Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
αντε μονο και μονο επειδη σ αρεσουν τα yaoi τοσο που κρατας τις πικς αφησα στην ιρι ενα com Πηγαινε δες το η φωτο που εβαλα ειναι κορυφαια αθλια!!! Ασαπ γιατι θα το σβησει!!
Aug 27 2008 23:16
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Οi misa εεεεεε iri-chan
check this out
[IMG]http://img29.picoodle.com/data/img29/3/8/27/f_SakuraasMism_02b1527.jpg[/IMG]
Aug 27 2008 23:15
red pyramid → iristella
Μα καλά, και εσείς με One Piece βρήκατε να βάλετε yaoi? Οιμέ, έπρεπε να μου πείς σχετικά να σου δώσω τρελό υλικό να βάλεις (μουαχαχαχα).
Οκ, ευχαριστώ για την απάντηση και εύχομαι καληνυχτούδια ^^
Aug 27 2008 23:12
Dark_Venus → red pyramid
μα δεν υπαρχει κατι να παρεξηγησω...σ ευχαριστω πολυ παντως!Α σ ευχαριστω και για τις σειρες που μου πρότεινες:).Λοιπον,συγγνωμη αλλα ειμαι λιγο αρρωστουλα και θα παω να ξαπλωσω λιγακι.Χαρηκα για τη γνωριμια.:) καληνυχτα..τα λεμε.^_^
Aug 27 2008 23:12
Zoro → mono
[I][B]και μιας και μοιραζομαστε κοινο παθος για το DN σου κανω και μια req να σκασει ο zoro χιχι...παω να κραξω λιγο τη misa τωρα στο αντιστοιχο thread!
[/B][/I]Καλαααααα[I][B]......:burningbe3:
[/B][/I][οχι για να μην νομιζεις οτι δεν τα βλεπω κατι τετοια...I have eyes/ears everywhere!!!:hehehe:]
Παντως κραξε την Misa οσο θες στο thread μου{αν ειδες εγω το κανα..μαλιστα το δημιουργησα οταν πρωτογνωρηστηκαμε με την iri στο forum...μην σου πω οτι μαζι το δημιουργησαμε βασικα..μετα απο συζητησεις με pm....αχχχ καιροι:if:}...στο συγκεκριμενο thread η iri με pwnare και παραδεχτηκα δημοσια οτι ειχε δικιο...τσεκαρε το...{σαν gentleman κι εγω!!:P}
Παντως βλεπω στο ενα θεμα συμφωνεις με μενα και στο αλλο με την iri{misa hater κι εσυ!!}....θα τα παμε καλα οι 3 μας λοιπον:)
Aug 27 2008 23:11
iristella → red pyramid
Στο προφιλ του zoro...... Eγινε ενα μικρο one piece yaoi fest...... Τιποτα το ιδιαιτερο μην φανταστεις σεμνες ειναι (οι δικες μου τουλαχιστον γιατι μετα αρχισαν και αλλοι να βαζουν XD) απλα επειδη ειχε γινει συζητηση για το ποιοι θα ηταν τα καλυτερα ζευγαρια απο το πληρωμα του Going Merry. Kαι μαζι με ολα τα κλασσικα ειχα πει και εγω το Sanji Χ zoro με την λογικη του τοσο πολυ σφαξιμο και καυγας μονο εναν μεγαλο ερωτα μπορει να κρυβει... Kαι απο εκει ξεκινησε το αστειο.........
Aug 27 2008 23:08
red pyramid → Dark_Venus
Hai! (ε αυτό δε μπορεί, θα το κατάλαβες τι σημαίνει :P )
Well, τουλάχιστο συμμεριζόμαστε την αγάπη προς τη Sailor Moon :P Οπότε here's a song for ya και ελπίζω να σου αρέσει (το συνηθήζω αυτό μη παρεξηγείς :p)
[url=http://www.youtube.com/watch?v=1n_aU_tMg3A]YouTube - School Rumble ~ School Rumble Forever[/url]
Aug 27 2008 23:05
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[καταρχας μην ακους τον GK απο κατω...δεν ξερει τι λεει:canthelp:...γενικως το χει να προσπαθει να μου παιρνει την θεση σε διαφορα θεματα,οπως αυτο τον links,αλλα ερχετε παντα 2ος συγκριτικα με μεναXDDDD...poor GK:nanana:]
Μετα,οσο αφορα τα οσα εγραψες...
Ξεκιναω...
[B]ΚΙ ΕΣΥ ΤΕΚΝΟΝ ΒΡΟΥΤΑ????[/B]:burningbe3:
Την ειδες που με πειραζει και αμεσως επρεπε να το κανεις κι εσυ????
Καλαααα,μετα απο σενα απανταω και σ'αυτην και αν δεν θες να με δεις κατσουφι κι εσυ μπρος να την πεις Misa τουλαχιστον μια φορα...ελαααα,το χει η νυχτα...βαλ της τουλαχτον μια εικονιτσα plzzzzzz:blingeye2:
Μετα ναι...παλι καλα που προλαβα να δω την πλακα που τις εκανες χτες γιατι την εσβησε αμεσως η ατιμη!!:P
Μαλιστα την κρατησα και με irfanview,αν την θες στην στελνω με pm να την ξαναδειςXD
{να χω και κατι να την εκβιαζω:hehehe:...οχι τπτ αλλο αλλα τα ιδια μου κανει κι αυτη,εχει μεσα για να με εκβιαζει η ατιμη:uhh:...εγω,το αθωο παιδακι,δεν συγκρινομαι καν μαζι της!!:hahaha:}
Για το One Piece βλεπω προχορησες και στα specials...αν ειναι να δεις ενα πραγματικα καλο,δες το 4ο tv special και απο ταινιες την 4η και 7η οταν ξεμπερδεψεις με την σειρα...αυτες αξιζουν πολυ για μενα...
Καλη Συνεχεια με την σειρα λοιπον....:)
Oσο για τις εικονες...τι αν πω....εγω κρατησα ολες οσες εβαλε αυτη,οπως και συ για να βλεπουν ολοι τι μου κανετε,σε μενα το αθωο παιδακι^^...αν δεν σας πειραζει συνεχιστε:hehehe:
{btw sanji x zoro was totally yucks!!!:cry5:}
Οπως ειπαμε εεεε???plzzz μια μικρη πλακιτσα και σ'αυτην!!!:blingeye2:
Aug 27 2008 23:05
iristella → mono
Arigato για το request!!! Πηγαινε πηγαινε XDDDDD !!! Aντε γιατι πολυ κεφαλι πηρανε οι misa supporters και δεν κανει!
Aug 27 2008 23:01
red pyramid → iristella
Εχμ, σόρρυ που ρωτάω και επίσης συγνώμη που είμαι αδιάκριτος, αλλά σας έχω δεί να γράφεται σε ένα σωρό μέρη για αυτές τις φωτογραφίες. εμ, ποιες φωτογραφίες??? 0___0
Aug 27 2008 23:00
mono → iristella
και μιας και μοιραζομαστε κοινο παθος για το DN σου κανω και μια req να σκασει ο zoro χιχι...παω να κραξω λιγο τη misa τωρα στο αντιστοιχο thread!
Aug 27 2008 22:58
Dark_Venus → red pyramid
γιατι να φανεις κακός;σιγά γουστα ειναι αυτά :).χμμ κατα λαθος μαλλον.ετυχε να δω καποια επεισοδια της sailor moon και υστερα μου προτειναν το death note....μετα ανακάλυψα οτι γενικότερα τα anime εχουν κατι το ωραιο.αλλα ακομα ειμαι στην αρχη :) οποτε μη μου μιλησεις γιαπωνεζικα γιατι δε θα σε καταλαβω :) :P
Aug 27 2008 22:56
red pyramid → Dark_Venus
Α, ο L έ? Αχ, εγώ δε τη πάω τη σειρά, δεν άντεξα καν να τη τελειώσω, αλλά προσπάθησα να μη το αναφέρω για να μη φανώ κακός :P
Εγώ θα σου πρότεινα να δείς τα OVA του Hellsing, πιστεύω θα σου αρέσουν αρκετά, όπως και το Revolutionary Girl Utena.
Άσχετο αλλά αλήθεια, πως μπήκες στη φάση?
Aug 27 2008 22:53
Zoro → Dark_Venus
Χεχε αρκετα ειπαμε για σημερα...μου φυγαν τα χερια να γραφω και εσενα τα ματια να διαβαζειςXD
{και καλα εγω εχω συνηθισει,εσυ ομως εισαι καινουρια!!:P}
Oyasumi λοιπον,τα λεμε αυριο αν ειναι^^:gn2:
[και καλη συνεχεια με την σειρα!!]
Aug 27 2008 22:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed