Community Status Updates
neeTHREE → Darthnicolas
Yup κι'αυτο σωστο,μονο που δεν εχεις και πολλα να κάνεις (σε ορισμένα ομως, πχ στο Ποκεμον,ουσιαστικά το παιχνίδι αρχίζει αφού τελειώσει η ιστορία =P )
Anyway απλα ηθελα να ξεκαθαρίσω οτι βλέπω τα MMO σαν ενα τελείως διαφορετικό πράγμα απο τα offline παιχνίδια και οτι δεν μπορώ να τα συγκρίνω :\
Well,see ya around:byejg9:
Aug 28 2008 15:49
Zoro → mono
Κι εμενα με εβγαλε Μisa το τεστ σκεψου....δεν ξερει τι λεει....:deadga6:
{ηταν ευκαιρια για να με δουλεψει η iri απειρες φορες:sigh2:...η οποια βγηκε ολοσωστα Kira 4 φορες:kakaka:}
Εγω L ή Light ηθελα....:cry5:
Aug 28 2008 15:48
Anyparktos → iristella
Aραξε,δεν με νοιάζει καθόλου...Δεν ήταν και κανα τρελό spoiler στην τελικη...Απλά πρέπει να αποφευχθούν τέτοια μέσα στα threads.Τα οποία,κάθε φορά που μπαίνω βαριέμαι να συμμαζεύω... :nanana:
Aug 28 2008 15:42
red pyramid → LucyBR
I've been fine, restin', havin' fun, playin' basketball and hell I seen so many anime the last months ^^
I've seen 7 episodes since yesterday, which means I like it. I'll have it finished in the middle of the night propably so I will post a review to let you know the details :)
Well, when you get some rest I would be so happy if I saw you in a couple of days:wooi2:
p.s. if you have my mobile phone number, delete someone stole my mobile so it has no use anymore.
Aug 28 2008 15:42
iristella → Anyparktos
Αχ ρε δεν το εκανα για κακο!!!:uhh::terror2:......... Για να ξερεις ποια να δεις στα πολυ γρηγορα στο ειπα. Αν ειναι να το κανω εdit τοτε,,,,,,
Aug 28 2008 15:38
Anyparktos → iristella
Spoiling fillers!?!Hidoi nee,Stella-chan!! :zetsubou:
Πλάκα κάνω,ακόμα και στο profile μου να είναι θα τα έχω ξεχάσει στο second πάνω...
Aug 28 2008 15:35
iristella → Anyparktos
Kαι πολυ σωστα εκανες...... Αυτο το σημειο δεν μου αρεσε καθολου. Το 178 κατι ψιλολεει γιατι ειναι η μαχη Ichigo - Περιεργου ninja με το καλαμαρι Bakouttou (ουτε το ονομα του δεν συγκρατησα) και μετα 179 (ειναι ψιλοβαρετο) και 180 - 181 κατι λενε
Aug 28 2008 15:33
LucyBR → red pyramid
awww thank u so much!! :wooi2: *hugs*
no, i'm perfectly fine!! ^_^ just got back, did shopping like hell, saw many many beautiful places and added lots, lots, LOTS of new bishies to my collection!! *___*;;;
(srsly dude, that was overkill!! :p)
how have u been??
yaaaaaayyy!! :joyful:
dou? dou?? what do u think??? :blingeye2:
Aug 28 2008 15:32
Anyparktos → iristella
176-7:Εκεί έφτασα...Νλέπω κομπάρσους να την τρώνε από κομπάρσους με κομπάρσικο τρόπο...Drop'd in the middle of the episode...
Aug 28 2008 15:29
red pyramid → QueenofHearts
Τελικά πότε έρχεσαι, να δούμε τι θα γίνει και με το dub του BNSH? :P :P
Aug 28 2008 15:28
iristella → Anyparktos
ΙΙΙ ολα μαζι????? Δεν γινεται αυτο που λες..... Αντεχονται μονο σε σετακια των 6 Maximum.... ακου με που σου λεω... Δεν ειναι ολα χαλια καποια ειναι αξιολογα αλλα καποια αλλα θελουν ηρεμιστικο για να τα δεις.....
Aug 28 2008 15:24
SirJim → ichigo13
Ντροπή σου να μην ξέρεις το θρυλικό Mushishi!!(Το αγαπημένο μου anime btw)
Τράβα δεσ'το τώρα!!!
Aug 28 2008 15:21
Anyparktos → iristella
Καλό κουράγιο σε σένα γιατί εγώ θα τα δω όλα μαζί κατα τον Οκτώβρη,μόνο και μόνο για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς :kakaka:
Αμα δεν τελειωσουν τα fillers Οκτώβρη δεν παίζει να τα δω ούτε τότε XD
To κανα edit και στο thread αλλά here ya go:[url=http://rapidshare.com/files/140786337/_DB__Bleach_182__1BD395A7_.avi.html]RapidShare: Easy Filehosting[/url]
Δεν μπορώ να τυραννιέμαι με τα fillers...:uhh:
Θα τα δω αμέσως πριν το main plot.
Aug 28 2008 15:20
red pyramid → LucyBR
YEAHHHHHHHHHHHHHH!!!!! I really really really really *goes on for a long time* missed ya1 And was afraid that somethin had happened to you !___! Did ya had fun?
I am watching your Mr.Medicine seller man right now.....good show indeed
Aug 28 2008 15:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed