Community Status Updates
Scorpion → Shikamaru
Τωρα εφτασα στο 102 του Bleach, οπου να ναι θα τον δω τον Grimjow.Εσυ το Bleach το εχεις τελειωσει;
Aug 27 2008 13:05
Dark_Venus → Zoro
γεια!(ναι εγω παλι....)
να μωρε ειχα μια απορια και ως expert ηθελα να μου πεις αν ξερεις....
καποιος μου ανεφερε το Galactik Football και μου ειπε οτι ειναι πολυ καλυτερο απο το death note....το ξερεις εσυ αυτο το anime?ειναι οντως καλυτερο?ελπιζω να μη σ ενοχλω....καλα να περνας bb!^_^!
Aug 27 2008 13:04
ichigo13 → SirJim
Βουρ γρήγορα για την[URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4878-one-piece-latest-chapter-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers%5D-10.html#post224634"] πόρωση![/URL]
Aug 27 2008 12:47
anime-dono → mono
ο gomen my mistake πρεπει να εκλεισα την σελιδα πριν τελιωσει το φορτομα οταν πατησα befriend anyway ολα οκ.
Aug 27 2008 11:59
Raven Princess → Hikari-sama
Νομιζω πως σε καποιο επεισοδιο η Rue αναφερεται ως Raven Princess αλλα δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη.Ωστοσο ειπα οτι μοιαζω με την Ahiru οσων αφορα στο γεγονος οτι και εγω ειμαι ασημαντη γι το περιβαλλον μου και το ταλεντο μου στο μπαλλετο ειναι ετσι και ετσι!!!!Αλλα δεν εχω βρει καποιο χαρακτηρα ανιμε που να μοιαζει απολυτα οπως εσυ με τη Minto!!!!Οχι ακομα τουλαχιστον!!!
Aug 27 2008 11:17
Dark_Venus → Zoro
ιιιιιιιι καλε τι φωτο ειναι αυτες?ΜΠΛΙΑΧ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!
Καλημερα Zoro kun!
ναι δικιο εχεις βγηκα βολτα στην εξοχη.Η Αθηνα μες στο δέντρο ειναι αλλωστε......(λεεεεμε....)
ευχαριστω πολυ για την φιλοφρονυση.....:)
κοιτα,αμα εχει δικιο καποια στιγμη θα της το πω προς το παρον απλα διαφωνω στο συγκεκριμενο ζητημα....αν ειναι πολυ μεγαλο δεν εχω κουραγιο να το διαβασω ολο.......ειμαι λιγο τεμπελα τι να κανω.......
οταν ελεγες για εκεινο το μελος ποιον ειχες στο μυαλο σου γιατι ή είναι πρωί και ο εγκεφαλος μου δεν εχει τεθεί σε πλήρη λειτουργια (βασικά αυτο το παθαινω συχνα δε πειράζει :P) ή όντως δε καταλαβα ποιον λες....
αυτα Zoro dear c u around.^_^
Aug 27 2008 11:15
red pyramid → Anyparktos
Εμ, μου άρεσε η σειρά/ Και εγώ τους βρήκα συμπαθέστατους τους χαρακτήρες, απλά είχε πρόβλημα η ανάπτυξη. Το ευχαριστήθηκα, μην ανυσηχείς.
Aug 27 2008 11:11
Dark_Venus → SirJim
nerd ε?ωραια αμα χρειαστω τιποτα με το pc θα εχω εσενα να μου λες ε....εγω στα μαθηματικα ειμαι σκραπας...αμα θες κανα αρχαιο.....ευχαριστως....
Aug 27 2008 11:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed