Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΥOSH,το περιμενα οτι θα σου αρεσε αλλα δεν θα την εβαζες στα ισα με naruto,Bleach,διοτι ολοι οσοι αρχιζουν καποια απτα 3 πρωτο το θεωρουν καλυτερο... Μα γιατι στην σπαει η nami?/ειναι πολυ Kawaiiiii:wooi2::wooi2: Ναι στην αρχη ειναι λιγο Bitch..καλα πολυ Bitch...αλλα με τον καιρο στρωνει και αυτη... Αντε Keep Going με την καψααα:wooi2:
Aug 26 2008 09:15
Photo

hyuga → Anelis

αα..οχι δεν λέμε τον ίδιο ..Αντώνης είναι ο συγγραφεάς...Μπα..ειχα παέι για ένα με 2 άλλες κοπέλες αλλά ειναι σε γενικά κακόφημη γειτονια και πέφτει αρκετά μακριά από τη δουλειά μου..δουλεύω και σπαστό ωραριο οποταν δεν με συμφερει..από οικονομική άποψη καλό ήταν...αλλά εντάξει..λεώ να μην βιαστώ κιόλας ,,.΄σπίτι έχω ...δεν πρόλαβα με τα τρεχαματα χτες κ να διαβάσω... θα κοιμηθώ νωρίς για να ξυπνήσω νωρίς είσαι ε??χαχαχα εγώ σαβ/ακα κοιμάμαι πολύ...μα πολύ!!!!
Aug 26 2008 09:14
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Eμενα βασικα στο One Piece αμα μου πεταξουν Spoiler δεν μου την σπαει,δεν ξερω γιατι...:orly: Ομως αμα σε αλλο Anime μου το κανουν μου σπανε τα νευρα και γινομαι Berserk:dwarf:[LoL]! ΑΑ καημενη,ναι ειναι πολυ σπαστικο να εχεις εναν στην οικογενεια και να σου τα πεταει περα δωθε,και εγω το εκανα στο ξαδελφο μου ωσπου σταματησε να βλεπει αλλο One Piece...:uhh:
Aug 26 2008 09:12
Photo

Anelis → hyuga

καλημερες!! εγω ως σατιρικο ποιητη τον ξερω μονο, θυμασαι πιο ειναι το μικρο του; γιατι του ποιητη ειναι Γιωργος εγω χτες ειχα ξυπησει απο τις 5 το πρωι οποτε κοιμηθηκα νωρις, κατα τις 12 βρικες σπιτι τελικα;!
Aug 26 2008 09:07
Photo

hyuga → Anelis

καλημέρα!!!!!όλα καλα?εγώ στη δουλειά...βαριέμαι κ νυστάζω..χτες μιλαγα 2 ωρες με την αδερφή μου στο τηλέφωνο κ κοιμήθηκα κατά τις 3...αχααχχαχα.αεαίδα το ποίημα του Σουρή..χαχα πλάκα έχει αυτος αν δεν έχω διαβάσει ποιηματα΄του..μήπως έιναι και συγγραφέας?γιατί έχω διαβάσει κανά 2 βιββλία κάποιου Σουρή..
Aug 26 2008 09:03
Photo

Animesuki → Scorpion

Ποιος ειναι αυτος ο κουκλος στο avatar σου???Μοιαζει με βρυκολακα και μαρεσουν οι βρυκολακες τρελα! Περι γυναικων στα fighting games, ναι ειναι αληθεια ολες σχεδον ξεκολιαρες.Δες smack down.The Kat for example. xp
Aug 26 2008 07:27
Photo

Orion19 → karkas

Πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά ντρέπονται να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν π.χ ένας γείτονας τον ενοχλείς και δε του κάνει καρδιά να έρθει να στο πει (η κότα), μπορεί να περιμένει και αν συνεχιστεί, θα ειδοποιήσει τους διαχειριστές και δε θα ξέρεις απο που σου ήρθε. Και πάλι, όχι όλοι. Μιλάμε για μερικούς στριμμένους. Αλλά είναι πολύ ντροπαλός λαός. Καλοί, αλλά εχουνε και ένα δύο άσχημα. Βέβαια, όλοι μας έτσι είμαστε. Χε χε.
Aug 26 2008 03:06
Photo

Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™

Hahaha~ Τελικα τοσο πολυ αρεσε η υπογραφη μου? Δεν το ηξερα...ας κρατησω λιγο καιρο αυτη και μετα θα επαναφερω την θρυλικη χινατα ΧΡ Αν πας στο fan art section του φορουμ θα δεις το θεμα μου. Εχω κανει προσφατα ενα νεο σχεδιο με Sasuke/Naruto,καθως και αλλα...Go check,θα περιμενω comment sou :)
Aug 26 2008 02:00
Photo

Adventurer → d.neko-angel

Εμ βεβαια, μη δειτε εσεις τα κοριτσια εναν αντρα με αστυνομικη ή πυροσβεστικη στολη, δημιουργειτε τεχνητες λιμνες με τα σαλια σας :P Το φοβομουν για την τιμη αλλα δε βαριεσαι, οπως ειπες θα βρειτε ενα καλο μεταχειρισμενο να κανετε τη δουλεια σας και θα ειστε μελι-γαλα. Και δεδομενης της, θρυλικης πλεον, εργασιομανιας που σε διακατεχει, προβλεπω σε κανα-δυο χρονια να μπω στο γκαραζ σου και να δω την παρακατω εικονα [IMG]http://img210.imageshack.us/img210/8552/ferrari599dnekodo4.jpg[/IMG]
Aug 26 2008 01:57
Photo

Zauk-Lain- → Kon_Okami

δυστιχος δεν υπηρξε ντουετο....θα στα πω απο κοντα...
Aug 26 2008 01:35
Photo

Anyparktos → red pyramid

Favorite character in something that has romance?Nevar!:P Οκ,πλακα κανω,τυχαίνει να έχω μερικές φορές favorites αλλά απο δω δεν είχα. Εκτός κι αν εξαιρέσεις μια "συμπόνοια" πιο έντονη απ'ότι προς τους υπόλοιπους χαρακτήρες που έχω όταν τυραννιέται η Hikari.Και φυσικά,comic relief duo Kizuna-Remon,i <3 those two!
Aug 26 2008 01:34
Photo

Adventurer → red pyramid

Δεδομενου οτι εχω περιπου 25 σειρες στην αναμονη, περναω δυσκολες στιγμες οταν ειναι να αποφασισω ποια θα ειναι η επομενη που θα δω, κι ετσι το ψιλοριχνω στην τυχη :oo: Να εισαι σιγουρος παντως οτι θα ερθει και η σειρα της Utena συντομα, εκτος αν θελεις να την κρατησεις ολη για τον εαυτο σου :P
Aug 26 2008 01:30
Photo

red pyramid → Adventurer

δεν θα έβλεπες Utena εσύ? :(
Aug 26 2008 01:15
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → dmvagos

ooop χρονια πολλα για πριν λιγες μερες xD
Aug 26 2008 01:08
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.

θελω την παλια σου signature πισωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!:wis: Ηταν κορυφαια και εδενε τελεια με τη λεζανταααααααα!:cry5:!!! nandeeeee :nanteee:την αλλαξες την ΘΕΑ χινατα???:kawaii: Ε????? κακουλη :( [I]"παραπιπτοντως φοβερη η εικονα του ναρουτο και του σασκε που εφτιαξες μαρεσε παραπολυ"[/I] ποια εικονα λεεεεεει? Να τη δω κι εγω? :D:D:nosey::canthelp:
Aug 26 2008 01:02