Jump to content

Community Status Updates

Photo

himawarinosekai → QueenofHearts

HAHAHAHAHAHA!Δεντοπιστεύω ότι έπιασαν και την Όσκαρ ακόμα στα χέρια τους! Τι τρελλό άνιμε! Σου δωσε ο Κεν τορρεντ ή να πάω να τον μαστιγώσω? (ποιός τόλμησε να σου κλέψει την ατάκα;; ):nosey:
Aug 25 2008 13:10
Photo

Ioanna-chan → Dark_Venus

δεν την εχεις τελειωσει???καλα ειναι τελεια και μακαρι να βγει δευτερις κυκλος!!1
Aug 25 2008 13:04
Photo

Dark_Venus → Ioanna-chan

Κοιτα να σου πω ακριβως δε ξερω αλλα τον αδερφο μου που ρωτησα λεει εχει βγει ηδη.....αλλα περιμένω να τελειωσω τη σειρά και μετα θα τη δω....
Aug 25 2008 13:02
Photo

Scorpion → Animesuki

Και η Christie μου φενεται λιγο Ποτ./ @ν@ αλλα οχι οσο η Αννα.
Aug 25 2008 13:00
Photo

Ioanna-chan → Dark_Venus

A pote tha vgei tainia?
Aug 25 2008 12:59
Photo

Dark_Venus → Ioanna-chan

πωπω θελω να τον δω στην ταινια πρεπει να ναι ΘΕΟΣ......
Aug 25 2008 12:58
Photo

Ioanna-chan → Dark_Venus

ε αφου ειναι τοσο υπεροχος!!αααααααααααχχχχχχ
Aug 25 2008 12:53
Photo

Adventurer → d.neko-angel

Πωπω ρε συ Νικολετα, τι ηταν αυτο που συνεβη με το αμαξι σας... απιστευτο μου φαινεται...:emptyonexg1: Τι να πω δεν ξερω, καλο κουραγιο σου ευχομαι. Τουλαχιστον μετα απο ολα αυτα λειτουργει το αμαξι (εστω και αν χρειαζεται κανα χιλιαρικο για επισκευες) ή τζαμπα φαγατε τη λαχταρα;
Aug 25 2008 12:47
Photo

Dark_Venus → Ioanna-chan

αχ ρε συ και μενα μ αρεσει ο light Πολυυυ.....κουκλος....
Aug 25 2008 12:43
Photo

Elennak

Α οκ, ευχαριστώ για το καλως ήρθες! (^_^)/*
Photo

QueenofHearts → Sponis

Τς τς τς! How low do you think I am! Μπορεί να είμαι βασίλισσα αλλά οι καταβολές μου είναι καθόλα δημοκρατικές! Όλοι οι Χαρουχοφανς που μπαίνουν στο ΣαΧ παίρνουν ecchi gift. Ιτ ιζ κόλντ ντιπλομασι μαϊ ντιαρ! [COLOR=Magenta] *pulls out the innocent-and-cute-female card*[/COLOR] Και πως τολμάς να με απειλείς με αποκεφαλισμό! Σε ποια νομίζεις πως μιλάς;; Σε καμιά αλλοπαρμένη Αντουανέτα;; :chigau: [COLOR=Silver] Οκ.. so I'm not very good at being an innocent and cute fem[/COLOR][COLOR=Plum][COLOR=Silver]ale[/COLOR]![/COLOR][COLOR=Plum]:hahaha:[/COLOR]
Photo

Kenny → zade

Ακριβώς. ;)
Aug 25 2008 12:42
Photo

Scorpion → Animesuki

:wooi2::drink::fromabove:Ναι φυσικα. Και ευχαριστω για το friend request:blingeye2:
Aug 25 2008 12:42
Photo

Sponis → QueenofHearts

o_O ... αχέμ το ρίχνουμε στο φαν-σερβίτσιο για να γλυτώσουμε την wrath-of-the-haruhadmins ε? μόνο έξω από το heal/hurt μην την πετάξετε και η ησυχία στο καταφύγιό σας είναι εγγυημένη... ΑΛΛΙΩΣ... off with [B][U]your[/U][/B] heads [IMG]http://www.alice-in-wonderland.net/alicepic/disney-movie/queen-of-hearts-7.jpg[/IMG]
Aug 25 2008 12:34
Photo

Animesuki → Scorpion

Κανονικα την Αννα δεν επρεπε να την εχουνε στο τεκκεν αλλα σε κανα τσοντοβιντεογκειμ.Wanna become my friend????
Aug 25 2008 12:33