Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Umi no Ossan

Θα γελαγες το ιδιο με guts Και griffith????????? Με jiraiya - orochimaru Ισως??????:hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 27 2008 23:58
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Douli-kun οχι οτι εχω κομπλεξ με τετοια ζητηματα,δεν εχω ασχοληθει με τετοια ανιμε ακομη αλλα αν ασχοληθω και μ'αρεσει το ειδος τους θα το πω,δεν κολλαω σε τετοια θεματα... {βεβαια εννοω αν μ'αρεσει η θεματολογια/ειδος τους,γιατι και η iri μου προτεινε ενα δυο τετοια και φαινηκαν ενδιαφεροντα..αλλα δεν σημαινει οτι μ'ενδιαφερει να κανω τετοια:oo:} Το comment σου παρ ολα αυτα αναγκαστηκα να το σβησω...sry αλλα τραβουσε πολυ την προσοχη η ατακα:P Οσο για την iri,εκτος του οτι της ετοιμαζω απαντηση,ειδες ποσο κακια μπορει να γινει αν θελει...αρα μπρος...let's fill her profile with misa pics!!!:hehehe:
Aug 27 2008 23:58
Photo

Umi no Ossan → iristella

Tι θα μου στειλεις φωτο κ μενα ;;; Εξαλου τι θα βαλεις τον Sanji με τον Ζορο;;; Θα γελασω κ θα τις σβησω μετα....
Aug 27 2008 23:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

oi douli kun σε ΠΟΙΑ αλλη κακια αναφερεσαι? watch ur answer
Aug 27 2008 23:57
Photo

ayzolone → GkLoc

re filara!! mporeis mipos na m peis pos mporo na postaro ta video m k na fenodai sto post?????
Aug 27 2008 23:54
Photo

iristella → Umi no Ossan

Χεχε καλα του κανουμε!!! Να μαθει να μην μου βγαζει γλωσσα........... Και να σου πω.... Θα σταματησεις με το misa tΗιng η να ποσταρω και σε σενα?:hahaha::hahaha::hahaha: tremble in fear before the power of yaoi............
Aug 27 2008 23:53
Photo

Umi no Ossan → iristella

Ρε Μisoula dear κ συ τωρα ειναι πραγματα αυτα που κανεις;;; Ντροπη !!!! Βρηκες κ την αλλη την κακια (πανω που σχηματιζα καλη γνωμη) κ την λετε στο παλικαρι !!!!
Aug 27 2008 23:50
Photo

iristella → red pyramid

Xexe ηταν το κυριο θεμα της συζητησης το one piece και οι ανθρωπινες σχεσεις πανω σε αυτο γι αυτο και η αναλογη θεματολογια (αλλιως πιστεψε με εχω και εγω αρχειο XD)..... Αν και προσωπικα θα ομολογησω οτι oντως τους βρηκα πολυ ταιριαστο ζευγαρι.... Kαληνυχτα ευχομαι και Cu around!!!
Aug 27 2008 23:39
Photo

Zoro → mono

Χεχε πρεπει να σε προσεχω κι εσενα δλδ....δεν ειναι [B]mono[/B] η iri πονηρη εδω,αν με πιανεις!!XPP Καλα,τα υπολοιπα θα τα διαβασω στο thread....τα λεμε,καλη συνεχεια!!^^
Aug 27 2008 23:32
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

muahahhaha τιποτα zoro kun!
Aug 27 2008 23:28
Photo

mono → Zoro

ρε συ προσπαθω να το παιξω σε διπλο ταμπλο και δεν μου καθεται με τιποτα!!!!!!!!hater δεν με λεω η αληθεια ειναι αλλα πιο αναλυτικα θα τα γραψω στο post:p
Aug 27 2008 23:28
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Αχου πως σου πανε τα μαλλια σου ετσι κοτσιδακια πιου πιου chan!!!!!!!!! Παω στοιχημα οτι θα γινοσουν η πιο γλυκια Misa!!! Φανταστικο cosplay....Λιγο πιο πολυ ισιωμα ηθελε το μαλλι μονο και εισαι τζετ!!!! Omedeto πιου πιου chan!!! Εαν καποια στιγμη θελησεις να αλλαξεις αβαταρ και profile pic αυτη να βαλεις. Ωραια αυτη που εχεις τωρα αλλα αυτη σαν Misa σε κολακευει ακομη περισσοτερο.................. ΧDDDDDDDDDDDDDD
Aug 27 2008 23:27
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

α ναι? ναι νομιζω καπου το ειχα πετυχει να τον λεει ετσι κατι με φυκια δε θυμαμαι ισως απο καποιο βιντεακι απο youtube (ναι δεν κρατιεμαι spoilεριαζομαι μονη μου!)
Aug 27 2008 23:25
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Χεχε δεν μ'αρεσουν τα yaoi,αλλος ειναι ο λογος που τα κραταω!!!:hahaha: Anw,thanks για το support,ουφ το ειχα αναγκη!!:hot: Καλη συνεχεια με την σειρα...θα πορωθεις πιο κει!!^^ [Και οτι χρειαστεις σε μενα,οχι σε μερικους GK που νομιζουν ξερουν τι τους γινετε γυρωXD] PS:Marimo=Zoro...ειναι καποια πρασινα φυκια που υπαρχουν στην ιαπωνια νομιζω και πιο κει τον φωναζει ετσι ο Sanji οταν μαλωνουνε...θα το δεις κι εσυ!! [IMG]http://www.myfishtank.net/reviews/data/21/1499marimo_balls2-large.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 23:23
Photo

Zoro → iristella

oi,isn't that iri-chan????XDDD [arigato piu piu I needed that!!!:P] {iri,I'm coming with more!!!:chigau:}
Aug 27 2008 23:19