Community Status Updates
Zoro → mono
Χεχε οπως τα λες..τσακωνομαστε με καθημερινη βαση{εχουμε διωξει ατομα που ηταν παροντα κατα τις διαμαχες αυτες,χεχε...δεν ειμαστε για ολα τα γουστα!!}αλλα ειναι ολα λογω του παραξενου humor που εχουμε...in the end we are both evil and you are all under our control:hehehe:
Εγινε λοιπον,χαρηκα για την γνωρημια,ειδικα μιας και εισαι και φιλη της Franklin{it was inevitableXD}....
Θα ναι πολυ ωραια να βρεθουμε καμια φορα σε κανα thread για κανα hot topic,οπως αυτα του Death Note{οχι τπτ αλλο hot:nanana:}...και μαζι....να pwnaρουμε την iri:hehehe:...ζω για εκεινη την ημερα να την βλεπω κατω να υποφερει και να παρακαλαει για συγχωρεση:hehehe:....
[I'm evil too as you can see,but she wishes the same!!:kill4u:]
Τα λεμε στο forum λοιπον!!^^
{οσα ειπα απο πανω παντα πλακαXXXPPP}
Aug 27 2008 22:50
Dark_Venus → Zoro
ok get it.:) χμμμ πως νιωθω σαν θυμα;μμμμμμ δε ξερω μια χαρα νομιζω.:) goodnight Z.:)
Aug 27 2008 22:49
iristella → mono
Ναι και εγω αυτο πιστευω...... Γενικοτερα σαν χαρακτηρες ηταν πολυ ταιριαστοι και πιστευω οτι και υπο αλλες συνθηκες παλι θα γνωριζονταν και θα συνεργαζονταν γιατι αν σκεφτεις οτι και ο Light το ιδιο επαγγελμα θα ακολουθουσε και αναποφευκτα θα διεπρεπε στον τομεα του. Ηταν αυτο που λεμε οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος αλλα και παλι η επιρροη που ειχε ο ενας πανω στον αλλο ηταν τεραστια.
Aug 27 2008 22:49
Dark_Venus → iristella
ok,κανενα προβλημα,nice to have you there και καταλαβα ολα τα points σου.sweet dreams dear.
Aug 27 2008 22:46
Dark_Venus → red pyramid
ναι ειναι τρομερη σειρα :) αν και μ αρεσει περισσοτερο ο κυριος στην υπογραφη μου.ειπα μια που ειμαι κοριτσακι να βαλω μια κοπελιτσα για avatar ;) μπα δε μου κακοφαίνεται μη φανταστείς μια χαρά είμαι.:) ασε που τωρα που εκανα progress επαψα να βγαζω μπουρμπουληθρες χιχι :)
Aug 27 2008 22:43
Zoro → Dark_Venus
{καλα οσα λεμε και κανουμε για πλακα ειναι ολα οπως ειπα..αν θες να σταματησουμε πες το μας γιατι με μας δεν θα βγαλεις ακρη,στο πα!!:P}
Aς απαντησω σε μερικα απ αυτα που ειπες λοιπον και τελειωνουμε ετσι την συζητηση αν ειναι...απλα για να μην γινουν παρεξηγησεις..αρκετη πλακα καναμε για σημερα νομιζω...{τονιζω,για σημερα!!:P}
[B][I]
δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το ταξίδι στο Αμστερνταμ γιατι πολύ απλά δε γνωρίζω κάτι που θα μπορουσε να βοηθήσει στην εξέλιξη της συζήτησης.Θα ΄ρωτήσω απλά,ήταν όμορφα;Πέρασες καλά;:)δεν εχω πάει δυστυχώς ποτέ στο εξωτερικό.Πρεπει να ηταν ομορφα.:)[/I][/B]
Ναι ηταν παρα πολυ ωραια,χαρηκα τις διακοπες μου και γενικως εχω ταξιδεψει σχεδον σε ολη την ευρωπη...ειμαι πολυταξιδεμενος απο μικρος βλεπεις..:)
Οσο για το γεγονος,αυτος δεν ειναι ουτε ο τοπος ουτε ο χρονος....ομως δεν ειναι κατι το τρομερα κρυφο...καποια αλλη στιγμη αν ειναι θα στο πω{damn iri,καρφι!!:if:}
[I][B]δε ξερω τους γυναικειους χαρακτηρες που αναφέρατε,πολυ απλά θα επαναλάβω για 1000 φορα η ενασχοληση μου με τα anime ειναι νεο φαινομενο στη ζωή μου.Αλλα αν αποκαλεις τους χαρακτήρες που ανέφερε η iri χαζούς φαντάζομαι οτι το γεγονός οτι μ αρέσει η sailor moon θα φανεί καπως ακόμα πιο χαζο.[/B][/I]
Δεν ειναι οι χαρακτηρες χαζοι,η iri ειναι!!!:bleh:
[πλακιτσα πλακιτσα:nanana:ξερεις ποσο εξυπνη την θεωρω;)]
ελα οσα ειπα παλι μια πλακα ηταν..αν ειναι να ντραπουμε που βλεπουμε ανιμε δεν θα γραφομασταν σ'αυτο το forum...ειμαι παντοτε της αποψης να κανεις οτι θες στην ζωη αρκει να μην ενοχλεις τον αλλο..αρα μην σ'ανησυχει..δες sailor moon οσο τραβαει η ψηχη σου{οπως εγω one piece:P}
[B][I]Iri μου οντως έχεις μια αξιέπαινη ικανότητα να χειρίζεσαι το λόγο και μπράβο σου γι αυτο.Παρότι οι ιδέες μου ειναι πιο κοντά σ εκείνες του Ζορο ωφείλω να σε παραδεχτώ.:)και οσο για σενα Ζορο δε χρειάζεται να 'παρασύρεσαι' τόσο ευκολα.[/I][/B]
Πως να μην παρασυρομαι??Δεν ξερεις με ποια εχεις να κανεις!!XDDDD
Ελα αληθεια οσα λες,ειναι πραγματικα mighty η ικανοτητα της στον διαλογο και μεχρι κι εγω που ηρθα πρωτος στο forum και αυτη το εμαθε αργα,της εχω παραδεχτει οτι με εχει στον τομεα αυτο..{οπως και με την Misa!!:P}...εγω ερχομαι 2ος πια:nanana:..παρ ολα αυτα δεν σημαινει οτι φοβαμαι να τις παω κοντρα σε ενα θεμα:hehehe:...{αν και μαλλον θα το φαω το pwn μετα παλι:uhh:}
[B][I]
Οι φωτογραφίες ήταν όντως αηδιαστικές,αν θες την αποψη μου iri,αλλα zoro μου μηπως αν οντως σ ενοχλουσαν να τις εσβηνες;[/I][/B]
Δεν τις σβηνω για να δουν οι αλλοι τι ατομο ειναι και τι της αρεσει!!:P
{yup,I'm a bit evil too:hehehe:}
[B][I]τελος,κανεις σας δεν ειναι κακος ή υπουλος και δεν ειμαι μπαλάκι για να με πάρει κάποιος με το μέρος του.αυτά.το ποστάρω και στους δυο σας.καλη συνέχεια,ελπίζω να μη μου διεφυγε κατι απ οσα υπώθηκαν.c you guys.^_^
[/I][/B]Κανεις δεν ειπε οτι ισχυουν αυτα...επεσες μεσα σε μια τεραστια κομπινα που λεγετε iri-Zoro!
Συγχαρητηρια,εισαι το θυμα no.54 που την παθαινει ετσι στο forum...how does it feel???XDD
Τα λεμε λοιπον,συγγνωμη αν σε κουρασαμε!!:P
Aug 27 2008 22:42
iristella → Dark_Venus
Dear D_V san... Να ξεκαθαρισω κατι απο την αρχη... Η λεξη προσηλιτισμος δεν αναφερθηκε απο μενα και ουτε ειχα τετοιο σκοπο ( me is not kami). Aν σου εστειλα καποιο vm σχετικα με κατι που ποσταρες ηταν για την χαρα της συζητησης και οχι να σου αλλαξω αποψη.
Δευτερον... η Misa δεν μου αρεσει επειδη με απωθει ο χαρακτηρας σαν συνολο οχι επειδη ειναι γυναικα. εχω βρει παρα πολλους γυναικειους χαρακτηρες που συμπαθω καποιους απο τους οποιους σου παρεθεσα πιο κατω.
Τριτον... Yaoi fan δεν ειμαι ουτε εγω απλα το ολο θεμα εγινε ως αστειο στον zoro με βαση συζητησεις που εχουν γινει παλαιοτερα. τωρα το αηδιαστικες το θεωρω ελαφρως υπερβολη (γιατι ηταν οι πιο adorable και σεμνες που βρηκα)αλλα γουστα ειναι αυτα τελειως υποκειμενικα.
Τελος συγγνωμη εκ μερους μου για το πρηξιμο I guess the joke went a little too far. Απλα παρατηρησα οτι μου εκανε πλακα παντου και ειπα να απαντησω. Δεν σε θεωρησε κανεις μπαλακι απλα ο χαβαλες ξεφυγε λιγο. Αυτα τα σχετικα ολιγα....:byejg9: Cu!!!
Aug 27 2008 22:41
red pyramid → Dark_Venus
Μην ανυσηχείς και εμένα μου αρέσει η Sailor Moon, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.
Το είχα καταλάβει απο τη ξανθιά δεσποινίδα στο άβαταρ σου ότι σου αρέσει η σειρά (και βλέπω και κάτι σεντόνια να έχουν γραφτεί κάτω για χάρη της @____@ ).
Μην ανυσηχείς πάντως που είσαι καινούργια. Ίσα ίσα, τώρα είναι που όλα φαίνονται καινούργια και μαγικά και τα απολαμβάνεις περισσότερο ;) άλλωστε, όλοι σε σύγκριση με κάποιον άλλο εδώ ψαράκια είμαστε :P
Aug 27 2008 22:40
mono → Zoro
απλα απιστευτος!!!!!!χαχαχαχαχχαα!δεν το βαζεις κατω με τιποτα ομως!μου φαινεται ζειτε για να τη λετε ο ενας στον αλλον!!!!λοιπον την ωρα που εκανα registration ακουγα mono κατα τυχη,ειναι ιαπωνικο συγκροτημα rock/ambient/experimental και επειδη δεν μου ερχοταν τιποτα αλλο στο μυαλο...μου εκατσε μια χαρα...
Aug 27 2008 22:36
Dark_Venus → red pyramid
νεο μελος ναι :) ψαρακι ακόμα....
ειναι αυτο που λεμε ο καθενας μας κρυβει μεσα του ενα καλο και ενα κακο προσωπο...ε εγω ειμαι μια καλοσυνάτη serial killer που της αρέσει να βλέπει sailor moon...χιχιχι :P βασικα,εχω αδυναμια σ αυτη τη σειρά γιατι οταν ημουν μικρουλα ημουν μεγαααλη φαν.:)τωρα προτιμω για να ειμαι ειλικρινης το death note.:P
Aug 27 2008 22:35
red pyramid → Dark_Venus
:wooi2:Thank ya:wooi2: Καινούργιο μέλος στο φόρουμ έτσι? Αλλά επαγγελματίας δολοφόνος που της αρέσει η Sailor Moon δεν είναι λίγο αντιφατικό?:emptyonexg1:
υ.γ. εννοείται ότι σε πειράζω :p
Aug 27 2008 22:32
Zoro → Scorpion
Χαιρομαι που σ'αρεσει η σειρα γιατι οντως τα σπαει...πιο κει γινετε και πολυ καλυτερη,αστεια και συγκινητικη,πιστεψε με!!!
Λοιπον να με συγχωρησεις,αλλα δυστυχως εχω κατι δουλειες στο forum και δεν προλαβαινω να σου απαντησω σε αλλα...αν ειναι τα λεμε αυριο για οτι θεμα θες με την σειρα...καλη συνεχεια^^:)
Aug 27 2008 22:30
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Muaahahahahahah η Ιριστελλα προσπαθει να σου σπασει τα νευρα με yaoi pics απο One piece? Μuahahahah Ευγε Ιριστελλα αρκετα εξυπνο και σπασα@@ μπορω να πω :D :D :D
Tεεεεεσπα αληθεια το ειδες το comment που της αφησα? Γιατι ηταν πολυ γ@ματο για να παει χαμενο!!!
Ειδα σημερα και το one piece special soccer χιχιχιχι πλακα ειχε αλλα και παλι ο ξανθος εκλεψε την παρασταση ενω ο Ζορο παει το καρφωνει κι ουτε που εγινε λογος... Τσκ τσκ... Στημενα ολα σου λεω!!
Παρεπιπτοντως η απο κατω φωτο ειναι πολυ πετυχημενη αλλα δε νομιζετε πως φορανε πολλα?
Ιρι-chan θελω τη συνεχεια της σκηνης σε video muahahhaahaha!!
Eχω κι εγω πολλες αλλα καποιες ειναι πολυ Κinky ^^
[IMG]http://img33.picoodle.com/data/img33/3/8/27/f_pipam_aa57278.jpg[/IMG]
[IMG]http://img27.picoodle.com/data/img27/3/8/27/f_dfgfdgm_659d537.jpg[/IMG]
αυτη ειναι λιγο προχωρημενη αλλα δεν μας πειραζει ε??? hihihi
[IMG]http://img32.picoodle.com/data/img32/3/8/27/f_amanm_66990e5.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 22:27
mono → iristella
ααααααααααχ!τι μου θυμισες τωρα και εχω αρκετο καιρο που τοχω δει και παλι συγκινουμαι...νομιζω η σχεση τους ηταν ενα συνονθυλευμα μισους και αγαπης,υπο αλλες συνθηκες θα ηταν πιστευω αχωριστοι φιλοι,ξερεις απο αυτες τις σπανιες φιλιες...αλλα...ατοιμο DN...βεβαια αυτο τους ενωσε in the first place...
Aug 27 2008 22:26

This status update has reached the maximum number of replies allowed