 2008 16:00
Φωτογραφία

red pyramid → QueenofHearts

My Queen, could you help on my search for Utena material, if you find any pics of Touga to post in girl's ecchi thread, i would appreciate :) p.s. actually any pic from any character from utena would be appreciated :P:P:P
Αύγ 22 2008 15:57
Φωτογραφία

GkLoc → cheery girl!

"Μιας και μιλαμε για το πληρωμα,ρε συ zoro,ο ussop το ρολο βαραει????" Xmm,Μιας και ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας στην σειρα θα σου πω εγω τι ρολο βαραει.. Ολα αυτα που ειπε ο Zoro ειναι σωστα οτι δηλαδη τον παρομοιαζουν με εναν κανονικο ανθρωπο,με ανθρωπο που εχει τους φοβους του,τις ανασφαλιες,και αλλα....,Ομως με μυαλο και πονηρια βγαινει νικητης στο τελος,Ολοι στην αρχη δεν συμπαθουσανε τον Usopp[εκτος απο μενα] επειδη μαλλον τον εριξα καπως αποτομα ο Mangaka στην ιστορια,και δεν του εκανε πληρη αναλυση οπως τους υπολοιπους,παντως οσο περναει ο καιρος[τα επεισοδια δηλαδη]γινετε ο ολο και πιο φοβερος,με καταπληκτικα αστεια,και φοβερη εξυπναδα,..Σε πολλες περιπτωσεις χαρης αυτον την βγαλανε καθαρη και οχι μονο με τα Τερατα Luffy,Zoro,Sanji....[Tερατα με την καλη ενοια]Πιο εκει θα δεις οτι ειναι και μεγαλος εφευρετης....xDD Χμμ,παντως πιστευω θα σαρεσει πιο πολλυ μετα,οπως και σε ολους,και να φανταστει γινετε πολυ πιο φοβερος πιο μετα,που στο τωρινο Αρκ,ειχε την καλυτερη μαχη απο ολους,και επισης πολυ φοβερη.. Χμμμ,αυτα απο μενα,να ξερεις οτι βαραει τεραστιο ρολο στην σειρα,και θα γινει εμφανες σε απο ενα σημειο και μετα[Που το θεορω καλυτερη στιγμη στο Anime για μενα..] See ya around..Cheery Girl..
Αύγ 22 2008 15:48
Φωτογραφία

Erisadesu → Kenny

found it :) ... when are you coming up?
Αύγ 22 2008 15:47