Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → cheery girl!

A, ξέχασα να προσθέσω οτι το Rozen Maiden δημιούργισαν οι Peach-Pit, oι συγγραφείς του Shugo Chara! που νομλιζω πως είναι απ' τα αγαπημένα σου anime, και τα Opening Themes τα τραγουδούν οι τρομερές ALI Project, που νομλιζω οτι ξέρεις απο το Kamichama Karin ^_^
Aug 22 2008 13:52
Photo

Zauk-Lain-Kenny

the only strong "female" is lain...i hate haruhi thats why i keep hurt her...besides i hurt her from the begining of the game...so you cant tell i team up....
Aug 22 2008 13:37
Photo

BarbasSs → Erisadesu

μολις ειδα οτι δεν σε εχω βαλει στο friend list... ...fixed
Aug 22 2008 13:10
Photo

Anyparktos → Erisadesu

Λιζα-senpai,δεν μου ερχονται τα μηνυματα σου στο msn...What's going on?Τουλαχιστον τα δικα μου τα πηρες??
Aug 22 2008 13:07
Photo

hyuga → First Last

ναι σου απαντησα στο thread
Aug 22 2008 12:25
Photo

First Last → hyuga

δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους fanboys/fangirls που άλλη δουλειά από το να είναι fanboys ή fangirls και να μισούν την ντίσνευ δεν έχουν.Πρώτα πρώτα από που όλα αυτά είναι παιδικά;;;Θέλεις να πιστέψεις η όχι τα καρτούν των early days δεν ήταν κάτι κατ'ανάγκην παιδικό.Και μου συγκρίνεις πράματα εντελώς ανόμοια από διαφορετικές κουλτούρες...και το lion king,b & t b,alladin καταπληκτικά και δεν έβαλες το little mermaid το άλλο της αναγέννησης;;;και μόνο αυτά είναι;;;έστω και αν έχει πολλά κακά η ντίσνευ δεν είναι ανάγκη να τα ισοπεδώνουμε όλα.και το ότι σε μαγεύουν παραπάνω είναι θέμα γούστου και όχι κάτι που είναι γεγονός.Τα Snow White,Pinocchio και Fantasia δεν είναι έργα τέχνης που θεωρούνται από τα καλύτερα επιτεύγματα στην ιστορία του σινεμά ανεξαρτήτως genre;;;Το Bambi,ο Dumbo δεν είναι κλασσικά;;;Δεν είναι έργα τέχνης animated shorts όπως το old mill,the sceleton dane,black & white του mickey mouse όπως το streamboat willie ή με χρώμα όπως το band concert και το brave little tailor.Δεν είναι μαγευτικά αυτά;;;Το προπαγανδιστικό Der Fuerher Face με τον Ντόναλντ.Απλά είναι σαν να συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια.Εντελώε διαφορετικές σχολές,εντελώς διαφορετικές κουλτούρες,και υπάρχουν και πολλές εποχές της ντίσνευ,έτσι;;;Και με τη λογικά σου δεν αξίζει το american animation.Από mgm μέχρι looney tunes μέχρι upa.Ούτε τα silent films αξίζουν,ούτε slapstick comedy αξίζει(δεν μιλω για animation) τώρα,ούτε clayanimation αξίζει από ευρωπαικά σε closed mondays σε wallace & gromit(βρετανικό),ούτε κανένα σουρεαλιστικό,ούτε κανένα tale of tales και τα λοιπά και τα λοιπά....
Aug 22 2008 12:14
Photo

Anyparktos → phm

Sorry ρε συ Νικο για χτες...Εκανα μεγαλη μλκια...:emptyonexg1: I hope you can forgive me...
Aug 22 2008 12:02
Photo

Raziel666 → zade

...
Aug 22 2008 11:32
Photo

Ash_Pokemaster → Whitelighter

asfdsfgsdfgadfgsdfgdfg Ό,τι θέλω γράφω, θα το σβήσεις εξ' άλλου. ~*:D*~
Aug 22 2008 11:31
Photo

kith → zade

εε βασικα ειναι το συνηθειο μερικες φορες μου βγενη σε 8 αλλες σε θ. σου εφχομαι και εσενα μια καλλη σχολικη χρονια
Aug 22 2008 11:21
Photo

hyuga

[COLOR=purple]thanx for the tip:)sometimes this forum confuses me so much!!!!!![/COLOR]
Aug 22 2008 10:22
Photo

Erisadesu → hyuga

i c u are a sky doll fun as well :) thats nice :) and dont answer to your messages in your profile answer back in the others profiles. anyway :) sky dolls rulez
Aug 22 2008 10:16
Photo

An!M@niaCCC → Shanks

1) Οραία η εικόνα του προφιλ σου, αλλα γιατι δεν την βαζεις αυτή για avatar και την άλλη στο προφίλ??Επίσης καλή και η υπογραφή σου. 2)Εχεις PM.
Aug 22 2008 10:04
Photo

zade → kith

:himitsu:Μια χαρά και εγώ .Διαβάζω για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου .Ευτυχώς πέρασα καλά στις διακοπές αλλιώς δεν παλευότανε το θέμα . Αντε καλή σχολική χρονιά. Α και που σαι ,άλλαξε αυτό το ******** το 8 και κάντο "Θ" . Τα κάνει ποιά ευανάγνωστα έτσι .:thatsit:
Aug 22 2008 09:45
Photo

kith → Animesuki

πολλυ καλο το rosario+vampire αλλα πολλυ μικρο και ναι σου εκανα αφτο το pm στο ακιρο επιδει ειδα το avatar σου
Aug 22 2008 09:35