Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
και ειδα χ8ες το βραδυ το 30 και σε λιγο θα συνεχισω στο 31..
Που λες.. Το Ναρουτο μου αρεσε αλλα δε σκαλωσα απο τα πρωτα επεισοδεια.. σκαλωσα γυρω στο 10.. Ενω με το bleach σκαλωσα απο το πρωτο με τον ichigo shinigami. Ξερεις μπηκε κατευθειαν στο στορυ και ο πρωταγωνιστης δειχνει απο την αρχη -ειμαι super wow δυνατος- παρολα αυτα, οταν τα τελειωσα το bleach, καπου εκει στη μεση βασικα συνηδειτοποιησα πως το Bleach δεν εχει story δεν εχει καποια πλοκη, καποιο στοχο ενα κατι, κατι που και το Ναρουτο εχει αλλα και το One piece.
Μαζεψα απο το one piece κατι καλες αστειες pics θα στις ποσταρω το βραδυ να θυμηθεις και συ τα παλια :P
Επισης... οχι ρε ο Usopp δεν μου την εσπασε καθολου ισα ισα ειναι γελοια φοβητσιαρης δεν την παλευει ο τυπας. Αυτη η ψ*** ομως μου τη δινει γιατι κοιταει πως να εξυπηρετησει τους δικους τους σκοπους -θησαυρος και ενας wanted που θελει ακομα δεν εχω δει τι τονε θελει- και μου τι δινει που το παιζει πονηρη. Βασικα την αντιπαθω πιο πολυ κι απο τη sakura (Πορωθηκα εγω xD)
Toν ειδα και τον Sanji. Γαματος ο τυπας αλλα και παλι εδω και 10 επεισοδεια δεν ειδα και τιποτα το φοβερο πανω του. Ζορο και παλι Ζορο! και Luffy γιατι κανουν αχτυπητο διδυμο!!
Aug 26 2008 16:58
Scorpion → GkLoc
Περαστικα Gk ,θα τα πουμε οταν γυρισεις.Και κανε κατι με αυτην την μαιμου με το οπλο την βλεπω και αγριεβομαι,χαχαχα.Και παλι περαστικα
Aug 26 2008 16:12
Anyparktos → IlPalazzo
WAIT είπες υποψήφιο thread?!?Υπάρχει ήδη κάτι τέτοιο πάνε ποσταρε το εκεί!Αν δεν το βρίσκεις προσφατα εκανα εκει post πανε στο show posts στο profile μου...
Aug 26 2008 16:10
Scorpion → Zoro
Πως παει το berserκ;:tensai:Οταν φτασω στο επεισοδειο 100 του Bleach (ειμαι στο 96) θα το αρχισω και εγω!:wooi2::wooi2:
Aug 26 2008 16:04
Dark_Venus → Zoro
γεια σου και σενα,:)
σπαμ,νταξει....δεν ηξερα οτι εκανα σπαμ........:( υγεια...θα μαι καλο κοριτσι...απλα προσπαθουσα να ειμαι ευγενικη και να απανταω σους αλλους...και στην τελικη εχεις 1480 ποστ δεν υπαρχει περιπτωση ενα μικρουλι σπαμ θα το εκανες και συ...:P)Αλλωστε μιλησα με δυο απο τους admin και ειναι τρομερα ατομα...δικαιως μου φωναξανε :)
θαψιμο?και ελεγα γιατι γεμισαν τα ρουχα μου σκονη.....:P
και τι παει να πει δηλαδη επειδη η Μισα γελάει σα ποντικάκι πρέπει να γελάω και γω ετσι?μουαχαχαχαχαχα....το καλυτερο γελιο ever ειναι της Σωσως...αν εβλεπες εγκληματα.....(ειναι το ειδωλο μου....τα θελα να μεινω χηρα μα τα φερε αλλιως η μοιρα......)
θα ρθω να δω...αλλα μη γραφετε τοοοοοσο τεραστια ποστ βαριεμαι να τα διαβαζω...αμα δω ξανα τοσο μεγαλες απαντησεις θα πω εκει ενα συμφωνω με τον Ζορο,οχι για να δεις τι καλη που ειμαι....(ο τραπεζικος μου λογαριασμός θα σου σταλει με pm...τι τσαμπα το support?:P)
αδερφος μου ειναι ναι...αυτος μου ειπε να μπω στο φορουμ εγω δε φερω ευθυνη για οτι θα επακολουθησει η παρουσια μου εδω....:P
ουφ αυτα....α εκανα progress!!!!!!!!!!!ενθουσιαστηκα....τι ωραια τι καλα....!:)
τα λεμε ^_^ ciao
Aug 26 2008 15:51
Anyparktos → noname
Yup,i know,το δοκίμασα...Προβλήματα με το twmn(αμα το ξερεις-ασυρματο θεσ/νικης)
Έπεσε 1 κόμβος και τώρα θέλω να δω πόσα hops ειναι μέχρι τον ISP(THMMY)
Aug 26 2008 15:48
Scorpion → anime-dono
Χαιρομαι που εκανες accept!:joyful:!Btw το avatar σου απο πιο anime ειναι;:orly:
Aug 26 2008 15:37
Anyparktos → moonheart
Πάλι τα ίδια...Θα ξαναπέσει ούτως ή άλλως και πρέπει και να διαβάσω οπότε msn τελος...Μεχρι το βραδυ at least!
Aug 26 2008 15:37
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Λοιπον,για να απαντησω σε οσα μου εγραψες χτες σε μενα και στα αλλα ατομα που κοιταξα{spy mode on;)}...
Καταρχας ο Zoro...χαιρομαι τρομερα που μαζι με το ξεκινημα της σειρας,προτιμησες και τον σωστο χαρακτηρα...ειναι ο ορισμος του cool,ακριβως οπως τον περιεγραψες κι εσυ{υπναρα,αναισθητο!}και ευχομαι να τον προτιμησεις κι απ τον Sanji οταν τον δεις...Sanji ειναι το αλλο ξανθο "γκομενακι"{που λες κι εσυ} που σου χε δειξει η iri!!;)
Μετα...η Nami,οπως και ο Usopp,ειναι αρκετα σπαστικοι στην αρχη και σε πολλους δεν αρεσουν...κι εγω ημουν μεσα σε αυτους,αλλα αν δεις την σειρα μεχρι τελους,θα διαπιστωσεις κι εσυ πιστευω,ποσο αλλαζουν πιο κει...εμενα προσωπικα μ'αρεσουν ολοι πια!!
{αν και ο Zoro ειναι παντα ο 1ος βεβαια:P}
Τελος....
[B][I]ναι ρε καλο ειναι.. αλλα καμια σχεση με το ναρουτο κι απο το bleach αν και το Bleach το πλησιαζει επικινδυνα... το ναρουτο ειναι ακομα ετη φωτος μακρια του![/I][/B]
E κατσε ντε,το Naruto και το Bleach εγιναν καλα απ τα πρωτα 10-20 επεισοδια που ειδες???
Αν φτασεις στο 100 και μετα{αν και ηδη προς το 30 εχει το αρκ της Nami που ειναι το πρωτο πραγματικα καλο αρκ,αλλα πιο κει εχει και καλυτερα} θα δεις μερικες πραγματικα συγκινητικες και αστειες ιστοριες...απο το 250 και μετα ειδικα εχει μια φοβερα συγκινιτικη ιστορια που πιστευω θα αρεσει κι εσενα οταν φτασεις εκει....αρα μην ανυσηχεις,μεχρι τωρα τα 367 επεισοδια καλα κρατανε απο ιστορια και συνολο;)
Καλη Συνεχεια ευχομαι{πρεπει κι εγω να συνεχισω Naruto καποια στιγμη..αντε να το παρω αποφαση!!} και ασε μας εντυπωσεις που και που...δεν λεω να το προτιμησεις απ το Naruto,αλλα οχι και ετη φωτος μπροστα,ειπαμε!!
Εισαι ακομη στην αρχη:riiight:
Aug 26 2008 15:24
Zoro → GkLoc
[B]ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM[Οπως λεει και ενας αλλος...xD]
[/B]Ποιος αραγε??:hmmm:
{GKKK stop copying my techiques,u don't even have a sharingan,as I do:roar:....damn ramen eating bakemono!!}
Anw,περαστικα και τα λεμε συντομα,οταv ξυπνησεις απ το G2ND!![B]
^^
[/B]
Aug 26 2008 15:16
Zoro → tsintori
Οχι και θα δειξει...δες τι σου γραψε κι εσενα!!!
Σε απειλει!!
Πρεπει να παμε κοντρα σε αυτην την κατασταση...μπρος τα χερια ψηλα να την βαλουμε στην θεση της!!
{:nanana:just kidding...nobody messes with iri in this forum...not even me!!:nanana:}
[I'll get pwned again:unlucky:]
Aug 26 2008 15:13
Zoro → Dark_Venus
Ohayo Venus-san!!:hi:
Λοιπον για να σου απαντησω στα χθεσινα...
{btw i iri απανταει στο γνωστο thread...πηγενε να δεις μετα:P}
[I][B]ελα ρε δεν ειναι υπουλη η κοπέλα ειναι απλά πανεξυπνη.ωστε συζηταγες για μενα ε;ωστε με κουτσομπόλευες πισω απο την πλάτη μου ε????.....χμμμ.....[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/sad.gif[/IMG] σνιφ καλως (που εχω τα μυξομαντιλα?....)[/B][/I]
Χεχεεε κουτσομπολεμα...υπερβολες....λιγο θαψιματακι μονο:hehehe:
{:nanana:μονο οτι ησουν misa fan της ειπα κι ετρεξε εδω να σε προσυλητισει...glad she failed:hehe:}
Παντως οπως τα λες,πανεξυπνη ειναι και απο τα καλυτερα ατομα στο forum....{αλλα προσθεσε και λιγη πονηρια στον χαρακτηρα της,οπως και να το κανουμε την εχειXPP}
[B][I]σιγα μη τη βρισω....απλά δεν αλλάζω άποψη.οχι τουλάχιστον πριν δώ τη σειρά.Οπως είπα και πρίν,τις ταινίες ως συνεφίλ ειναι πιθανοτερο να τις δω απ οτι να διαβασω manga...τη σειρα ειπαμε ΘΑ ΤΗ ΔΩ αν δεν ειναι καλη θα σου πω δεν εχω κολληματα εγω...ειμαι αδισταχτη μουαχαχαχαχαχαχαχαχα...γκουχ...(αυτο το κακαριστο γελιο θα με βραχνιάσει σε λίγο)[/I][/B]
Ελα μην γελας ετσι...δεν εισαι δα και ο Kira...η Misula που τοσο σ'αρεσει ισα ισα ενα γελακι εκανε ολο κι ολο!!
Παντως χαιρομαι που θα δεις και τις ταινιες μετα!!:wooi2:
[B][I]οσο για το μπαμ,οπου παω αυτο γινεται ειμαι σταρ εγω παιδι μου (πλακα δεν ειμαι τοσο ψωνιο αλλα ουτε στο ελαχιστο χοντρη για να κανω μπαμ...)[/I][/B]
Just be careful with excessive spamming...it's not welcomed as you noticed:P:P:P
[B][I]α συγχαρητηρια για το γκρουπ που εφτιαξες με τους LP δυο απο αυτους γνωριστηκαν ενω σπουδαζαν σχεδιο anime....το ηξερες;το δα στο mad προσφατα....
[/I][/B]Οχι να πω την αληθεια,αλλα απο το Reanimation ηξερα οτι εχουν κολλημα με τα ανιμε με mecha...αλλος ενας λογος που τους παω:riiight:
C u in the forum then^^
ΥΓ:Ο Scorpion ειναι αληθεια ο αδερφος σου ή πλακα εκανες??
Χεχε κοιτα συμπτωση παντως,περιπου την ιδια περιοδο σας γνωρισα και τους 2:)[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/happy.gif[/IMG]
Aug 26 2008 15:07
QueenofHearts → Tea-chan
[url=http://www.anime.gr/forums/groups/112/].aNiMe//GR Forums - .:Μononoke:.[/url]
Aug 26 2008 13:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed