Jump to content

Community Status Updates

Photo

M.D.F. → Albatross

Oxi reeeeeeeeeeeeeee! Isos thn doume kamia mera sta binteo club! [url=http://www.youtube.com/watch?v=KRKP-m5yIKQ&feature=related]YouTube - One Piece - Usopp's Crocodile Impression (Funimation Dub)[/url]
Aug 29 2008 19:24
Photo

Scorpion → Animesuki

Ευχαριστω και εσυ επισης
Aug 29 2008 18:58
Photo

Ame Warashi → Zoro

θα ξεκινήσω να το κατεβ άζω... :) τουλ έχω αρκετά anime να κατεβάσω να δω αν και μέσα στην εξεταστική βέβαια... :PPP
Aug 29 2008 18:46
Photo

Dark_Venus → Zoro

ΜΗ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!!!οχι τιποτα αλλο φοβαμαι.....:terror2::Crying2: καλα..θα δω και τα υπολοιπα......
Aug 29 2008 18:37
Photo

Radagast → Zoro

Θέλω να σου απαντήσω 2-3 πράγματα quote στο DN thread αλλά δε βλέπω να έχω χρόνο σήμερα γμτ. Αν και πάλι, endless συζήτηση πάει γιατί όλα είναι ουσιαστικά προσωπικό γούστο και όλοι τα βλέπουν διαφορετικά κάποια πράγματα.... Το είχα κάνει και edit το post μου δε ξέρω αν το είδες edited.
Aug 29 2008 18:33
Photo

Animesuki → Scorpion

Good news.Have a nice weekend.
Aug 29 2008 18:15
Photo

RiDeLub → ichigo13

Οκ Master. O λόγος που δεν το έχω κάνει είδη με τον Cyberfreak είναι ότι είναι ακόμα σε πρώιμη κατάσταση. Τα παλικάρια με τα Ελληνικά θα τα βάλω πάντως. :)
Aug 29 2008 18:12
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Οντως οι ελπιδες να γινω πριγκιπισσα ειναι περα μακρια και δεν ειναι στις επιδιωξεις μου κατι τετοιο!!!Με το μπαλλετο ασχολουμαι 8 χρονια και ευελπιστω να περασω στις εξετασεις για τις ανωτερες επαγγελματικες σχολες!!!Κολυμβηση ε??? Εκανα στο δημοτικο και μου αρεσε πολυ!!!Εχω ιδιαιτερη σχεση με το υγρο στοιχειο!!!Ποσο καιρο κανεις???Ασχολεισαι καθολου με πρωταθλητισμο?? Μη σε δουμε με κανα χρυσο μεταλλιο και δεν πουμε "Την ξερω!!!!! Μιλαμε μαζι στο φορουμ για τα ανιμε!!!!! '' Οχι τιποτα αλλο να μας δωσεις και κανα αυτογραφο πριν γινεις ντιβα και δεν μας μιλας!!!!!Πλακα κανω!!!Ενα τοσο καλο κοριτσι δυσκολα θα γινοταν ντιβα!!!!
Aug 29 2008 17:23
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Για ποιο πραγμα το Lol?:hahaha:
Photo

Ioanna-chan → hyuga

thx for the req ti kanis?
Photo

himawarinosekai → Kenny

Το angels and insects δε μου δούλεψε απ' το χτεσινό λινκ Το βρήκα και εδώ αν έχεις κι εσύ πρόβλημα [URL="http://moremovies-mammoth2.blogspot.com/2007_08_26_archive.html"]MoviesMammoth.INFO: 08/26/07[/URL] Επίσης το βρήκα στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς μου:P
Aug 29 2008 17:15
Photo

Zoro → GkLoc

Επισης,κατι αλλο που ξεχασα πριν,πολυ ωραιο το ονοματακι σου,σου παει πολυ,αυτο να κρατησεις:bleh::tongue2:
Aug 29 2008 17:09
Photo

Zoro → Dark_Venus

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: :oo::oo::oo::oo::oo::oo: Ρε συυυυυυυυυ,δεν μ'ακουγες τι σου λεγα χτες????? Δες τουλαχιστον 4-5 για να μπεις στο κλιμα,το 1ο ειναι επεισοδιο του τελους,δλδ παει με αναποδη σειρα και γι αυτο δεν καταλαβες τπτ...απο το 2ο και μετα ξεκιναει με κανονικη σειρα και αν το συνεχισεις μεχρι το 5 πες μπορει να σ'αρεσει...εχει αιματα αλλα οχι τοσα πολλα οπως στο 1ο επεισοδιο με το φιδι,η ιστορια ειναι μονο με ανθρωπους εκει και την συνεχιζει με κανονικη σειρα,οχι οπως στο 1ο που θα σε εχασε πιθανον.... Λοιπον τι να πω,η επιλογη ειναι δικη σου,αλλα σου συστηνω να δεις ακομη τα υπολοιπα μεχρι το 5:P Απο κει και περα αν δεν σ'αρεσει το καταλαβαινω,αλλα μονο απ το 1ο σ ειχα προειδοποιησει οτι δεν θα σ'αρεζε,γιατι πολυ απλα ξεκιναει απ το τελος και δεν εξηγει τπτ... Anw,κανε οτι σ'αρεσει,καλη συνεχεια με τις σειρες^^
Aug 29 2008 17:06
Photo

Dark_Venus → Zoro

α...δε πιανουν ε....(γμτ τι να πω τωρα να με λυπηθει.....)ερμ γκουχ γκουχ γκουχ 1 γκουχ γκουχ γκουχ........
Aug 29 2008 17:02
Photo

Zoro → Robin

Χαχα το στυλ γραφης σου ειναι τελεεειιιωωςςς wild,αλλα μ'αρεσει:P που θα παει θα το συνηθισω!! Signature ναι,τσακις να βρεις,θελω Robin-chwaaann xP απο γονεις ετσι,οπως σου πα μην τους αφηνεις να σου χαλανε την ζωη σου,οπως ειπες κι εσυ ο χρονος ειναι πολυτιμος{και λιγος μαλιστα,οι διακοπες τελειωνουν:()και θελω να αξιοποιησω το καθε δευτερολεπτο μεχρι τελους! ΕΝP??Τρωγονται δλδ??Ειναι νοστιμοι τουλαχιστον??XD Χεχε αν ειναι ασε μου κανα Link για το site τους την επομενη φορα να τους δω ^^ Aυτα απο μενα Robin-chan ,ελπιζω να παρατηρησες κατι ιδιατερο στον τροπο γραφης μου XXPP;) C u soon:P
Aug 29 2008 16:58