Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ioanna-chan → Animefrick

το last friends ειναι j-drama or anime serie?
Aug 31 2008 21:50
Photo

Dark_Venus → Zoro

Konnichiwa Zoro-kun.Να το δεις ωραιο ειναι.:) ειδα την ταινία death note....πολυ πιο ικανοποιητικο τελος αλλα γιατι να πεθανει παλι ο L :(???
Aug 31 2008 21:20
Photo

Anelis → Zoro

που να αντεξω να το διαβασω ολο i'm only human after all:nanana: *ασε που θα επρεπε να διαβασω και τα προηγουμενα...οποτε θα μου επαιρνε μεχρη αυριο* το να μπλεχτω σε κατεβατα σεντονιων ειναι ο εφιαλτης μου εγω τα σεντονια μονο στο κρεβατι μου θελω να τα βλεπω (φαινεται οτι ειναι γραμμενο *ειδικα* για την iri, don't worry)
Aug 31 2008 21:07
Photo

Zoro → Anelis

Εχεχεεεε λειπει "η αλλη" και ειπα να το εκμεταλλευτω και να της απαντησω γιατι με πειραζε αρκετα στο θεμα τελευταια:hehehe::hiding_something: Αυτην να λυπασαι,να δω τι θα κανει μολις μπει μεσα:hehe: {αν και την ξερω τοσο καλα που ολο και καποια στιγμη θα μου απαντησει..ουφ,απ τις 6 το εγραφα:nanana:,αλλα αυτη ειναι τοσο πεισματαρα που θα δεις θα απαντησει...προσεχε μην μπλεχτεις μεταξυ μας:P} Btw,το διαβασες ολο δλδ??:hahaha: Αν ναι ευγε,σου αξιζει επαινος γιατι μονο για την iri σχεδιασα να το γραψω..ξερεις,ηταν ειδικα γραμμενο γι αυτην!!:bleh:
Aug 31 2008 21:01
Photo

Anelis → Zoro

zoro-samaaa ΕΛΕΟΣ με το σεντονι στο dark knight thread :bleh: i think you just killed me!!:frozen:
Aug 31 2008 20:57
Photo

Zoro → mono

Χαχα κι εν το μεταξυ ειναι δικο μου thread αυτο,εγω το ανοιξα μιας και κι εγω ειμαι μεγαλος cinefil...ή μαλλον ημουν πριν γνωρισω τα ανιμε:nanana: Τωρα οι ταινιες πηραν ενα break και ασχολουμαι αποκλειστικα με ανιμε αυτη την περιοδο αλλα δεν τις εχω ξεχασει,καποια στιγμη μολις τελειωσω τα ανιμε που θελω θα ξανασχοληθω;) Οτι χρειαστεις λοιπον ελα ζητα,αν και με την ακριβως ιδια μεθοδο που σου πα πριν με το imageshack το κανεις κι εδω..μονο μην ξεχασεις αν ειναι να βαλεις εικονα να αλλαξεις το ονομα της εικονας αν περιλαμβανει το ονομα της ταινιας γιατι αλλιως θα βρουν αμεσως την ταινια σου οι αλλοι...^^ Τα λεμε λοιπον,mille mono-chan:P
Aug 31 2008 20:56
Photo

Erebos → *sivila*

Καλώς ήρθες, αλλά πέρνα και από το [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself.html"][New member Section]:A few words about yourself[/URL] για το επίσημο καλωσόρισμα... :hi:
Aug 31 2008 20:49
Photo

mono → Zoro

να σου πω την αληθεια mille πηγα να το βαλω και εγω και μου κανει η κολλητη μου πηρε και κανα πτυχιακι γιατι εγω τα παρατησα οτι ειναι milla...τι να κανω και εγω η καημενη υπεκυψα...κοιτα κατα πασα πιθανοτητα θα σε χρειαστω γιατι παιζει να βρηκα την απαντηση στο παιχνιδι με τις ταινιες και αντε ξανα μανα καινουριος μαραθωνιος να βαλω αλλη...ουφ τι το θελα να το παιξω σινεφιλ?
Aug 31 2008 20:20
Photo

Zoro → mono

[σπαστικο mode]ειναι mille mille grazie{ή ακομη πιο ορθο grazie mille} το σωστο σωστο[/σπαστικο mode] {gomen:nanana:απλα ειπα πως καλο ηταν να το ξερεις,μετα χαιρομαι για τις ευχαριστιες σου...hero ειπες ε?:blush2:ΧD} Χεχε ωραια,ειδαμε κι εσενα λοιπον,χαρουμενη φανεσε και στις 2{μονο η πρωτη με εκανε να κανω κρακ τον λαιμο μου..next time καθετα,don't do that again:oo::P} και οντως το Βερολινο απ οσα λες φαινετε να εχει kinky δρομουςXDDD Τελος,ευχαριστω και για την μνεια λοιπον:kawaii:..οποτε ξαναχρειαστεις,Zoro και iri at your service:riiight:;)
Aug 31 2008 20:11
Photo

Kenny → digitaltracker

Hello there, πως πάει η ζωή μετά το στρατό; :P Πρέπει να κάνουμε ένα meeting μέσα στο Νοέμβρη. ^^ (Είμαι κατά του friend system στο forum, μου θυμίζει myspace. Οπότε don't bear a grudge on me. :P)
Aug 31 2008 20:04
Photo

mono → Zoro

zoro u r my hero!ενταξει ολα, τελικα ηταν αυτο με την τοποθεσια εικονας...βαριομουν τρελα και ειπα να ανεβασω καμια φωτογραφια μου για πλακα αλλα δεν περιμενα αυτον τον μαραθωνιο,ασε που κρασαρε το pc καθε τρεις και λιγο και αντε ξανα...σου εχω και ειδικη μνεια κατω απο τις φωτογραφιες,κριμα που δεν εχω rep να σου δωσω...και μιας και προσεξα οτι εισαι και ιταλομαθης...milla milla grazie
Aug 31 2008 19:58
Photo

Radagast → Pindrops

Δεν πειράζει δεν έγινε τπτ. Όλοι από κάπου ξεκινήσαμε ούτε εγώ τα ήξερα αυτά στην αρχή. ^^ (πάντως το Gits1 να το προτιμήσεις από PSNR είναι το καλύτερο release by far imo)
Aug 31 2008 19:48
Photo

ayzolone

[url=http://www.amvs.weebly.com]Post Your MusicVideos - Home[/url]
Aug 31 2008 19:23
Photo

Zoro → mono

Χεχε δεν κανει τπτ,χαιρομαι να βοηθαω οπου μπορω;) Ξεχασα μονο να σου αναφερω οτι αν τις ανεβασεις με imageshack,φωρτοσε την απο τον σκληρο του pc σου,κανε κλικ στο resize image και βαλε αναλυση 640x480 ή 800x600 και μετα αντεγραψε το τελευταιο κατω link που θα σου δωσει και βαλ το στο spoiler/insert image..ευχομαι να σου λυθηκε το προβλημα:P Αν εχεις αλλες αποριες ρωτα^^ [αν παλι εχεις windows internet explorer τοτε δεν ξερω να σε βοηθησω δυστυχως:(..κανε upgrade στο mozilla firefox,ειναι πολυ καλυτερο και τζαμπα:)]
Aug 31 2008 19:21
Photo

SirJim → Sacrous

η sig σου φένεται μόνο στο πρώτο post sου σε κάθε σελίδα ενός thread. Κανονικά είναι έτσι, δεν έχεις κάποιο προβλημα
Aug 31 2008 18:41