Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → Zoro

Άσχετο αλλά σε ποια σχολή είσαι;;;;
Aug 31 2008 23:45
Photo

Robin → Zoro

Hi Zoro-kun! ^^ Wild, ε; Signature, θα γίνει και αυτό... :) Αααααχ, τελευταία μέρα του καλοκαιριού σήμερα... Πάει κι αυτό, τέλειωσε...! :cry5: LOL καλό, καλό!!!! Δεν έχουν ακόμα site, όμως. ;) Nαι, κάτι κατάλαβα ΧD χωρίς σημεία στίξης, σωστά;;; :D
Aug 31 2008 23:44
Photo

mono → Zoro

να φανταστεις εγω πηγα δεκεμβριο...μονο αυτο σου λεω...ολλανδικη εξοχη,ψυχη τριγυρω,να βρεχει καταρακτωδως και εμεις να μαστε με τα ποδηλατα...στιγμες δοξας! περασα και απο τη rld σιγα το πραγμα...ενα πραγμα ειναι mindblowing στο αμστερνταμ: Van Gogh Museum!!!!!!!! κριμα παντως που επεσε η συμμετοχη στο παιχνιδι, ε μα το ξεσκισατε και εσεις στην αρχη,δεν εμεινε και καμια ταινια δηλαδη...εγω παιδευτηκα αλλα εβαλα μια απο τις αγαπημενες μου...
Aug 31 2008 23:35
Photo

Zoro → mono

Καταρχας δεν την ξερω την ταινια:sigh2:,κατι προς Bergman μου θυμιζει αλλα δεν ειμαι σιγουρος...ασε να περασει μια μερα πανω κατω ή μιση και μετα αν δεν δεις αποκριση δωσε κανα hint..αν και γενικως το παιχνιδι δεν εχει πολυ κινηση τελευταια..κι εγω συμμετεχω πολυ λιγο,εκτος κι αν ηδη ξερω το ονομα της ταινιας... Μετα.. Ναι εμενα πολυ μ'αρεσε η Ολλανδια..πολυ ησυχο μερος,γεματο πρασινο και πολυ λιγα σκουπιδια στους δρομους,ο κοσμος γυμναζετε συνεχως,ολο τρεξιμο και ποδηλατα ηταν και τα σπιτια ολα πολυ ωραια στην πολη μου φανηκαν...θα μπορουσα ανετα να παω να ζησω εκει,μιας και πλησιασε το στυλ ζωης μου:P Μονο μου παραπονο οι βροχες και το καλοκαιρινο κρυο:colddd:..αστα την επαθα καλοκαιριατικα και δεν ελεγε να μου περασει ο βηχας..προσφατα μονο εγινα καλυτερα... [I][B]πολυς κοσμος βεβαια σαυτο το φορουμ εχει παει και χμμμ θα αρχισουν να μου μπαινουν περιεργες ιδεες..[/B][/I] Τι περιεργες δλδ??? Γιατι μου φανηκε λιγο πονηρο το comment??XPP [περασες κι απ το Red Light District btw??]
Aug 31 2008 23:27
Photo

mono → Zoro

βασικα μπερδευτηκα,σημερα δεν παω και πολυ καλα ειναι προφανες και τελικα το βρηκα μονη μου οταν ειδα οτι δεν απαντας(που δεν εφταιγες εσυ δηλαδη αλλα τεσπα) εχω παει αμστερνταμ και γενικα εχω κανει μια βολτουλα την ολλανδια δεν ειναι και τιποτα μια σταλια...πολυς κοσμος βεβαια σαυτο το φορουμ εχει παει και χμμμ θα αρχισουν να μου μπαινουν περιεργες ιδεες...
Aug 31 2008 23:22
Photo

Zoro → mono

Καταρχας το μυνημα στο προφιλ μου επρεπε να το αφησεις ρε:hahaha:,ετσι οπως το αφησες εδω περιμενες να το δω??? Τυχαια περασα απ το προφιλ σου,αλλιως δεν θα το ειχα δει:P Anw,καλα που περασα λοιπον...για να αλλαξεις το ονομα κατεβαζεις την εικονα στο σκληρο του pc σου,της αλλαζεις το ονομα και την φορτωνεις με [URL="http://imageshack.us/"]imageshack[/URL]...ρυθμιζεις αναλυση,συνηθως 640x480 ειναι καλα και παιρνεις το τελευταιο κατω link που θα σου δωσει...το αντιγραφεις,insert image και εισαι ετοιμη;) Αν εχεις αποριες ρωτα... Τελος,amsterdam ε?? Βρε βρε συμπτωση,κι εγω εκει πηγα το καλοκαιρι διακοπες...ευχομαι να τις αρεσε το Red Light DistrictXDDD [για περισσοτερες πληροφοριες ρωτα την iri οταν μπειXPP] EDIT:Το φτιαξες μονη σου βλεπω,ερχομαι:riiight:
Aug 31 2008 23:18
Photo

mono → Zoro

λοιπον εβαλα και εγω μια,ελπιζω να μην τη βρεις αμεσως...
Aug 31 2008 23:15
Photo

Pindrops → Radagast

Όχι το τραγικό είναι ότι τα ήξερα.. Αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό. Αργεί πολύ να κατεβεί ρε συ από PSNR.
Aug 31 2008 23:14
Photo

Zoro → mono

Χεχε αν πας [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=whoposted&t=4188"]εδω[/URL] που εχει τα ποσα replies εχει κανει ο καθενας στο thread αυτο,θα δεις ποσο καμμενος ειμαι/ημουν:hehehe:... [γενικως παντα καιγομαι με κατι,αν δεν ειναι ταινιες θα ναι κατι αλλο,μιλας σε τελειως εξαρτημενο ατομο:P...αυτη την περιοδο ειναι το φορυμ η εξαρτηση..] Ναι,απο φωτοκουβα φυσικα και μπορεις να βαλεις εικονα,κανεις "αντιγραφη τοποθεσιας εικονας" και insert image οπως πριν;)...εγω συνηθως τις επαιρνα απο google βεβαια.. Συγχαρητηρια για το πρωτο σου guess λοιπον,αντε...να με φτασεις σιγα σιγαXDD
Aug 31 2008 22:51
Photo

jimmare → Asarkos

Γυρω στα 1.72(και βγαλε...):hahaha::hahaha:
Aug 31 2008 22:47
Photo

jimmare → ximura buttosai

Να μην φρικαρω?Τα εχω παιξει εντελως...Εφτιαξε και μετα το ιδιο βιολι...
Aug 31 2008 22:43
Photo

jimmare → endless_inspiration

Μπα...τους εχω ξεπερασει ολους!!!:kakaka: :kakaka: Στην αρχη ηθελα να περασω τον kith αλλα απο οτι φαινεται δεν ηταν δυσκολο...Σκοπος μου ειναι να γνωρισει ο κοσμος το ονομα jimmare!!!π.χ. 300 friends=με ξερουν αρκετοι 4000+ visits=ακομα πιο πολυ πολλα αλμπουμ(4-5)=πολυ καλο για δημοσια εικονα!
Aug 31 2008 22:41
Photo

mono → Zoro

βρηκα την πρωτη μου απαντηση!yeah!!!!!
Aug 31 2008 22:33
Photo

mono → Zoro

εριξα μια ματια στα ποστς στο τριβια με τις ταινιες,εεεεε εισαι πολυ καμμενος μα πολυ καμμενος :p .τεσπα σε ζαλιζω i know αλλα με φωτοκουβα γινεται να βαλω φοτο?
Aug 31 2008 22:31
Photo

Zoro → Dark_Venus

Πωπωπωππωωωωωω μολις εκανες τον sensei σου πολυ χαρουμενο που με ακουσες τοσο γρηγορα να τις δεις:wooi2: {αλλες τις ψηνω μηνες να τις δουν αλλα τπτ:P} Xαιρομαι που συμφωνεις μαζι μου για το τελος,κι εμενα μου καλυψε τις πικρες που μου αφησε το ανιμε...ο θανατος του L οντως υπηρχε και εκει αλλα ηταν γεγονος οτι και στην ταινια οτι δεν μπορουσε να αποφυγει τον θανατο του μιας και η Rem ειχε αποφασισει να τον σκοτωσει..κι ετσι αντι να βρεθει σε αδιεξοδο οπως στο ανιμε καταφερε να βρει την λυση με βαση εναν πολυ εξυπνο κανονα του DN που υπηρχε και στην σειρα..και ετσι νικησε την μαχη...αν θες υπαρχει και 3η ταινια που συνεχιζει την ιστορια με τον L αλλα σε αντιθεση με αυτες τις 2 που τις προτεινω κι εγω,την 3η δεν την προτεινω με τπτ γιατι δεν ειχε καμια σχεση με το DN και δεν υπηρχε ο Light μεσα,ηταν stand alone ιστορια με τον L και μονο αυτος αξιζει απ ολη την ιστορια βασικα..αρα μην την δεις,δεν την συμβουλευω,ειναι αισχος... {hear your master;)} Επισης μ'αρεσε πολυ ο αγωνας σκακι απο την 2η ταινια,αντι γι αυτον τεννις της σειρας...τον βρηκα πιο ταιριαστο για τους 2 τους.. Επισης μ'αρεσαν και αρκετα η αλλαγη της ιστοριας με την Misora Naomi και με την Takada...τις βρηκα αρκετα καλες αλλαγες δεδομενου του χρονου που ειχαν να της αναπτυξουν,που ηταν λιγοτερος απ του ανιμε...αλλα στο ανιμε μαλλον ηταν λιγο καλυτερες... Τελος και η σκηνη με τα πατατακια του L πολυ φαση:P Οι ερμηνειες χαλια οπως ειπα αλλα αν τις αγνωησεις,για μενα ειχαν αρκετα σημεια να προσφερουν οι ταινιες..ευχομαι να το ειδες κι εσυ ετσι,αλλιως δεν πειραζει βεβαια.. [master is happy as well:wooi2:] Καλη Συνεχεια με οποια αλλη σειρα προχωρησεις...ευχομαι να ειναι το berserk!!:P [αα btw τι εγινες τελικα με το ανιμε?:hehehe:] ΥΓ:το manga του Death Note θα το διαβασεις?
Aug 31 2008 22:22