Community Status Updates
Anelis → Gaia
καλα ο τυπος ειναι θεος! μου εφτιαξε τη μερα με αυτο!
πρεπει να τον εχει κοψει η λορδα 3εις ωρες:hahaha:
με γεια το νεο αβι!
Aug 22 2008 19:13
Kenny → anime-dono
Είναι ακριβώς όσα βρήκες. Οι ταινίες Laughing Man και Individual Eleven είναι compilations από τις σειρές, οπότε δεν χρειάζεται να τις δεις αφού θα δεις τις σειρές. Τέλος, το Tachikoma Days είναι μικρές χιουμοριστικές ιστορίες που βρίσκονται μετά το τέλος κάθε επεισοδίου της σειράς. Αν κατεβάσεις τις σειρές από [KAA], θα τα βρεις εκεί. ^^
Aug 22 2008 19:12
Melkor → PouEinaiOKosmas
λολ ρε μαν, ...
τεσπα, ο Κοσμας ειναι: ο δρομος πισω απο το ODEON που εχει κα ιυποκαταστημα της Εθνικης τραπεζας, συνεχιζεις προς αριστοτελους, περνας την αριστοτελους, και μετα στα 100 μετρα στο δεξι σου χερι ειναι το μαγαζι
Aug 22 2008 19:02
Gaia → Anelis
LOL.... εχουμε γινει και φορουμ εξυπηρετησης πελατων.
Μεχρι και nickname [B]PouEinaiOKosmas[/B] εβαλε!:hahaha::hahaha:
Aug 22 2008 18:53
Gaia → red pyramid
Εγινε. Διαβασα και το αρκετα λεπτομερες τοπικ σου και μ'εντυπωσιασε.
Θ'αρχισω και θα σου πω γνωμες. Stay tuned.:)
Aug 22 2008 18:47
iristella → Zoro
Oχι τωρα το ειδα για το personna non grata........ Aχαριστε μικρε ιταλοφωνε!!! Πες οτι σε ειδοποιησα εγω οτι αποτελει μερος της διπλωματικης και προξενικης ορολογιας και λατινικη εκφραση προκειμενου να σε σωσω απο τον δημοσιο διασυρμο....... Υare yare men are so ungrateful these days........
Aug 22 2008 18:43
Dante80 → Erisadesu
KAI TI KATAΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ BLOCK ΣΤΟ MSN ΑΧΑΡΙΣΤΗ? ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ, Ε?
:cry5:
ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ!!
/lobotomy mode off.
Λιζάκιο, δεν σε βλέπω στο msn καθόλου τελευταία..πως πάει η δουλίτσα? Χαιρετούρες...:Blissfull:
Aug 22 2008 18:40
red pyramid → Gaia
Ναι οιμέ, άνοιξα και σχετικό τόπικ ^_____^
Είναι η αγαπημένη μου σειρά, πλζζζζζ δές το
Aug 22 2008 18:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed