Community Status Updates
iristella → Dark_Venus
[I]bite her?Μαρία με λένε οχι Αζόρ
[/I]Μην τον παρεξηγεις...... Ειδε το avatar και εκ παραδρομης σε μπερδεψε XD Εχει και καποια καταλοιπα απο την εκπαιδευση που του κανω.... Γι αυτο σου λεω αλλαξε το..... Κριμα τοσο εξυπνη κοπελα να ταυτιζεται με τον πιο χαζο γυναικειο χαρακτηρα σε anime......
Gomen gomen για το πεταγμα αλλα δεν κρατηθηκα........:hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 02 2008 21:13
mono → iristella
βασικα οπως το εννοουσε ο zoro το εννοουσα και εγω,δεν ξερω γιατι σου εδωσα αλλη εντυπωση...αυτη τη στιγμη το διαβαζω,μολις τελειωσα το 25.massive nosebleeds!!!!παρολαυτα δεν μπορω να αποφασισω ποιον απο τους δυο προτιμω...απο την αλλη η γιουκι ειναι για τα μπαζα,θα αναπτυχθω καταλληλως και στο θρεντ χιχι
Sep 02 2008 21:10
Zoro → mono
Χεχε οντως καλυτερα να το πας με τα ισπανικα γιατι με μενα θα σε πρηξω{mono,τα ιταλικα σου!!XXPP}...
Οσο αφορα τo post μ'αρεσε πολυ το 2ο μερος...το 1ο και συμφωνουσα και οχι,αλλα το 2ο ηταν ο λογος για το rep,ολα τα λεφτα!!
Βεβαια μην βιαστεις να κλαψεις,δεν μπορεσα να στο δωσω ακομη:sigh2:...ελπιζω να το θυμιθω στο μελλον...{γμτ,ειχα γραψει κι ενα ωραιο κειμενακι..χιχι,ακομη κι εκει σεντονι να φανταστειςXDD}..
Παντως κατι που ηθελα να σου πω ειναι οτι μπηκες ενεργητικοτατα στην ροη του forum βλεπω..χτες παρατηρησα ποσα off topic threads κοιτουσες και επισης αντιληφθηκες την ολη διαμαχη με το spam στην ταχυτητα του φωτος και εκανες το comment...και δεν εισαι ουτε εναν μηνα εδω...ευγε,δεν σε κατατασσω πια στην κατηγορια της Misas!!:hahaha:
{kidding,οχι οτι σε ειχα εκει πριν:nanana:}
Αυτα λοιπον απο μενα,τα λεμε στο forum,long live the sheets!!^^
Sep 02 2008 21:08
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
ΜΜΜ μην τον λες..... Οταν ξερει πως νιωθει γι αυτην και τον αναγκαζει να ειναι παρων στην ερωτικη εξομολογηση που της κανει ο Kaname η οταν του λεει την εξης ατακα "If i become a vampire will my heart strengthen?" ενω ξερει την ιστορια του και πως νιωθει για τα βαμπιρια νομιζω εντασσεται στην κατηγορια του βασανιζω και αυτο. Αναλογα κολπα κανει και στον Kaname. Για να μην πω οτι στο 42 ξαναρχισε να κολλαει στον zero ενω ειχε ηδη επιλεξει τον Kaname..... Ελεος.... decide which one you want damn woman.
Anw αναφορικα με την εναλλαγη σωματων ειναι μια τεχνικη την οποια κατεχουν οι καθαροαιμοι vampires του να μπορουν να μεταφερουν την ψυχη τους στο σωμα ενος συγγενικου τους προσωπου (Λιγοτερο ισχυρου ομως απο πλευρας δυναμης οπως πχ ενας Noble) και κατα συνεπεια να εχουμε κατι σαν Possesion. Aναλογη τεχνικη ειχε χρησιμοποιησει και η Shizuka Hiou (My fav female character) στην Maria Kurenai. Ο Shiki Senri ειναι γιος του Rido Και κατα συνεπεια ξαδερφος του Kaname και της Yuuki (Rido + Yuukis father Ηaruka were brothers) οποτε μπορεσε να κανει το ritual για να κινειται ανετα μεσα στο cross academy.
Χεχε ελα ρε..... πως μπορει να σου την σπαει ο Kaname...... Αφου ειναι απιστευτος..... Το ιδιο και ο zero βεβαια. Προσωπικα δεν εχω διαλεξει favorite αναμεσα τους......Τους παω για διαφορετικους λογους τον καθενα.
Οσο για τα φιλια και τις αγκαλιες ναι το εχει αυτο.... Διακριτικα βεβαια δεν δειχνει κατι extreme Και καλυτερα ετσι....
Sep 02 2008 21:07
ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™
ευχαριστω που αποδεκτηκες το reguest μου
απο οτι βλεπω εισαι μεγαλη fan του naruto οπως και εγω!!
Sep 02 2008 21:06
Hatake Kakashi → iristella
Και εγω το εχω σταματησει εχω καμια τριαρα επισοδεια να δω απο δευτερο κυκλο αλλα περιμενω να μαζευτουν περισσοτερα για λιωσιμο :D
Καλη επιτυχια στην εξεταστικη!!
Μια πιτσα θα ηταν οτι πρεπει τωρα
ΥΓ:Καλη ορεξη η οπως μου ειπε ενας σερβιτορος πριν μια εβδομαδα,εδω πανε τα μπιφτετσα καλος ορεξης :D
Sep 02 2008 20:48
iristella → Hatake Kakashi
Keep digging ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις το σωστο avatar τελικα. Ωραια Code Geass gifakia εχω βρει στο forum του animesuki στο thread για τα sig + avatar requests... ριξε μια ματια εκει....
Code Geass εμεινα στο 10 του πρωτου κυκλου. Για μια περιοδο δεν μπορουσα να βρω καποια επεισοδια σε avi. Μετα που αλλαξα player με επιασε η εξεταστικη και μαλλον θα το ξαναπιασω απο την αρχη μετα.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια και εγω την λατρευω την CC (oσο την εχω δει τουλαχιστον).... Εχω βρει ενα τελειο gifaci για sig αλλα δεν μου κανει καρδια να την αποχωριστω ειναι αληθεια (suzaku gets pwned in that one....)
Η sig με την CC και την pizza Πολυ γελιο.... Μου θυμισες τωρα οτι πειναω btw......
Sep 02 2008 20:38
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
***συν του οτι λατρευω το vn γιατι ειναι το μονο μανγκα (που εχω δει) να μην ντρεπεται να δειξει φιλια κι αγκαλιες ελεος πια**
Sep 02 2008 20:33
iristella → mono
Tι εγινε το αρχισες το Manga του VK? Eλπιζω να σου αρεσει και να μην μου μεινεις στα χερια απο massive nosebleed με τις εξελιξεις που θα συναντησεις. Προσωπικα σαν υποθεση το manga μου φαινεται πιο πληρες και σε ορισμενα σημεια εχει πραγματικα πανεμορφες στιγμες.... Looking forward to hear your thoughts on this....
χμμ βλεπω ηδη ο zoro ανεφερε το post στο "τι με ενοχλει"..... Δεν ξερω γιατι αλλα εγω μαλλον διαφορετικη εντυπωση πηρα απο το post (οχι οτι το λεω με μορφη παραπονου though μια παρατηρηση κανω).... Δεν συμφωνω σε ολα αλλα πιστευω οτι καλα εκανες και ανεφερες καποια πραγματα ωστε να δοθουν καποιες απαντησεις...... Δεν θα σταματησει το σουσουρο γυρω απο τα συγκεκριμενα θεματα αλλα τουλαχιστον υπαρχει μια επισημη πολιτικη απο την anime.gr team οπου μπορουμε να ανατρεξουμε.
Sep 02 2008 20:32
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
hahahhaha ελα μωρε... Βασικα ποτε δεν παιδεψε τον Ζερο. Δεν θυμαμαι ποτε να εκανε καμια κινηση, τωρα οσον αφορα τους αλλους nobles, Προτιμω τον Hanabusa γιατι εχει γελιο xD
Tα διαβασα ολα τωρα, ειδα που εβγαλε και τα αγκαθια του... ****** απιστευτα ρε... Θελω κι αλλο αλλα ξενερωσα πολυ που θα το βγαλει σε ενα μηνα.. ακου εκει τελη σεπτεμβριου.. Τεσπα Θελω να μου εξηγησεις τι ακριβως παιζει με αυτον το rido-shiki's body δεν εχω καταλαβει.... Αλλα οσο και να μου αρεσουν τα Yaoi δεν μ αρεσει το ζευγαρι ζερο-καναμε γιατι μπορει να ειναι και οι 2 hot αλλα μου τη σπαει λιγο ο καναμε. Η απλα υπερλατρευω Ζερο. Αλλα αμα δει κανεις χωρις να ξερει τα σκηνικα με Ζερο καναμε (ρουφηγμα αιματος) τα σκηνικα Ζερο-Ιτσιρου ειναι πολυ yaoi. Τα 2 αγορακια στο κρεββατι κλπ!!!
Sep 02 2008 20:32
Hatake Kakashi → iristella
Δεν μπορω να βρω καποιο αξιολογο avatar :D
Αυτο με τον Lelouch ηταν gif και ηταν πανω απο τα ορια :(
yes Lelouch ftw
Που εχεις φτασει ως τωρα στο code geass?
H cc ειναι η αγαπημενη μου :wooi2::wooi2:
η sig σου και το avatar ειναι πολυ ωραια:riiight:
Παλια ειχα αυτη την signature
[IMG]http://img137.imageshack.us/img137/9103/sig29geassvc01op3.jpg[/IMG]
LOL απαντησα σε ρυθμο πολυβολου sorry :D
Sep 02 2008 20:30
mono → Zoro
zoro εισαι unpalevable(για τα ιταλικα το λεω)απο δω και περα μονο ισπανικα που τα κατεχω καλυτερα:hahaha:
ενταξει εφαγα και λιγο κραξιμο ειδικα για το πρωτο αλλα το rep σου με συγκινει(δακρυ κυλαει απο το μαγουλο)
σεντονια ftw!!!!!!!
Sep 02 2008 20:22
iristella → Hatake Kakashi
Καλησπερα,,,, Ελεγα να σου στειλω για το Lelouch avatar αλλα ειδα το αλλαξες παλι....... χεχε...... Δεν σε προλαβαινω.... Και αυτο πολυ ωραιο βεβαια αλλα Lelouch is all the money Που λεμε XD.....
Sep 02 2008 20:20
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Eγω παλι προτιμω τον Zero με τον Kaname Και την yuuki στο χωμα η μαλλον στην σταχτη για να ακριβολογω. Πειραζει?..... Γενικα μου την εχει δωσει πολυ με αυτην την αναποφασιστηκοτητα της. Τους παιδευει και τους δυο χωρις λογο.... Καλα στο τελευταιο το 42 δηλαδη ο Zero δινει πραγματικα ρεστα..... sooo coool....... Τι να πω. Προσωπικα απο τους δυο δεν ξερω ποιον να διαλεξω. Αλλος που μου αρεσει πολυ ειναι ο Shiki. Αυτο το "βαριεμαι που ζω" στυλακι που εχει ειναι ολα τα λεφτα.
Sep 02 2008 20:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed