Jump to content

Community Status Updates

Photo

hyuga → Erisadesu

easy girl!!!θα στην πέσουνε κ εσένα!!lol:)
Aug 22 2008 15:25
Photo

QueenofHearts → Hajime_Saito

'Eψαξα στο yt να δω τι είναι το Neo Armstrong Cyclone Jet Armstrong Cannon. Εντάξει, κάθε φορά που βλέπω κλιπάκι gintama με ακούει όλη η γειτονιά από τα γέλια!
Aug 22 2008 15:24
Photo

Zoro → nancy_neko

Hi,το μαλλι το κρατας παντα ετσι και στις καθημερινες ή ηταν ειδικη περιπτωση?? [οχι τπτ αλλο αλλα μου θυμισε το στυλ πολλων ανιμε γυναικειων χαρακτηρων:)]
Aug 22 2008 15:21
Photo

Erisadesu → hyuga

by the way welcom back Scrooge.. sorry i meant firstlast
Aug 22 2008 15:17
Photo

Erisadesu → hyuga

disney sucks!
Aug 22 2008 15:17
Photo

Erisadesu → First Last

look... disneys sucks!!! she is too come il faut.
Aug 22 2008 15:16
Photo

Zoro → cheery girl!

Απανταω ξεκινωντας απ το τελος:) Η φλυαρια σου....ναι ειναι ενα οντως πολυ ενοχλητικο συνδρομο....αλλα οχι αν εχει κι ο αλλος το ιδιο!!:kakaka: Μην ανυσηχεις,οπως σου πα θα φρικαρεις αν δεις μερικα ποστ μου...ειμαι κι εγω απ τους πιο φλυαρους στο φορουμ....οταν αποκτησεις θαρρος πες το μου να σου δειξω τα {τερ}αριστουργηματα μου!:P Αρα μην ανυσηχεις,γραφε οσο κι οσο σου παρει;) Μετα....οσο αφορα την σειρα... Λοιπον καταρχας ο Usopp...ναι ειναι γεγονος πως στην αρχη σχεδον σε κανεναν δεν αρεσει...κι εγω ξεκινησα αντιπαθοντας τον αρκετα,αλλα προς το τελος ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα αν θα σ'αρεσει ή οχι....κατα την γνωμη μου καλυτερευει κατα πολυ στα επεισοδια που βλεπω τωρα και τον συμπαθω πολυ περισσοτερο πια...οχι περισσοτερο απ τον Zoro αλλα πολυ καλυτερα συγκριτικα με την αρχη... Ο σκοπος του που λες ειναι να ταυτισει τον θεατη με αυτον,συμφωνα με τον mangaka{ετσι λεγονται οι δημιουργοι των manga που ρωτουσες πριν...απο τους οποιους μετα δημιουργειτε το ανιμε...ετσι να θυμασαι οτι κατι σου μαθα κι εγω;)....βεβαια μην φανταστεις κι εγω σχετικα καινουριος ειμαι στον χωρο των ανιμε...δεν εχω και πολυ περισσοτερη πειρα απο σενα...δεν εχω κλεισει ουτε εναν χρονο που τα παρακολουθω...παντως αυτος του One Piece,ο μεγας,λεγεται Eiichiro Oda για να ξερεις;)}...ελεγα λοιπον ο σκοπος του Usopp ειναι να φερει τον θεατη στην ιδια θεση με αυτον καθως κι εμεις αν βρισκομασταν σε ενα τετοιο πληρωμα με "υπερανθρωπους" θα ειμασταν "αχρηστοι" σαν κι αυτον....και να αποδειξει οτι και με το μυαλο μπορεις να καταφερεις πολλα πραγματα αν δεν εχεις δυναμη...η εφευρετικοτητα του ειναι εμφανης ειδικα πιο κει στην σειρα...οταν φτασεις πιο κει και με θυμηθεις ελα να μου πεις πως σου φανηκε... Παντως ναι αφου ο Zoro ειναι η πρωτη σου επιλογη τωρα{οπως και μενα:wooi2:,και χαιρομαι}αμφιβαλλω αν θα αλλαξει αυτο πιο κει..ειδικα απο τον Usopp!! Και η Robin φοβερη ομως...ελπιζω να σ'αρεσει κι εσενα πιο κει!;) Τα επεισοδια τωρα που λες...ναι η σειρα διατηρει πολυ καλη ποιοτητα παρα τα τοσα επεισοδια που εχει και ειδικα πιο κει,προς 250+ φτανει στο αποκορυφωμα της για μενα...γενικως δλδ μεχρι τωρα ισχυει το αναποδο...οσο πιο πολυ προχωραει τοσο καλυτερευει...σχεδον καθε αρκ,αν εξαιρεσεις τα φιλλερς,ηταν καλυτερο απ το προηγουμενο και το καθενα ειναι ξεχωριστο με τον τροπο του και σου διδασκει αρκετα,σε συγκινει και σε κανει να γελας...το τελευταιο αρκ που εχουμε τωρα μονο εκανε λιγο κοιλια...βελτιωθηκε αρκετα τελευταια βεβαια αλλα συγκριτικα με τα προηγουμενα πολυ χαλια ομως...περα απ αυτο ολα τα αλλα ειναι πολυ καλα αρκ... Αρα εγω πιστευω οτι αφου ο Oda εδειξε οτι εχει φαντασια και ξερει να στηριξει την ιστορια για 300+ επεισοδια και ειπε οτι βρισκομαστε στην μεση προσφατα και οτι ηδη ξερει πως θα τελειωσει η σειρα{ειπε οτι ηθελε να κρατησει 5 χρονια μονο η σειρα και οτι τωρα θα χε ηδη τελειωσει,αλλα τελικα το διασκεδασε πολυ,αυτος και η τσεπη του;) και αποφασησε να το μακρυνει αρκετα...αλλα ηδη ξερει πως θα τελειωσει ειπε..} και επομενως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι οσα χρονια και να κρατησει θα δουμε παντα καλες ανατροπες και εξυπνες ιστοριες και για αλλα 300 επεισοδια ακομη...αρα μην σε απασχολει..ο τυπος ειναι ιδιοφυια! Αυτα λοιπον...καλη συνεχεια με την σειρα,μην την παρατησεις ποτε γιατι οπως ειπα ολο και βελτιωνεται και ενημερωνε με για την προοδο σου που και που...:) Cya!:ureshii:
Aug 22 2008 15:09
Photo

Hikari-sama → cheery girl!

Αχ ωραία !! Επιτέλους, θα μπορώ να μιλάω με κάποιον για RM !! Μπορείς να κατεβάσεις από'δώ όλα τα episodes:[url]http://www.muffindomain.com/index.php[/url] ^__^
Aug 22 2008 14:51
Photo

cheery girl! → Hikari-sama

Αααα πλακα κανεις??????Ενω η υποθεση δεν με πολυτρελανε αρχικα,τωρα που εμαθα για τον ακαταμαχητο συνδιασμο των Peach-Pit και των (ΘΕΩΝ!!!!) ALI Project,τρεχω να το δω!!!!!!!!Ευχαριστω πολυ μικρη μου.....!
Aug 22 2008 14:42
Photo

cheery girl! → Raven Princess

Ωωωω σου εχω πει ποτε ποσο καταπληκτικη εισαι????Μια συζητηση μαζι σου ειναι αρκετη για να μου φτιαξει το κεφι!!!!!!!!:awww: Σαμο ε???Δεν εχω παει ποτε,πρεπει να ειναι καταπληκτικα.....εγω πηγα Ναξο και περασα υπεροχα....ξεκουρατηκα αρκετα,δεν μπορω να πω,αλλα θα προτιμουσα να μην πηγαινα τον Σεπτεμβρη σχολειο.....εχω τρομοκρατηθει με τις χαζο-πανελληνιες!!!!!!:Crying2: Vampire knight???Ωραιο ακουγεται!!!!!Αμα ειναι σχετικο με βρυκολακες,ειμαι σιγουρη πως θα το λατρεψω!!!!! Εμενα το avatar μου για ακομα μια φορα ειναι απο το shugo chara....τελευταια ομως αυτο το anime εχει αρχισει να με κουραζει....Ενω ξεκινησει φανταστικα,τωρα εχει αρχισει να χανει λιγο τη μαγεια του...... Να σου πω εχεις ακουστα για 2 shoujo animes τα οποια εχουν κανει θραυση στην Ιαπωνια???Το ενα λεγεται kirarin revolution (ειμαι σιγουρη πως θα το λατρεψεις γιατι η κοπελιτσα θελει να γινει τραγουδιστρια!!!!Θυμιζει λιγο mermaid melody) και το αλλο gakuen alice....Δεν εχω δει κανενα απο τα 2 τους,αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια και λεω να ξεκινησω....... Οσο για την περιοχη που μενεις,το ξερες πως ειμαστε ''σχετικα'' κοντα?????Εγω μενω Παλληνη,μια περιοχη κοντα στον Γερακα!!!!!Θα μπορουσαμε να παμε για καφε καμια φορα,πιστεψε με εχουμε πολλα να πουμε περι shoujo!!!!!!
Aug 22 2008 14:36
Photo

Erisadesu → Anyparktos

no problem.
Aug 22 2008 14:28
Photo

Zoro → iristella

Oi ragazza pazza,sai dirmi l'ora?
Aug 22 2008 14:27
Photo

Erisadesu → BarbasSs

i have noticed days ago.
Aug 22 2008 14:27
Photo

cheery girl! → Zoro

Ok then,θα κανω οσο πιο γρηγορα μπορω......!!!!Προς στο παρον ειμαι στο επεισοδιο 57,με την api-chan και το lost island!!!!Αντε,να σωσουνε τον δρακο να τελειωνουμε διοτι ανυπομονω οσο τιποτ'αλλο να φτασουνε στην κοκκινη γραμη!!!! Οσο για το πληρωμα ειμαι πολυ χαρουμενη για τα νεα που μου διαλαλησες!!!Φανταστικα...9 ατομα ειναι πολυ καλος αριθμος....με την καμια δεν ηθελα το πληρωμα του ''Βασιλεια των Πειρατων'' να γεμισει με ανηκανους-τεμπελιδες πειρατες που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους......!!!!Οπως ειπες κι εσυ,η ποιοτητα πανω απ'ολα.... Μιας και μιλαμε για το πληρωμα,ρε συ zoro,ο ussop το ρολο βαραει????Ξερω οτι γινομαι λιγο κακια,και πιθανον να εχω αδικο μιας και ειμαι ακομα στην αρχη,αλλα ο τυπος ειναι ολιγον αχρηστος....μεχρι και η nami μπορει να τον πλακωσει ανετα......και τουλαχιστον η κοπελα,εχει μυαλο ξυραφι.....ενω αυτος??? Οσο για την robin θα την προσεξω οσο τιποτ'αλλο,για να το λες εσυ,κατι θα ξερεις.....Παρολο που την αγαπη μου για τον zoro :kawaii: δεν προκειται να την ξεπερασει κανεις!!!!!!!Η λεξη [B][U]cool[/U][/B] νομιζω πως δημιουργηθηκε μονο και μονο για να τον περιγραψει...... Και τελος,μια ερωτηση που με βασανιζει απο την πρωτη μερα που εμαθα πως το anime αυτο,θα διαρκεσει γυρω στα 10 χρονια σε συνολο..... Απο την εμπειρια μου,εχω διαπιστωσει πως τα μεγαλα μηκους animes,ενω ξεκινανε καλα,χαλανε καποια στιγμη στη μεση.....Εγω ομως δεν θελω να πιστεψω πως το θρυλικο one piece ισως καποια στιγμη εκτροχιαστει στο μελλον.....Προς το παρον,η ποιοτητα,η δραση,και η αρμονικη διαδοχη του κωμικου στοιχειου απο το δραματικο,ειναι καποια πραγματα που κανουν το anime να ξεχωριζει και το εχουν ανεβασει πολυ στα ματια μου.... Παρολ'αυτα καθομαι και σκεφτομαι.....ε,δεν γινεται....επι 10 χρονια,τι στο καλο θα μας διηγειται αυτος ο (συγγραφεας???δεν εχω ιδεα πως λεγεται αυτος που αναλαμβανει την υποθεση καποιου anime...συγγνωμη για την αδαημοσυνη μου,προφανως με θεωρεις πολυ αρχαρια ακομα.....:'() Και επανερχομαι...τα χρονια ειναι πολλα,καποια στιγμη αυτο το ανεξελεγχτο κηνηγητο δεν θα καταντισει κουραστικο...???Η μαλον φορτικο....θα εχουμε φαει τους ηρωες στην μαπα για πολυ καιρο,θα τους εχουμε ψυχαναλυσει 100%....τι παραπανω θα μπορεσει αραγε να μας προσφερει???? Προς το παρον στο 300 κατι επεισοδειο που βρισκεσαι εσυ τα πραγματα πως ειναι???Το quality του anime συνεχιζει να βρισκεται ψηλα ε??? Sorry για την φλυαρια μου,ειναι ενα κακο συνηθειο αλλα τι να κανουμε?Δεν μπορω να το κοψω........:laugh: See you soon,zoro-sama!!!!!!:byejg9::joyful::blush2::riiight:
Aug 22 2008 14:23
Photo

sintar → Gaijin Bosozoku

Sensei ποτε γυρνας???:nanteee:?αντε...μας περιμενει ο τσεχος!!!!!:wooi2:
Aug 22 2008 14:18