Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → anime-dono

hey!!!!λοιπον still δεν ειδα req οποτε πηρα την πρωτοβουλια και σε εκανα req εγω...:p cya around!
Aug 27 2008 11:02
Photo

Erisadesu → Zauk-Lain-

he better be... god i miss him
Aug 27 2008 10:39
Photo

Zauk-Lain- → Erisadesu

to late today i will travel to athens...Well i might come again @October if Johnaroc is Fine...
Aug 27 2008 10:08
Photo

Erisadesu → Zauk-Lain-

go find Shirokage, Locke and the other guys there :P:P and go have a drink for me in Guernica :) i will be in Heraklion in october :P
Aug 27 2008 10:00
Photo

Zauk-Lain- → Erisadesu

no its not...Well i am on vacation @ Heraklion and i leave with my sister...She study all the day and i dont know anyone here...So i take Night Gibs and i play 12 hours...
Aug 27 2008 09:56
Photo

zade → Erisadesu

Aσε με πιάνουν τα διαόλια μου . Μα πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί στη Μάρβελ ; Εχουν έναν τόοοοσο καλό ήρωα , τόοσο πρωτότυπο και πάνε και κάνουνε ηλιθιότητες και χαλάνε όοοτι καλό έχουνε κάνει. Τώρα δεν ξέρω πως θα ήτανε σε άνιμε ,τα χω σκεφτεί κια εγώ αυτά που λες και συμφωνώ ότι δεν υπάρχει χειρότερο πράμα από το να χαλάνε το origin ενός ήρωα. Εχει γίνει τόσες και τόσες φορές. Εάν κάποια στιγμή πραγματοποιηθούν οι επλίδες μας για punisher animated ελπίζω να σεβαστούν όλη την ιστορία πυο υπάρχει πίσω απ αυτόν .
Aug 27 2008 09:47
Photo

Erisadesu → Zauk-Lain-

lost case
Aug 27 2008 09:44
Photo

anime-dono → mono

Δεξια πανω ,κατω απο το Arcade πρεπει να σου εχει ενα μυνημα Your Notification η καπως ετσι δεν θημαμε πως ειναι πατα το και πηγαινε στην τονισμενη προταση Friend request μετα θα σε βγαλει σε ενα παραθυρο με το avatar μου τσεκαρε οτι κουτακι δεις και πατα save changes και νομιζω οτι εισαι ok . Τελος παντων αν και δεν νομιζω οτι χρειαζοταν να ειμαι τοσο αναλυτικος ελπιζω να βοηθησα. :bike: Οσο για τα ονειρα μην ανυσηχεις ολοι μας λιγο πολυ το παθενουμε καποιες φορες ειδικα αμα βγαλεις μονορουφι:roar: μια μεγαλη σειρα και μετα πας για υπνο:gn2:.
Aug 27 2008 09:34
Photo

hyuga → Erisadesu

Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε!!!!χαχαχαχαχαχα LOL
Aug 27 2008 09:30
Photo

Zauk-Lain- → Erisadesu

why are you telling this to me?
Aug 27 2008 09:24
Photo

Erisadesu → Zauk-Lain-

.... get a life. or get laid either way stop using the computer all the time.
Aug 27 2008 08:57
Photo

Zoro → iristella

{wut?wut wuz the last one??:hmmm:...really couldn't get you,since I don't read -yet- this kind of stuff...also,misaki??? I think that's your name without a "ki"...are you sure you are ok?....so,lemme know...} iri τι πινεις πρωινιατικα??? Οχι ειλικρινα πες μου,για να ξερω να το παιρνω κι εγω,να ξεχνιεμαι λιγο απο την καθημερινη ρουτινα....ειναι πραγματικα πολυ δυνατο,σε φερνει σε αλλη διασταση απ οσο ειδα... [cya in a few hours crazy girl:gn2:]
Aug 27 2008 05:45
Photo

iristella → Zoro

Αστα αυτα τα ψοφια........ Πες οτι εσυ μου ζητησες να σου βρω αυτες τις εικονες........... Και μου ζητησες να σβησω και τα ποστ με τις αποδειξεις..... Γι αυτο το ζητησες το τελευταιο? Για να μπορεις να τα ριξεις σε μενα? Καλααααααα για να μαθεις δεν σου βαζω τις hardcore σκηνες απο το Manga του Junjou Romantica. Και σταματαω να σε αποκαλω χαιδευτικα Misaki kun.......... Θυμωσα τωρα........
Aug 27 2008 05:24
Photo

Zoro

[και εδω βλεπουμε την spam hime του forum μας σε δραση:hihi2:] {εδω προσπαθει να παρασυρει εναν συμφορουμητη της στο ειδος τον anime/manga που τις αρεσουν:P,ποσα θα σκεφτει πια??}
Aug 27 2008 05:20
Photo

iristella → Zoro

[IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x290/haine_sapphire/Forbidden/onepiece06.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 04:30