Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Zoro

Nah I don't mean groups... Btw, it would be very interesting to meet you in real life. ^^
Aug 24 2008 21:01
Photo

Dark_Venus → Zoro

σου εχουν καταυποχρεωθεί όλοι δηλαδή ε;χιχι...αυτα ειναι....εντάξει αμα χρειαστώ κάτι θα σου πω.Ευχαριστώ πάααρα πολύ και πάλι.
Aug 24 2008 20:24
Photo

Zoro → Dark_Venus

Χεχε και παλι τπτ:wooi2: M'αρεσει να βοηθαω οπου μπορω και ευτυχως αυτος ειναι ενας τομεας που κατεχω...ειδικα με αυτη την σειρα,οπως και με το One Piece,εχω βαλει πολλα ατομα μεσα και με ευγνωμονουν τωρα... Αρα καλη συνεχεια με το Death Note και μετα προσο ολοταχως για Berserk:hero: Αλλα οπως ειπα δεν ειμαι υπευθυνος για τπτ:nanana:...στην αρχη του manga η 1η εικονα ειναι λιγακι δυνατη,οπως και αρκετες που ακολουθουν...ελπιζω να εισαι ανθεκτικη σε τετοια γιατι η σειρα ειναι πολυ παραπανω απ αυτα οπως σου πα;) Οτι χρειαστεις παντα διαθεσιμος λοιπον:)
Aug 24 2008 20:07
Photo

Zoro → kakashi sensei

Robin δεν λες τπτ:lovulovu:...απ τους αγαπημενους μου γυναικειους χαρακτηρες ανιμε!! Ειδικα η εικονα σου την φερνει σε αλλη διασταση:nbleed:
Aug 24 2008 20:02
Photo

kakashi sensei → Zoro

thanks φιλε zoro. μονο για την robin. robin-chwaaan!!!:lovulovu:
Aug 24 2008 19:47
Photo

Anelis → QueenofHearts

περσυ το καλοκαιρι ημουν σε nostalgic mode και ξαναειδα τις 2 πρωτες σεζον:hahaha: κ εγω προτιμω την Μαρια Καιρος, τουλαχιστον αυτη ειναι ομορφη, οχι οπως ο Ριτσις που ειναι σαν αναποδο γαμωτο:kakaka:
Aug 24 2008 19:11
Photo

QueenofHearts → Anelis

Καλέ που τον θυμήθηκες αυτόν; χαχαχαχα! είχε φάει delete απ'τη μνήμη μου!!! Σε προτιμώ MaryWeather!!!! χαχαχα
Aug 24 2008 19:01
Photo

Zoro → kakashi sensei

Ελεος τι γαμ* avatar ειναι αυτο?!:hahaha: Συγχαρητηρια για την επιλογη^^
Aug 24 2008 18:58
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Μόνο έχω δει φότο; Είχα δει αρκετές αλλά ούτε που είχε περάσει απ' το μυαλό ότι ήταν η Nel..... Εννοείτε Kakashi ftw.
Aug 24 2008 18:55
Photo

Anelis → QueenofHearts

ελα ρε αυτος ο ξανθουλης ο "μαθητευομενος" αθανατος, απο τη σειρα!
Aug 24 2008 18:50
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Οχι ρε αραξε. Δεν σποιλεριαζω.. Βασικα παιζει να μην το φτιαξω καν το αλμπουμ μεχρι να τα δειξει.. Τεσπα! Πολυ κουλο ε? Παντως γκομεναρα ειναι ελπιζω να σου δειξε φωτο η αδερφη σου(αν οχι θα σου δειξω εγω :P)! Δεν τα σπαει η new prof pic? Οχι πες πες!
Aug 24 2008 18:46
Photo

Neuro → Raven Princess

Το έψαξα λίγο και βρήκα από που μπορείς να το κατεβάσεις...βλέπεις εγώ έχω 24 mb και πότε δεν κατεβαζω![B] [url=http://hsbsitez.com/files-collection-downloads/313/Majin+Tantei+Nougami+Neuro]Majin Tantei Nougami Neuro Hosted on Megaupload.com , Rapidshare.com - Hsbsitez.Com[/url][/B]
Aug 24 2008 18:39
Photo

Neuro → lightshadow

Συγνώμη άλλα αυτό που μου εστειλες που κολλούσε?
Aug 24 2008 18:17
Photo

red pyramid → Kenny

Να σε ρωτήσω κάτι? θα είχες την υπομονή και πάνω απ' όλα τη διάθεση να φτιάξεις ένα σετάκι πάνω στην utena? Ε, φανταστικέ μοδεράτορα :blingeye2:
Aug 24 2008 17:52
Photo

Dante80 → MoRmEnGiL

Kωλόπαιδο....8.30 εξάρχεια μπύρα είπαμε...;)
Aug 24 2008 17:45