Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

καλα ναι φαινεται πολυ γελοιος! Το ειδες το βιντεακι?
Aug 29 2008 22:11
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Καλά αυτές στο one piece που έχεις δεν είναι τπτ. Κοίτα εδώ περίπτωση [IMG]http://p-userpic.livejournal.com/52241467/1500114[/IMG]. Όποτε εμφανίζεται αυτός πέφτω κάτω απ' τα γέλια.
Aug 29 2008 22:04
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → red pyramid

aaaa μα δεν εχει ξυλο! :stubborn:(τα σπαθια ειναι σπαθια δεν ειναι ξυλο οπως το One piece **ζορο εξαιρειται xD) ασε που εχει και Love story inoue-ichigo..:wooi2: στο καλο συγκινη8ηκα μολις θυμηθηκα ενα εξαιρετικο επεισοδειο το 44 πρεπει να ναι με την Ινουε:unlucky:.. αχ αχ! ΠΡΕΠΕΙ να τα φτιαξουνε αυτοι!!! ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΥ ΛΕΩ xD:nosey: Πορωμενη Mode off.:wis: και για πες τι ηταν αυτο το yaoi Που διαβασες? Ελεγε τιποτα???:hehehe::kill4u:
Aug 29 2008 21:59
Photo

tsintori → Zoro

Είμαι εκεί που πολεμά τον Crocodile...... Naruto βλέπεις ή υπεκφεύγεις;;;;;;;
Aug 29 2008 21:56
Photo

Dark_Venus → Zoro

ναι σωστα εισαι ο μεντορας μου...δε πρεπει να σε αμφισβητω χιχι.:) ενταξει,παροτι ειπα δε θα ξαναδω για σενα κατι θα κανω :)
Aug 29 2008 21:52
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Kάνω κολύμβηση απ' τα 9 μου. Μπα, δεν ασχολούμαι με πρωταθλητησμό και τέτοια, γιατί παρα είμαι τεμπέλα για να το πάρω στα σοβαρά :p. Οπότε δεν μας βλέπω για αυτόγραφα και τέτοια ;) Το να γίνω ντίβα σαν χαρακτήρας δεν είναι και τόσο δύσκολο, είμαι ήδη κομματάκι ψηλομύτα και περήφανη !!
Aug 29 2008 21:47
Photo

Zoro → tsintori

Την εφτασες στην σειρα ή απο spoiler εικονα την ειδες?? Παντως ναι οπως τα πες...ειναι η αδυναμια μου:awww:
Aug 29 2008 21:35
Photo

tsintori → Zoro

Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στη Robin, λέω με σιγουριά ROBIN=:w00t:
Aug 29 2008 21:19
Photo

Zoro → Ame Warashi

Χεχε οταν το ξεκινησεις περνα για καμια αποψη που και που...τα λεμε:P:P
Aug 29 2008 20:53
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ετσι ετσι,να ακους τα λογια του ατομου που σε βοηθησε οταν πρωτογραφτηκες!!! [και οχι καποια αλλη πονηρη ξανθια....gomen gomen επρεπε να το πω:nanana:] Οταν τα δεις πες μου αποψεις,δεν με χαλαει οτι και να πιστευεις,απλα δες μερικα ακομη γιατι απ το πρωτο δεν καταλαβαινεις τπτ...:)
Aug 29 2008 20:48
Photo

Zoro → Radagast

Οποτε θες,ειμαι παντα ετοιμος:P Παω να τσεκαρω το edit γιατι δεν το δα^^
Aug 29 2008 20:38
Photo

red pyramid → °•πίΟu-πίΟu•°™

Και των 2. Mononoke βλέπω μαζί με διάφορα ακόμη. Και διάφορα manga (διάβασα και ένα απο το είδος που δεν εκτιμάνε συχνά τα αρσενικά πρόσφατα :P ). Τι να σου πώ, δε με τραβάει το είδος του Bleach (ξύλο και έτσι). Θέμα γούστου.
Aug 29 2008 20:28
Photo

Glastenen → odin

poke! poke! poke! poke! poke! poke! poke! poke! poke! poke! poke! poke! :cry5:
Aug 29 2008 20:18
Photo

jimmare → Barbara

Μεγαλο κολλημα με την καρτα εχεις φαει...(αυτη που στελνεις σε ολους σε vm...)(αυτη που λεει:''Γεια!''
Aug 29 2008 20:12
Photo

tsintori → GkLoc

...........blood money...............
Aug 29 2008 19:32