Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin → Zoro

Hi hi Zoro-kun ^^ Σόρι αν σε ζόρισε το post μου :P Όταν βάζω emoticons, δε βάζω σημεία στίξης LOL Κι εγώ τείνω να τη θεωρήσω τέλεια ;) Ευχαριστώ καλό μουουουου ΧD Signature, ε; Ε, κτ θα γίνει χεχε! Καλά, οι γονείς μου το ξεπέρασαν εδώ και καιρό, δεν είχαν και επιλογή άλλωστε ΧΑΧΑ! Απλώς γκρινιάζουν γενικά για το pc, αλλά ποιός τους ακούει? ΧP ΕΤΣΙ, ΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΧD Εννοούσα τους διάφορους συγγενείς και φίλους που έχουν πλακώσει λόγω διακοπών.... >.> Μα γτ δε μ'αφήνουν στην ησυχία μου? ΧD Όταν δε δούλευα δε με πείραζε, αλλά τώρα είμαι πτώμα και ο χρόνος πολύτιμος ΤΤ Μην ανησυχείς, όλοι ξέρουν ότι βλέπω anime εδώ και δύο χρόνια, έχω παντού φώτος, σε κινητά και pc LOL To ENP θα σε σφάξει ο φίλος σου αν ακούσει ότι δεν το ξέρεις, είναι η production που ανήκει και εγώ λατρεύω ^^ Δηλ οι ΟP lovers στην Ελλάδα, των οποίων όταν έμαθα την ύπαρξη, μαγεύτηκα!!! WΟΟΤ!!! Thnx for evth Zoro-kun and cu around soon ^^ Take care!!
Aug 29 2008 15:26
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Χαλασε???:dazed: Welcome Back και εσυ...:congrats: Να ενα καλο πραγμα που χαλασε,You watched One Piece,:thumbup: Εγω παλι ακομα να μου αλλαξουν το ονομα:sigh2: Και κατι ακουσα θα το κρατησω...:nanana::nanana:
Aug 29 2008 14:50
Photo

red pyramid → somnium

Haven't seen in a long time dude....are you ok? When you've got the time, send a pm to see each other. Really missin' ya here
Aug 29 2008 14:27
Photo

M.D.F. → Albatross

153 lires exo...posa kreata einai?
Aug 29 2008 14:20
Photo

jimmare → Dark_Venus

Nαι ξερω...Και εγω πλακα κανω...:kakaka:
Aug 29 2008 13:46
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ενα εχω να πω. LOL teloc!
Aug 29 2008 13:44
Photo

Albatross → M.D.F.

ok! methavrio tha ta exeis...posa thes? 10?
Aug 29 2008 13:43
Photo

red pyramid → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εμ, όχι....είδα λίγο και δε μου άρεσε τι να κάνω..... Η φώτο πάντως ωραία όπως και να έχει :P
Aug 29 2008 13:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → red pyramid

ειδα το comment σου στη φωτογραφια... και ειπα να σου απαντησω! Ειναι ο Ishida Και ο Ichigo απο το Bleach, μη μου πεις πως δεν εχεις δει Bleach!!! Ε οχι.-
Aug 29 2008 13:39
Photo

red pyramid → Tomodachi2

Will ya be at Kavatza today? I will probably be there
Aug 29 2008 13:37
Photo

Dark_Venus → Scorpion

hey bro :wooi2:
Aug 29 2008 13:36
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Το οτι δεν έχουμε συναντηθεί δεν έχει σημασία. Ακόμα μπορούμε να είμαστε φίλες. Καλά, το να γίνεις πριγκίπισα λίγο χλωμό το βλέπω, αλλά είμαι σίγουρη πως θα γίνεις μια άξια μπαλαρίνα !! Αλήθεια, πόσο καιρό ασχολείσαι με το μπαλέτο ? Έκανα και 'γω όταν ήμουν 4-5 χρονών, αλλά το σταμάτησα. Το πάθος μου ειναι η κολύμβηση !!
Aug 29 2008 13:20
Photo

Dark_Venus → jimmare

χαχαχα ελα ρε jimmare τροπος του λέγειν........:P
Aug 29 2008 13:16
Photo

jimmare → Dark_Venus

Μικρο κοριτσι???(απο οτι ειπες στο Zoro σε vm)WTF?Εισαι 18 ενω εγω ειμαι (...)Δλδ τι να πω?
Aug 29 2008 12:59
Photo

Dark_Venus

οχι οχι κυριε velontor....μη με σκοτωσετε.....ειμαι καλο κοριτσι ....( ενταξει δεν ειμαι αλλα λεεεμε τωρα)
Aug 29 2008 12:45