Community Status Updates
Pindrops → Radagast
Φίλε Radagast σου απαντάω εδώ μιας και εκτός του ότι έχω γίνει ενοχλητικός και όπως είπες και συ, off topic, επίσης αν γράψω αυτά που είναι να γράψω στο φόρουμ θα με πάρουν με τις πέτρες.
Το τελευταίο σου ποστ ήταν πολύ κατατοπιστικό και με έκανε να ανακαλύψω πως το πρώτο βίντεο που είχα κατεβάσει ήταν από τους Blitz, που έχουν ιαπωνικό dub.
Απλά υπήρχε μέσα στο αρχείο ιαπωνικό - αγγλικό dub και υπότιτλοι. Δεν περίμενα ποτέ να φερθώ τόσο νουμπίστικα...
Aug 31 2008 18:24
red pyramid → Tamaki
[url=http://www.youtube.com/watch?v=467Rh7TaMtY]YouTube - Bamboo Blade OP - Bamboo Beat[/url]
Aug 31 2008 18:23
red pyramid → Orion19
Oh well, it's ok, απλά περίμενα να σου αρέσει (είναι ίσως το πιο γνωστό που κυκλοφορεί). Ελπίζω τουλάχιστον όταν δείς το Ai no kusabi να σου κάνει καλύτερη εντύπωση :)
Aug 31 2008 17:55
Orion19 → red pyramid
Δε ξέρω. Απλώς δε με τράβηξε. Ήταν και χάλια το scanlation μαλλόν γιατί ήταν σκέτο μπέρδεμα. Απλώς απο τα 2 κεφάλαια που διάβασα, τη περισσότερη ώρα έδειχνε τα δύο αγόρια και τη κοπελιά να λένε τα δικά τους. Δε ξέρω. Με άφησε ουδέτερη. Αν μπορούσα να το φορτώσω, θα το διάβαζα, αλλά να κάθομαι να περιμένω να φορτώνει η σελίδα στο mangafox, δεν έχω τόση υπομονή για κάτι που δε με πολυτράβηξε.
Aug 31 2008 17:47
dennisuke → ximura buttosai
Εμένα ίσως?? Σου προεξοφλώ ότι η απάντηση μπορεί να βρίσκεται σε αυτές τις σελίδες: [URL="http://anime-ddl.blogspot.com/2008/02/bleach-1-152-rmvb-rapidshare.html"]Anime Upload ddl : #1 source upload: Bleach 1-172 RMVB Rapidshare[/URL]
[URL="http://www.bleachexile.com/multimedia/bleach-anime-downloads/"]Bleach Exile > Multimedia > Bleach Anime Downloads[/URL]
Στην πρώτη διεύθυνση έχει τα επεισόδια 1-172 σε rmvb από rapidshare και στη δεύτερη όλα, μέχρι και το τελευταίο, το 185, καθώς και τα special, δηλαδή τα OVA και την ταινία, και μάλιστα σε καλύτερη ποιότητα, απλώς χρειάζεται ένα sign up αλλά είναι free.
Aug 31 2008 17:36
Anelis → momO
εμενα το σολο της μ αρεσει εξ' ισου..γι αυτο και θα παω αλλωστε!
αχ περιμενα να κανουν ευρωπαϊκη περιοδεια για το νεο cd αλλα πουυυυυ..
θα πρεπει να περιμενουμε το 4ο...αν βγει ποτε
Aug 31 2008 16:46
endless_inspiration → jimmare
thankzzzzzz για το request!!!!
(συναγωνιζεσαι με κανεναν για το ποιος εχει τους περισσοτερους friends;;;;)
Aug 31 2008 16:42
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Μιλαμε να την περιμενα σιγουρα αυτην την ατακα οτι θα την ελεγες!!:hahaha:
Ναι,η ατακα οντως μετρησε και μου χε πει την ακριβως ιδια η Orion19 οταν ειχε φτασει εκει,πολυ γελιο ο γερος:hihi2:
[αυτο τα αρκ ειναι και ψιλοσημαντικο γιατι μοιaζει filler ομως στην παραγματικοτητα ξαναναφερεται στα επεισοδια του ανιμε που βλeπουμε τωρα...αρα προσεξε το καλα..]
Aντε σε καμια 10-20αρια eps εμφανιζεται και η Robin για πρωτη φορα...αντε να δεις ομορφια:lovulovu:
Επισης...
[B][I]I don't wanna be rude or something....but remember,I will be responsible if an accident might happen to you next time you mention me like that.Mouahahahahahahahaha[/I][/B]
Εχεχε σε πηρε χαμπαρι και η αλλη Misa-chan...η δηλωμενη...με την αδηλωτη να δω τι θα κανουμε:if:
Aug 31 2008 16:20
ximura buttosai → jimmare
μην φρικαρεις θα φτιαξει αργα η γρηγορα κανε λιγη υπομονη
Aug 31 2008 16:20
ximura buttosai → dennisuke
καλα ειμαι αλλα δεν τρελενομαι κιολας,yamato μια ερωτηση ξερεισ ποιον να ρωτησω για το bleach κατι που θελω;δεν βρησκω ενα episode
Aug 31 2008 16:18
momO → Anelis
yeah πριν λίγο το είδα
δεν πειράζει και η solo καριέρα της είναι πολύ αξιόλογη (όχι σαν αυτή του γκρουπ αλλά τι να πει κανείς?)
Aug 31 2008 16:16
ximura buttosai → zade
καλη τυχη τοτε για να βρεισ και τον επομενο,θα βοηθαγα και εγω αλλα δεν ειμαι και τοσο καλοσ σκιτσογραφος,ζωγραφιζω αλλα οχι και τοσο τελεια:drink:
Aug 31 2008 16:15
Scorpion → °•πίΟu-πίΟu•°™
Υπαρχουν και αλλα μελη ετσι...τετοιου ειδους ανοιχτομυαλα:kawaii:
(εκτος απο εσενα και την iristella);:hiding_something:απο περιεργεια ρωταω.
Aug 31 2008 16:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed