Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Putin

από εσένα δεν περίμενα κάτι τέτοιο. κρίμα σε είχαμε και για ώριμο άτομο.
Sep 01 2008 08:38
Photo

jimmare → ximura buttosai

Δεν βαραω μπουνιες ποτε το pc...Αλλα τουλαχιστον να φτιαξει.:(
Sep 01 2008 08:36
Photo

jimmare → Asarkos

Nαι ξερω...Οταν λεω''και βγαλε'' εννοω γυρω στα 1.69,1.70!
Sep 01 2008 08:34
Photo

ximura buttosai → jimmare

κουλαρε λιγο γιατι σε λιγο θα αρχισεις στα μπουνιδια το pc και δεν φταιει σε τιποτα
Sep 01 2008 08:29
Photo

ximura buttosai → dennisuke

μια ερωτηση το episode 185 ειναι το τελευταιο και τελος το bleach;
Sep 01 2008 08:27
Photo

Anelis → anime-dono

ναι βρε, δεν εχω εννοχληθει η κατι τετοιο μην ανησυχεις συζητηση κανουμε α αν δεν εχει νετ ας κοψει το κεφαλι του, εγω χαζομαρες δε θα τον "ταϊσω" :hahaha:
Sep 01 2008 07:13
Photo

Anelismono

σοβαρολογεις;; damn ημουνα σιγουρη oτι κατι παιζει! ..γιατι ποιος ανθρωπος που δεν ειναι διανοητικα καθυστερημενος θα χρηματοδοτουσε αυτον τον τυπο για να κανει κ αλλη ταινια;!!!!
Sep 01 2008 07:09
Photo

Yu_Kanda → anime-dono

Ναι και επακολου8ουν τρομερες μαχες!!Το μανγκα του Bleach το παρακολου8εις καθολου??
Sep 01 2008 03:51
Photo

anime-dono → Yu_Kanda

Απο αυτα που ειπες μονο lagoon και Gantz δεν εχω δει παρολο που τα εχω. Οσο για τα filler μακαρι να τελιωσουν γιατι δεν βλεπω την ωρα να ξαναδω μαχες με Arancar.
Sep 01 2008 03:32
Photo

Yu_Kanda → anime-dono

Χεχε τα ιδια περιπου κ εμενα τα αγαπημενα μου ειναι Βleach,Naruto, Gurren Lagann,Dgm,Black Lagoon,Fate/Stay Night,Gantz,Soul Eater απο ανιμε και ναι εννοειται το θρυλικο επος Berserk apo manga!!Κουραγιο παντως τα φιλλερς τελειωνουν οπου να ναι αλλα 5-6 επισοδεια το κοβω να ναι
Sep 01 2008 03:00
Photo

anime-dono → Yu_Kanda

συμφωνω για τα fillers να σου πω την αληθεια δεν εχω δει κανενα περιμενω απλος να τελιωσουν και αμα με το καλο τελιωσουν μπορει και να τα δω. Οσο για τα ανιμε Gurren Lagann, Gintama, Soul Eater, Katekyo Hitman reborn και αλλα πολλα και μανγκα το Berserk.
Sep 01 2008 02:45
Photo

Yu_Kanda → anime-dono

Ναιι τα σπαει το DGM οπως και το Bleach μου αρεσει αρκετα αν και τωρα με τα fillers ειναι ελεινο τουλαχιστον τελειωνουν συντομα:D Τι αλλα ανιμε εχεις δει και σου αρεσαν?? Υorosiku btw
Sep 01 2008 02:14
Photo

anime-dono → Yu_Kanda

yo D.Gray-man βλεπω και μου αρεσει. yorosiku:drink:
Sep 01 2008 01:54
Photo

anime-dono → Anelis

ok σεβαστη η αποψη σου ,δεν ειναι οτι προσπαθω να σου αλαξω τον τροπο που κανεις δουλεια σου απλος ελεγα την γνωμη μου. P.S. μιλαγα για παιδια που δεν εχουν προσβαση στο internet.
Sep 01 2008 00:46
Photo

monoAnelis

ακου βασικα να δεις τι γινεται...για ολα φταινε οι γερμανοι...υπαρχει ενας νομος που λεει οτι οποιος επενδυει στην ντοπια κινηματογραφικη βιομηχανια εχει φορολογικες απαλλαγες! ετσι ο τυπος δεν βαζει σχεδον τιποτα απο την τσεπη του για τα περισσοτερα πληρωνει το γερμανικο κρατος!!!μηπως να φτιαξουμε κανα θρεντ για τον ουβε η θα μας το κλειδωσουν πριν προλαβουμε να πουμε ουβε? :p
Sep 01 2008 00:38