Community Status Updates
iristella → Zoro
[IMG]http://gi74.photobucket.com/groups/i278/6IR93RJINF/ZoroSanji48.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 04:08
Zoro → Dark_Venus
your daily blanket....:P
[B][I]σπαμ,νταξει....δεν ηξερα οτι εκανα σπαμ........:( υγεια...θα μαι καλο κοριτσι...απλα προσπαθουσα να ειμαι ευγενικη και να απανταω σους αλλους...και στην τελικη εχεις 1480 ποστ δεν υπαρχει περιπτωση ενα μικρουλι σπαμ θα το εκανες και συ...:P)Αλλωστε μιλησα με δυο απο τους admin και ειναι τρομερα ατομα...δικαιως μου φωναξανε :)[/I][/B]
[και παραπανω απο μικρουλι βασικα,αλλα shhht!!!]
Ναι μην ανυσηχεις,λιγακι ολοι ξεφευγουμε που και που...δεν αποτελεις κι εσυ εξαιρεση,απλως ησουν καπως στο επικεντρο της προσοχης μιας και σε σενα απευθυνονταν οι περισσοτεροι και γι αυτο την ακουσες...προσεχε λιγο παραπανω και δεν θα ξαναχεις προβλημα,μην ανυσηχεις...:P
[B][I]θαψιμο?και ελεγα γιατι γεμισαν τα ρουχα μου σκονη.....:P[/I][/B]
Μαλλον θα βγηκες για λιγο στην εξοχη...δεν ξερω τπτ αλλοxD
[B][I]και τι παει να πει δηλαδη επειδη η Μισα γελάει σα ποντικάκι πρέπει να γελάω και γω ετσι?μουαχαχαχαχαχα....το καλυτερο γελιο ever ειναι της Σωσως...αν εβλεπες εγκληματα.....(ειναι το ειδωλο μου....τα θελα να μεινω χηρα μα τα φερε αλλιως η μοιρα......)[/I][/B]
κι εσυ μιση misa και μιση kira δλδ ε???
Κι ενα αλλο ατομο ειναι ετσι στο forum{δεν σου λεω ποιο,αλλα το γνωρηζεις!!:wis:}
[B]θα ρθω να δω...αλλα μη γραφετε τοοοοοσο τεραστια ποστ βαριεμαι να τα διαβαζω...αμα δω ξανα τοσο μεγαλες απαντησεις θα πω εκει ενα συμφωνω με τον Ζορο,οχι για να δεις τι καλη που ειμαι....(ο τραπεζικος μου λογαριασμός θα σου σταλει με pm...τι τσαμπα το support?:P)[/B]
Arigatouuuu:wooi2:{οτιδηποτε αρκει να μην συμφωνεις "μ'αυτην"!!:hehehe:}
[B][I]αδερφος μου ειναι ναι...αυτος μου ειπε να μπω στο φορουμ εγω δε φερω ευθυνη για οτι θα επακολουθησει η παρουσια μου εδω....:P[/I][/B]
Ναι,την φερει αυτος ομως...τι καλη αδελφουλα εχει!!;)
Αυτα κι απο μενα λοιπον....τα λεμε Venus-chan!!!^^
{btw i iri εκανε κι αλλο ραψιμο...αν αντεχεις διαβασε τα στο γνωστο thread:try:}
Aug 27 2008 03:55
Anyparktos → red pyramid
OMG!Και νόμιζα οτι σου άρεσε η σειρά...Damn...Μόνο εγώ βρήκα τόσο βασανισμένους τους χαρακτήρες?Btw,και τη μουσική την αδικησες λιγακι,στις δραματικες σκηνες ηταν αρκετα "δυνατη"...Anyway,απο την αλλη γουστα ειναι αυτα...Μαλλον θα φταιει που βρηκα εθιστικους τους χαρακτηρες ως συνολο.I mean,ok,μερικα τμηματα του story παραειναι ουρανοκατεβατα αλλα οι χαρακτηρες ειναι "δυνατα" ψυχογραφημενοι...
Aug 27 2008 02:47
iristella → Zoro
[IMG]http://i284.photobucket.com/albums/ll12/Iruka_86/Zoro_x_Sanji_4.jpg[/IMG]
More will follow........ And from berserk too:hahaha:
Aug 27 2008 02:07
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καταρχας πραγματικα, απο σημερα και περα οτι link ή οτιδηποτε γενικα χρειαστεις,σε μενα...δεν θα ξεχασω αυτο που εκανες,πραγματικα ηταν οτι χρειαζομουν για αστειο εδω και πολυ καιρο{βλεπεις αυτη το χει να με πειραζει καθε μερα και δυστυχως δεν καταφερνω να της παω πολυ κοντρα:P}...
Με αυτο που εκανες πηρα λιγακι το αιμα μου πισω επιτελους:hehehe:
Λοιπον οκ χαιρομαι που το site σε βολεψε,αφου δεν θες να κατεβασεις επεισοδια, γιατι αυτος ειναι ενας τομεας που κατεχω,να βρισκω πραγματα στο net...αρα οτι αλλο χρειαστεις,για one piece ή γενικα,ελα ζητα μου το;)
Μετα,οσο αφορα τα ιταλικα εγω τα γνωριζω btw και εχω δει τα ιταλικα επεισοδια...ενταξει πιο καλη μεταγλωτιση απ τα ελλληνικα αλλα καμια σχεση με το ιαπωνικο...ουτε το αμερικανικο δεν συγκρινετε...αρα ναι αυτο να δεις,με υποτιτλους!!
Τελος...προσεχε με αυτα τα yaoi stuff που σου προτεινει η iri γιατι θα σε χαλασουν,οπως χαλασαν αυτην XDD
{τελειως ero πια κατεντησε!!xP}
Οσο για το σχολιο σου πριν,το εσβησε η ατιμη!!{αλλα εγω προλαβα και το σωσα:hehehe:}
Μην χαθει τετοιο μοναδικο κομματι:kakaka:
Ενταξει,μην την ξαναπεις ετσι τωρα και μαλωσετε,αλλα....αυριο μεθαυριο που θα χει ηρεμισει που ξερεις....γιατι οχι!!!:P:P:P
Εχεχε anw αυτα,thankies κι εσενα για ολα λοιπον...u made my night today!!:bath::drink:
Aug 27 2008 02:05
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
A Μην ανησυχεις πιου πιου...... Υπαρχει και το delete στις επιλογες των VM:hahaha:..... Sorry αλλα πραγματικα την σιχαινομαι την τυπισσα:nosey:. Tην βλεπω και πεταω σπυρακια:emptyonexg1:....... Οποτε no offence αλλα το vm πηγε υπερ πιστεως:canthelp:. Θεωρω οτι ειναι κατι παρομοιο με τον Mητσοτακη η Misa. Πως αν βαλεις τον δρακουμελ στο προφιλ σου θα εχεις 7 χρονια γρουσουζια? Με την Misa Θα εχεις 7 χρονια βλακεια:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 27 2008 01:50
Zoro → iristella
[laughs his a** down:hihi2:...pew pew-chan from today on I'll do what u want!!;):P]
Really Priceless event!!!:kakaka:
Aug 27 2008 01:44
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ok τωρα αισθανομαι ασχημα εγω σε πειραζω με ενα τετοιο σεντονι comment και συ με βοηθας και ψαχνεις και μου δινεις site :( u make me feel bad :(
Aug 27 2008 01:43
Και στα δυο θα αρχισεις απο το anime Και θα προχωρησεις μετα στο manga. Απλα στο Loveless ειναι απαραιτητο το Manga καθοτι οταν εγινε το anime δεν ειχε ολοκληρωθει και σταματαει πολυ πιο πριν απο το κανονικο (το Manga ειναι ακομη On going.). Το junjou romantica προς το παρον ειναι αρκετα πιστη μεταφορα και το manga το διαβαζεις εαν θελεις να προχωρησεις την υποθεση πιο περα απο την πρωτη season του anime (εχει και συνεχεια που θα βγει φετος).... Η μονη διαφορα του Manga του Jr απο το anime ειναι οι ερωτικες σκηνες.....
Και ενα δωρακι
[IMG]http://xs221.xs.to/xs221/07476/LovelessGIFs.gif[/IMG] (Loveless) (αν δεν το θες πες μου να το κανω edit)
Tα anime episodes τα βρισκεις απο veoh για το JR Και το loveless με Megaupload απο
[URL]http://www.zone_anime.com/anime/loveless.html[/URL]
Τα manga απο [URL="http://www.mangafox.com/page/manga/series/372/"]Manga Fox: Loveless Manga Series[/URL] για Loveless
[URL="http://www.mangafox.com/page/manga/series/1776/junjou_romantica/"]Manga Fox: Junjou Romantica Manga Series[/URL]
Aug 27 2008 01:41
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
οκ μπες να τσεκαρεις τι comment της αφησα. Παιζει να μην μου ξαναμιλησει ποτε!!
Μια χαρα ειναι το site που μου δωσες και κυριως καταλαβαινω και ΤΙ λενε!!
Μπα δεν τα κατεβαζω γιατι κα8ομαι στο pc της αδερφης μου και δε με αφηνει να κατεβαζω τιποτα αλλο περα απο songs (και φυσικα της το χω γεμισει j music Και Black metal ετσι για να της σπασω τα νευρα hohohoho!)
thx zoro-kun :D
Aug 27 2008 01:41
Πιου πιου chan dont you dare call me misa again......... I ll write your name down...... Οσο για την εξωτερικη εμφανιση και ο Light Μικρος και αθωος φαινοταν αλλα η πραγματικοτητα ειναι τελειως διαφορετικη........
Aug 27 2008 01:25
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
[I]Το πρωτο manga απλα τα σπαει και ειναι απαραιτητο για να συνεχισεις την σειρα καθοτι ηταν ακομη Ongoing οταν βγηκε[/I]
δεν το πιασα?? Δηλαδη τι απο τα δυο να κανω μανγκα η ανιμε? (με ενδιαφερουν οι smexing σκηνες ^^)
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Λοιπον,δοκιμασε [URL="http://www.anime4f.com/2007/07/one-piece-episode-1-315.html"]ΑΥΤΟ[/URL] να μου πεις πως σου φαινετε!!
Το ειχα βρει παλια για την iri αλλα δεν ξερω αν την βολεψε τελικα...απ οσο θυμαμαι τα φωρτονε πολυ γρηγορα σε μενα και τα εχει σχεδον ολα τα επεισοδια για online watch...μονο η ποιοτητα ηταν ετσι κι ετσι...
Παντως αν θες μια συμβουλη,κανε οπως κανω εγω,κατεβασε τα σε rmvb μορφη!!
Ειναι μια μορφη αρχειων που πιανουν πολυ λιγο χωρο{~80-90mb} και διατηρουν πολυ καλη ποιοτητα για τον χωρο αυτο!!Λιγο κατωτερη απ τα avi,αλλα πολυ λιγο!!
Ετσι και θα σου κατεβουν γρηγορα και δεν θα σου γεμισουν πολλα dvd/σκληρο και θα τα δεις και σε μια χαρα ποιοτητα...αν θες link για rmvb ζητα μου λοιπον!;)
Αλλιως πες μου πως σου φανηκε το link που εδωσα απο πανω,να ξερω αν ειναι να σου βρω αλλο!:P
Τελος,πες την λιγο ακομη misa plzzzzz!!!:awww:
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
oooxi βρε το one piece album τσεκαρε να δεις τις γελοιες φασεις που εννοουσα! Θα την ξαναπω και καλα μου ξεφυγε μουχαχαχαχαχ :P
ασε και το βρηκα με τα 1000 ζορια αλλα κι αυτο ειναι gtp. Ειναι στα ιταλικα. Οχι ιταλικοι υποτιτλοι. ΜΙΛΑΝΕ ιταλικα. 5 κουβεντες λενε τα μισα καταλαβαινω.. Απο παντου εχει σβηστει το επεισοδειο 31 και δεν καταλαβαινω το γιατι!
Aug 27 2008 01:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed