Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Δες και το album eeee!
Aug 27 2008 00:51
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

done!
Aug 27 2008 00:49
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Miiiiisa-chaaaaan!! δεν το κανα drop θα το συνεχιζα μολις τελειωνα το Bleach αλλα στο μεταξυ μερικοι με προσυλητισαν στο One piece... και στο anime crazy δεν παιζει το episode 31 και δεν εχω αλλο site.. εχεις εσυ κανενα για online watch?
Aug 27 2008 00:48
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

{arigatou:ureshii:...just do it please,it's very important for me!!:P}
Aug 27 2008 00:48
Photo

Robin → GkLoc

Τι λες τώρα??? ΤΤ Νοσοκομείο??? Μια μέρα σε έχασα κι έχεις πάθει τέτοιο κακό??? Get well soon Gklopp-kun!!!! Περαστικά σου και γερό και δυνατό να σε ξαναδούμε σύντομα, ε?? ;)
Aug 27 2008 00:47
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

muaahahahahhah ok!!!!
Aug 27 2008 00:47
Photo

Zoro → tsintori

Good Luck με οτι και να χεις τοτε!!^^ Καλη Συνεχεια ευχομαι!!:gn2:
Aug 27 2008 00:30
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

{pew pew αν αναρωτιεσαι γιατι τα ειπε αυτα η iri περι Berserk και Death Note movies το κανε για να με πειραξει γιατι εγω τα λεω αυτα συνιθως!! μην ανυσηχεις θα το πληρωσει αργοτερα:ill2:....ή μαλλον εγω θα την πληρωσω παλι,δεν πιανετε η ατιμη δυστυχως:if:} Οσο για το Death Note,πρεπει να το δεις σιγουρα για να δεις και τον αγαπημενο θυληκο χαρακτηρα της iri,που ειναι κι αυτη ξανθια οπως και η iri,η [B]Misa[/B]-chan!! Μιλαμε εχει τετοιο κολλημα με αυτο το ατομο που οταν την φωναζουν ετσι οι αλλοι χαιρετε πολυ....πηγενε φωναξε την λιγο ετσι στο προφιλ της να δεις χαρα που θα κανει!!^^ {πες της "γεια σου misa-chan" πχ,να χαρει λιγακι!!}
Aug 27 2008 00:22
Photo

himawarinosekai → Anelis

χαιρομαι που σ ενδιαφερει το θρεντ για την ιστορία της Ιαπωνίας :D Ελπίζω να καταφέρω να το ολοκληρώσω κιόλας Τ_Τ
Aug 27 2008 00:16
Photo

noname → Anyparktos

nai to xerw to twmn htan se auto enas filos mou XD
Aug 27 2008 00:15
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

EEΛα ρε...... Ιεροσυλια........ Αυτο το anime δεν γινεται drop με την καμια....... Προσωπικα δεν ηξερα ποιον απο τους δυο να διαλεξω.... I was completely torn..... anyway οποτε βρεις χρονο συνεχισε το οπωσδηποτε. Απο εκει και περα γινεται πραγματικα απιστευτο.....
Aug 27 2008 00:14
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Ναι αυτό λέω!Δεν ξέρω το ξαναπροσπάθησα αλλά δεν μου γίνεται!
Aug 27 2008 00:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

δυστυχως το αρχισα αλλα μετα πορωθηκα με το Bleach και το σταματησα και εχω μεινει στο επεισοδειο.. 7? καπου εκει δε θυμαμαι...αλλα θυμαμαι οτι L ftw.. και επισης θυμαμαι ποσο πολυ ειχα ευχηθει να ειχα ενα death note... Ετσι απλα :D:D:D
Aug 27 2008 00:07
Photo

Phantom Duck → ichigo13

Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό. Εννοείς πως δεν γίνεται να δώσεις reputation πλέον ? Θα το κοιτάξω.
Aug 27 2008 00:07
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εγω παντα εχω διαβασματα δυστυχως. Αντε καλη επιτυχια με την ευρεση εργασιας ευχομαι. Και εγω θα πιασω δουλεια μετα τηνεξεταστικη μου...... Χεχε σε αρχισανε με One piece ε? Λοιπον για να σε προετοιμασω μετα το One piece θα σου προτεινουν Berserk. "Προκειται για μια καταπληκτικη σειρα η οποια αρχισε το 1989 σε manga Και συνεχιζεται ως σημερα. Ειναι μια διεστραμμενη εκδοση του Lord of the rings Και εχει μεσα ξωτικα δαιμονια μαγεια και πολυ πολυ βια και αιμα. Εχει βγει και αnime το οποιο ομως δεν καλυπτει ουτε το 1/8 της ιστοριας ....."" Και μετα με τις 2 Live action ταινιες του Death note... Πλακα πλακα εσυ το Death Note το εχεις δει?
Aug 27 2008 00:04