Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Dark_Venus

Μικρο κοριτσι???? Κοτζαμ 18χρονη κοπελαρα εισαι,δεν σηκωνω τετοιες δικαιολογιες εγω!!!:P Τσακισ να δεις και τα υπολοιπα επεισοδια μπας και σε μπορεσω να σε μεταπεισω ακομη!!^^ Ελα οχι,οπως ειπα αν σ'αρεσει την παρακολουθεις,αλλιως dropαρε την,απλα ηθελα να ξερω,απο περιεργεια,μεχρι ποιο επεισοδιο εφτασες και δεν σ'αρεσε??
Aug 29 2008 16:52
Photo

Zoro → GkLoc

GKKKKK temeeeeeeeee:roar::ill2::burningbe3: Το χα ψιλλιαστει οτι η κριση προσωπικοτητας σου παραηταν μεγαλη,αλλα δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρος βεβαια και ειπα ή οτι εχεις run loose ή οτι κανεις την πλακα της ζωης σου,χειροτερη απο την αλλη που μας ειπες οτι εφευγες απ το forum...damn village liar:madtodeath: Και το κακο ειναι οτι πετυχε,μας νευριασες για το τπτ:sigh2: Anw,ξερεις οτι εγω δεν ειμαι εκδικητικος τυπος,θα ξαναγυρισω να κοιμηθω ησυχος,marimo-style:bleh: WC back nakama:) Παρ ολα αυτα δεν ισχυει το ιδιο και για την sencho μας,αυτη εινα καπως πιιοοοο ευεξαπτη και δεν συγχωρει τοσο απλα μετα απ αυτα που τις ειπες...ειθε ο θεος να ναι μαζι σου,θα χρειαστεις πολυ προσπαθεια για να σε συγχωρησει....προετοιμασε τι θα πεις!!! {γιατι μου πε δεν σου ξαναμιλαει τωρα:P} Good Luck!!!^^ PS:ENP???δλδ μουσικο συγκροτιμα ειναι????υπαρχουν???:tongue2: PS2:Σταματα να πεταγεσαι στο προφιλ μου:ill2: PS3:Να αγορασεις!!XD
Aug 29 2008 16:48
Photo

endless_inspiration → GkLoc

yata!!!!!! δες naruto......(θυμησε μου τι γεγονοτα δειχνει σε αυτα τα επ.) τι μου τα θυμησες τωρα τα σχολεια;;;;;;
Aug 29 2008 16:29
Photo

GkLoc → endless_inspiration

To Ξερω οτι Sucks,και δεν θελω να το κρατησω με τιποτα.... Χμμ μετα απο αυτον τον τομο αρχιζουν τα ωραια στο Berserk,απο εδω και περα εχει τρελη πορωση... Επισης επισημως ξανααρχισα Naruto,YAY,σημερα θα συνεχισω απτο 40,και ελπιζω να προλαβω να δω καμποσα πριν αρχισουν τα Shitty Schools...
Aug 29 2008 16:24
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → red pyramid

mpa? σπανια βρισκουμε αρσενικα που εκτιμανε τα yaoi! Ευγε!!! Ελα ρε εγω τραβηξα πορωση απο το πρωτο επεισοδειο.. κριμα κριμα! Και τι ανιμε βλεπεις αυτη την περιοδο? Η εισαι των μανγκα εσυ?
Aug 29 2008 16:21
Photo

Seraphimon-T.K. → ichigo13

Α ναι! Παντα λεω θα απαντησω και ξεχναω μετα..σορρυ ΧΡ Ειδα το σαϊτ (εχει κ αλλα μεσα ΧΡ) αλλα δεν διαβασα κανενα ακομα. Αναλογα...δεν ειμαι φαν του ειδους,αλλα δεν εχω προβλημα ΧΡ εχουν πλακα Και θα λαβω και το fansevice που δεν περνουμε απο τον κισιμοτο:hahaha: Thanks for the link pantws:tensai:
Aug 29 2008 16:14
Photo

jimmare → zade

Ειδα την υπογραφη σου,και ειπα να να σου δωσω απαντηση στο σημαινει αυτο που εχεις βαλει κατω απο το nick(name) [B]王立宇宙軍=[/B] Royal διαστημική δύναμη
Aug 29 2008 16:12
Photo

Scorpion → Animesuki

Και η Dark Venus αυτο μου ειπε.Μπορει να τον ξαναβαλω συντομα.
Aug 29 2008 15:58
Photo

ichigo13 → RiDeLub

Να σου πω!Μπορείς να κάνεις μια ανανέωση στο thread με τα site για τα fansubbing group του one piece?Αν γίνεται βάλε τους [URL="http://cyb3rfr34k.myftp.org/"]cyb3rfr34ks[/URL] και βάλε κι ενα link με το παιδί μου μεταφράζει την hriller bark arc στα [URL="http://www.anime.gr/forums/fansub-groups/5426-one-piece-thriller-bark-greek-subs.html"]ελληνικά[/URL]
Aug 29 2008 15:58
Photo

ichigo13 → Seraphimon-T.K.

Πως σου φάνηκε το doujin?Tο είδες?Βασικά δεν ξέρω αν σου αρέσουν κι αυτά κιόλας
Aug 29 2008 15:45
Photo

Cassiel → momO

:hbd:Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς :joyful:!!!
Aug 29 2008 15:44
Photo

endless_inspiration → GkLoc

ναι ασε δεν ξερω τι σκατα επαθε....αλλα μας το αλλαξαν !!!! τιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; θα το κρατησεις;;;; gomen αλλα your name sucks!!!!! berserk εχω διαβασει τους δυο πρωτους τομους(μεχρι εκει που πολεμαει ο gutts τον καραφλα)
Aug 29 2008 15:42
Photo

GkLoc → Zoro

ENP=Ellines Nakama Productions Μετα περνα απο πισω να σε πλακοσω στο ξυλο...xD
Aug 29 2008 15:33
Photo

Animesuki → Scorpion

O προηγουμενος μαρεσε πιο πολυ ;p
Aug 29 2008 15:32
Photo

Robin → GkLoc

Hi Hi again Gk-kun :P