Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Adventurer

ίσα ίσα εχς πολλά νευρα σήμερα. πρέπει να κανετε ενα thread για να μπαινω να ξεσπάω τα νεύρα μου. είδα μονο 3 σειρες οι 2 πολύ χάλια μπάτζετ αλλά η nodame ήταν ωραία. δεν ξέρω αν θα συμμετάσχω και σε τρίτη αλυσίδα αυτά ειναι υπεραρκετά.
Aug 26 2008 19:00
Photo

Kon_Okami → Sparda

DON'T watch Xam'd 6. Cliffhanger. Και από τα άσχημα. Wantz moarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:nanana: To 5 πάλι είναι ασφαλές. Κλείνει normal.
Aug 26 2008 18:56
Photo

Adventurer → Erisadesu

Στις καλες σου σε βλεπω εσενα σημερα, πως κι ετσι; Σου αλλαξε τα μυαλα το MPD Psycho? :P Η ιδεα για τις αλυσιδες ηρθε στο τελειως ξεκαρφωτο εκει που μιλουσαμε με τον Cassiel, εγω του ελεγα για το ADN και για τις ανιμε αλυσιδες που ειχα κανει, αυτος μου ελεγε οτι εκεινον τον καιρο κατεβαζε j-dramas, και τελικα αποφασισαμε να συνδυασουμε τα δυο, εφοσον δεν υπηρχε κατι αναλογο στο ADN, και να που πετυχε. Μεχρι τοτε δεν ειχα παρα μονο δυο σειρες, και απο τοτε μονο μια εχω δει (Vampire Host) επειδη με επρηξ... επειδη μου την προτεινε η Animefrick. Εσυ κοιτα να τις τελειωσεις γρηγορα γιατι το φθινοπωρο θα ερθει και δευτερος γυρος :orly:
Aug 26 2008 18:54
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Ng; Σε έχασα.....
Aug 26 2008 18:52
Photo

Ptomahawk → Anyparktos

[url=http://rapidshare.com/files/140292951/Demotivational_Megapack.zip]RapidShare: Easy Filehosting[/url] To demotivational megapack που έφτιαξα
Aug 26 2008 18:30
Photo

Ptomahawk → BarbasSs

[url=http://rapidshare.com/files/140292951/Demotivational_Megapack.zip]RapidShare: Easy Filehosting[/url] To demotivational megapack που έφτιαξα.
Aug 26 2008 18:29
Photo

Kenny → himawarinosekai

Ρίξε και μια μετάφραση τι εννοείς γιατί δεν νιώθω. :/
Aug 26 2008 18:25
Photo

ichigo13 → Sacrous

Φίλε η υπογραφή σου είναι πολλύ μεγάλη.Βάλε μια πιο μικρή αν γίνεται! ΕDIT:Gomen είσαι οκ.Η sig σου είναι [B]ακρίβως [/B]στο όριο!
Aug 26 2008 18:01
Photo

Frix → Kon_Okami

np αν θέλεις καμιά άμεση συμβουλή σε θέμα hardware κτλ κτλ στο PC μπορείς να μου μιλίσεις στο msn αν έχεις ... μιας και αυτή είναι η δουλεία μου :P
Aug 26 2008 17:52
Photo

Kon_Okami → Frix

Soukaaaaa. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς. lulz Α οκ. Απλά έλεγα μην ήσουν ένα παιδί που νόμιζα αλλά άκυρο τελικά. Tnx για την ενημέρωση και πάλι. C ya in teh forumz!!!
Aug 26 2008 17:50
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

ΟMG!!! Σε αρχισε και εσενα ο Zoro με το op ε????? XDDD Και ελεγα πως του ειχες ξεφυγει τοσο καιρο...... Anw.... Αντε χαιρομαι που το αρχισες και εσυ και χαιρομαι επισης που δεν πας μια τον Usopp γιατι και εγω τον σιχαινομαι XD και με πειραζουν......... Πως τα περνας κατα τ αλλα?
Aug 26 2008 17:46
Photo

Frix → Kon_Okami

υπάρχουν αρκετοί τύποι spyware - adware μερικά είναι περίπου το ίδιο στυλ και ανάλογα πως το έχουν κάνει report στην εταιρία του antivirus / firewall που έχεις στο PC σου... θα σου δώσω ένα παράδειγμα μπορεί να σου έχει τύχη και εσένα από κάνα άτομο από το msn / yahoo messenger ή ό,τι use εσύ... έχω πάρει msgs από φίλους που είναι offline του στυλ πάρε αυτό το zip αρχείο με μια φωτογραφία που έχω fix κτλ και πες μου την γνώμη σου και έτσι... αυτό είναι spyware από την μία που έχει πάρει την contact list σου ... και από την άλλη adware πάνω στο MSN / Yahoo Messenger σου :P όσο για το beach party δεν ήρθα ήμουν Ναύπλιο και με παρακαλούσε η Lockie αλλά δε το είχα check το Forum για καιρό και δεν πρόλαβα !!! next time ίσως !!!
Aug 26 2008 17:44
Photo

Kon_Okami → Frix

Κάτσε ρε συ όμως. Τα spyware δε νομίζω ότι στέλνουν άσχετα. Μόνο πληροφορίες από το pc σου. ΜΠορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά νομίζω ότι αυτό είναι δουλειά adware. Άσχετο. Να σε ρωτήσω κάτι. Τώρα είδα το post σου στο welcoming thread. Είχες έρθει στο beach party????? Αν ναι ήσουν με τη Lockie, την Glastenen, την etellen κλπ???
Aug 26 2008 17:37
Photo

Walter

Έλα σόρρυ που δεν έγραψα.Έτρεχα λίγο.Αύριο τα στέλνω.
Aug 26 2008 17:36
Photo

Frix → Kon_Okami

χμμμ καλό αυτό ... μάλλον για spam θα στο πήρε το σύστημα του mail σου ... άσε ... τρελό μανίκι στη δουλεία να κόβεις τα spyware ... επείδη κάποιοι και τη λέξη SPAM να βλέπουνε το ανοίγουνε ... άμα είναι ζώα ... και κωλάνε τα PC με μαλακίες!!!
Aug 26 2008 17:29