Community Status Updates
Umi no Ossan → iristella
Καλησπερα !!!! Ψαχνω την Misa k μου ειπανε πως μενει εδω !!!!!
Aug 27 2008 15:56
Umi no Ossan → Dark_Venus
Γεια !!! ειδα στο προφιλ του Ζορο την ερωτηση σου για το Galactic football...Λοιπον αν κ football fan δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το συγκρινω με το Death Note....
Death Note = ferrari
Galactic football = fiat
Εξαλου δεν νομιζω να ειναι ανιμε.....
Κ θα συμφωνησω με τον Ζορο, δες Death Note κ One Piece !!!! Berserk αν κ ειναι το αγαπημενο μου manga δες το μονο αν σου αρεσουν τα αιματα...
Ελπιζω να σε βοηθησα !!!!
Aug 27 2008 15:53
SirJim → Loke
Μια και βλέπω avy/sig δεν παιρνάς από δω:
[URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-141.html#post224705"]http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-141.html#post224689[/URL]
Μπας και κάνει god mode....:nosey:
Aug 27 2008 15:50
Zoro → Dark_Venus
Την iri πες για τις photos,της αρεσουν κατι τετοια και προσπαθει να με παρασυρει κι εμενα στην κατω βολταXD
Το μελος που ελεγα ειναι πολυ μεγαλη Misa fan και το γνωριζεις αρκετα καλα;)...ευχομαι να το πιασες τωρα:kakaka:
Τα σεντονακια ναι να τα διαβασεις οταν βρεις ορεξη και μετα ελα να μου δωσεις το δικιο!!:hehehe:
Τελος,το anime που μου πες ειναι η πρωτη φορα που το ακουω αρα δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω:(,ρωτα στο αναλογο thread ή στο anime reccomendations αν θες καμια συμβουλη...αλλα εγω λεω δες Death Note και Berserk πρωτα{και one piece αν ευκαιρησεις:kakaka:}
Τα λεμε λοιπον^^
Aug 27 2008 15:36
Zoro → mono
Χεχε βλεπω κι εσυ Death Note fan!
Διαβασα το post σου στο "τι θα καναμε αν ειχαμε ενα Death Note" και μπορω να πω οτι μ'αρεσε γιατι ηταν συντομη και περιεκτικη;)
Αλλα το μονο μου παραπονο ειναι οτι ειπες "λοιπον,για να μην αφησω κι εγω ενα σεντονακι"....εε βασικα εγω συντομα ετοιμαζομαι να αφησω ενα και οπως ειδες εχουμε ηδη ατομο που αφηνει συνεχως{iristella,η ανταγωνιστρια μου στο thread:P},αρα εγω λεω να πληθινουμε λιγακι...ασε κι εσυ το μεριδιο σου λοιπον!!:hihi2:
Ευχομαι να τα ξαναπουμε στο thread εκεινο;)
Aug 27 2008 15:29
Ephialtes → endless_inspiration
Εχω διαβασει το 1ο chapter απο το Bakuman και μου αρεσε παρα πολυ
καποια στιγμη θα διαβσω και το δευτερο:D
Aug 27 2008 15:23
Albatross → M.D.F.
woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!
Foverh pic!! Kataplhktika xrwmata!
Aug 27 2008 15:19
Loke → clampman17
thx clampman γιατι ρε γαμωτο ακομα και το 9 μοιαζει με τα υπολοιπα, ολα εχουν το ιδιο logo ενω το 8 γραφει Gunnm Last order..
Aug 27 2008 14:51
endless_inspiration → Ephialtes
:hi:
σου προτεινω να διαβασεις το [B]bakuman[/B] που το γραφουν/σχεδιαζουν οι δημιουργοι του
death note.....
(ειδα σου αρεσει το death note αν και ειναι διαφορετικο στυλ....)
Aug 27 2008 14:47
Hikari-sama → Raven Princess
Δεν θυμάμαι αυτό το επισόδειο..Αλήθεια, πρέπει να κάνω μια επανάληψη στην Tutu..Και μην λες οτι είσαι ασήμαντη για το περιβάλον σου, όλοι είναι σημαντικόι !!Απλά πρέπει να περιμένεις λίγο για να αποδείξεις την αξία σου. Και μην ξεχνάς πως η Ahiru από αδέξιο παπάκι μεταμορφώθηκε σε μια πριγκίπισα όλο χάρη !!
Aug 27 2008 14:40
Pindrops → Seven
έλα ρε τρομοκράτη ο χρήστος είμαι, ο νουμπ. Είχε κολλήσει η σελίδα για αυτό δε σου έγραφα.
Aug 27 2008 13:35
Scorpion → Shikamaru
Μεγαλο σπασιμο, εγω ειμαι ακομα στις μαχες με τα Bountous.:nosey:
Aug 27 2008 13:21
Shikamaru → Scorpion
εγω σταματησα στο 180 ep και τωρα θα περιμενω 2-3 εβδομαδες μεχρι να τελειωσουν τα fillers μιλαμε εκει που τελειωνει η μαχη του ichigo με τον grimmjow και περιμενεις να σωσει την inoue και να φυγουν ολοι μαζι στο ασχετο σε πεταει σε αλλη ιστορια
Aug 27 2008 13:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed