Community Status Updates
red pyramid → Erisadesu
You are mean ya know (I am talkin' of the post in black hole) :(
Regardless, i am dedicatin' this to ya
[url=http://www.youtube.com/watch?v=FKeQn3I6Vkw]YouTube - The Pharcyde-Runnin' (Can't Keep Running Away)[/url]
Aug 26 2008 20:19
Dark_Venus → SirJim
τεχνολογικη;καλη δυναμη......πολλά ειναι ρε σύ πωπω......κουραγιο m8 :)
Aug 26 2008 20:15
SirJim → Dark_Venus
Καλά μωρέ.... ότι μπορώ κάνω
Μου έχουν μείνει μόνο 70 ασκήσεις μαθ.κατ και 6 σελ ΑΟΔΕ για να τελειώσω :P
Δε λες καλά που έχω να τα κάνω μέχρι τη Δευτέρα?
Aug 26 2008 20:11
anime-dono → Scorpion
Αρκετα καλο και μαλλον οπως παει η ψηφοφορια για το anime του μηνα μαλλον θα το ανεβασουν για Direct Download εδω στο forum.
Aug 26 2008 19:50
Dark_Venus → SirJim
Γεια σου!!!!!Αχ πολύ καλα περνάω στην πρώτη μου επιλογή...!!!!!Αγγλικη φιλολογία....εσύ πως τα πας με το διάβασμα?
Aug 26 2008 19:50
tsintori → Sacrous
Γεια!!!!!
Μήπως γίνεται να βάλεις την υπογραφή σου μέσα σε spoiler;
Aug 26 2008 19:05
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Χεχε το τελευταιο σου post μου φανηκε πολυ θετικο σχετικα με την σειρα...
{τελικα σε τρομαξαμε μετα απο τοσες ερωτησεις ε??:hiding_something:}
Λοιπον καταρχας η Νami...λοιπον κι εμενα μου την εσπαγε τρομερα στην αρχη ακριβως για τους λογους που λες εσυ{τι παραξενο στην iri της αρεσει ακριβως γι αυτουςXDD},αλλα πιο κει ειδα μια τεραστια αλλαγη πανω της και πιστευω οτι πιθανον θα την παρατηρησεις κι εσυ...εχει παντα το ιδιο αυταρχικο υφακι,αλλα σε γενικες γραμμες γινετε πιο φιλικη και αστεια για μενα...επισης ακομη δεν ειδες και τους λογους για τους οποιους κανει οτι κανει τωρα...οταν τους δεις θα καταλαβεις περισσοτερα;)
Μετα ο Usopp...χεχε χαιρομαι που σ'αρεσει απ την αρχη γιατι εμενα δεν μ'αρεσε τοσο αρχικα,αλλα πιο κει κι αυτος βελτιωνετε κατα πολυ και εχει πολυ γελιο...μονο στην iri δεν αρεσει καθολου...δες μπας και μπορεσεις να την ψησεις!!XPPP
Τις εικονες να τις βαλεις ανυπομονο να τις δω...ετσι,να σε κυριευει κι εσενα η σειρα σιγα σιγα:wooi2:
{εγω γμτ γεμισα ολο τον χωρο μου και και να θελα δεν μπορω να βαλω αλλες εικονες...ισως σβησω τπτ μελλοντικα...}
Τελος...
[B][I]Ζορο και παλι Ζορο! και Luffy γιατι κανουν αχτυπητο διδυμο!![/I][/B]
:wooi2::wooi2::wooi2:
Excellent choice:riiight:οχι να δουμε κι αλλη sanji fangirl,παραεχουμε αρκετες!!:cry5:
Keep it up^^
{παλι για μενα μιλαει η αλλη απο κατω...ελεγα κι εγω γιατι εβηχα προηγουμενωςXDD}
Aug 26 2008 19:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed