Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Tomodachi2

:hahaha::hahaha::hahaha:αχαχαχαχααα καλα αυτες οι pic με σκοτωσαν, ιδιως ο Light respect!!:nod:
Aug 26 2008 21:56
Photo

tsintori → Zoro

Ναι ρε συ την έχω δει τη Robin όμως λίγα πράγματα...... Πάντως στο One piece οι γυναικείοι χαρακτήρες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Ο Ace κάφρος σαν το Luffy είναι, μες την καφρίλα.....
Aug 26 2008 21:52
Photo

Anelis → Erisadesu

μα γιατι λες οτι [U]πρεπει[/U] να φυγουν τα γκρουπ;:hmmm:
Aug 26 2008 21:52
Photo

Zoro → tsintori

Yup,αν και οχι στην αρχη,τωρα πια μ'αρεσει πολυ η Nami κι εμενα^^ Αλλα περιμενε να δεις την Robin{βασικα ηδη πρεπει να την εχεις δει αν δεν κανω λαθος ε???} και εκει θα δεις ενα καλυτερο κομματι:nbleed: Οταν εμφανιστει για τα καλα πες μου εντυπωσεις:P
Aug 26 2008 21:47
Photo

tsintori → Zoro

Ναι τώρα μου ήρθε. Μια τρέλα της στιγμής.... Και είδα τη σου έγραψε η πιου-πιου. Και εγώ συμπαθούσα τη Nami απ' την αρχή. (Ειδικά τώρα που την είδα με στολή χορεύτριας:nbleed:)
Aug 26 2008 21:43
Photo

Scorpion → Zoro

:kakaka:No problemo!Οσο αγριο κι αν ειναι το αντεχω!!!:hahaha:
Aug 26 2008 21:43
Photo

Zoro → tsintori

Xεχε συντομα,my friend...πολυ συντομα....;) Μην ξεχνας οτι πρωτα....πρεπει να απαντησω στην iri:hahaha:...οχι που θα την αφηνα ετσι!! Επισης....short message mode?....πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο...never heard of it:P
Aug 26 2008 21:40
Photo

Zoro → Scorpion

Εεεε αυτο παει περα απ το ξυλο και την δραση...μιλαμε για αποκεφαλισμους,εντερα στον αερα,διαμελησμοι κλπ.... Επισης οπως ειπα εχει και αρκετο mature content...ελπιζω να πιανεις τι εννοω!!;) Αν δεις την πρωτη εικονα του manga θα καταλαβεις,αλλα μην σε επηρεασει αρνητικα,δεν εχει πολλα τετοια η σειρα και αξιζει πολυ για αλλους λογους... Παντως σου προτεινω να δεις το ανιμε πρωτα...θα σε βαλει πιο ευκολα στον κοσμο της σειρας και θα καταλαβεις αν σ'αρεσει το κλιμα ή οχι... ^^
Aug 26 2008 21:38
Photo

tsintori → Zoro

[short message mode on] Συνέχισε το naruto [short message mode off]
Aug 26 2008 21:37
Photo

Scorpion → Zoro

Δεν με πειραζει να εχει βια, ισα ισα μου αρεσει η δραση και το ξυλο στα anime!
Aug 26 2008 21:34
Photo

Zoro → Scorpion

Ετσι,να πληθαινουν οι Berserkοκαμμενοι!!:wooi2: Να ξερεις,οπως ειπα και στην Venus,οτι εχει πολυ βια και mature contents...be prepared!!! {I'm not responsible in any case!:nanana:}
Aug 26 2008 21:31
Photo

Dark_Venus → SirJim

ναι πανω απ ολα υγεια..που θες να περασεις?
Aug 26 2008 21:27
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Έτσι έτσι. Το story ωραίο είναι; Πάω να συνεχίσω το berserk......
Aug 26 2008 21:25
Photo

SirJim → Dark_Venus

thx!! Ναι, τεχνολογική.... Ντάξει μωρέ καλά να' μαστε και θα βγουν και οι ασκήσεις :P
Aug 26 2008 20:40
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Ninja Gaiden 2 !!!!!
Aug 26 2008 20:28