Community Status Updates
Dark_Venus → Zoro
o mg.......next time I know.......pfff men.......goodnight master {bow}
Sep 02 2008 22:22
ichigo13 → M.D.F.
Βασικά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα, όπου στο πρώτο post θα έχεις όλες τις questions και βγαίνει καινούργια θα τις ανανεώνει και εμείς από κάτω θα σχολιάζομε!Οπότε θα είναι χρήσιμο το thread!Να γράψεις στο post σου όμως ότι θα ανανεώνεις κ.λ.π.
Sep 02 2008 22:21
Dark_Venus → Radagast
ναι ναι ναι και η μουσικη απιστευτη τα παντα τα παντα.πολυ μ αρεσει.:) δεν ξερω και πολλα απο anime αλλα αυτο το διασκεδαζω πολυ :)
Sep 02 2008 22:20
Zoro → Dark_Venus
Nop,enough for today..την κανω οπου να ναι!!
Dismissed then,spend your free time wisely;)
{because next time....:himitsu:}
Sep 02 2008 22:20
Radagast → Dark_Venus
Χαίρομαι πάρα πολύ που σου άρεσε, εμένα είναι η αγαπημένη μου σειρά anime μαζί με το Monster. Μουσική, ατμόσφαιρα, σχέδιο, animation, ρεαλιστικοί χαρακτήρες-κίνητρα, σκηνοθεσία, μέχρι και το τέλος θα σε ικανοποιήσει πλήρως, τι να μην αρέσει σε κάποιον από ένα τόσο καλοφτιαγμένο anime? Η ποιότητα χτυπάει άνετα και κινηματογραφικές παραγωγές.
Νάναι καλά η νουβέλα που ήταν τόσο άριστη. Συγκρίνεται άνετα με Miyazaki επίπεδο. Είναι απ'τα anime που σε κάνουν να χαίρεσαι που ξέρεις τον κόσμο των anime. Αμαρτία να μη το έχει δει κάποιος, είτε βλέπει anime είτε όχι :)
Sep 02 2008 22:17
Dark_Venus → Zoro
α θα με χρησιμοποιησεις κιωλας master...καλα παμε.:P
yeah of course next time I will (un)dress as you like.{bow}
αχ ελεος μηπως θες και strip show?????τι αλλο θ ακουσω το καημενο.....any other orders sir?
Sep 02 2008 22:14
Dark_Venus → Radagast
Καλησπέρα.Είχα ζητησει κάποτε recommendation για anime που να εχουν σχεση με παραμυθι κλπ και μου ειχες πει να δω το Guardian of the sacred spirit....Ηταν ενα απο αυτα που διάλεξα να παρακολουθησω και ηθελα να σου πω ευχαριστώ γιατι μ αρεσει πολυ η σειρα.Ειχες δίκιο η Balsa ειναι απιστευτη σα χαρακτηρας.Αυτα λοιπον!Ευχαριστω και παλι,καλη σου νυχτα.:)
Sep 02 2008 22:10
Zoro → Dark_Venus
Μπαααα,για το IQ δεν ξερω,αλλα απλα μπορει να σημαινει οτι εισαι οσο πιστη οσο αυτη!:P
{βολικο αυτο!:try:I can use thatXD}
Οσο για το skirt,κατι προς τα δω σκεφτομουν...
[IMG]http://i71.photobucket.com/albums/i138/KyussLovesGlitter/Cosplay%20List/MisaAmane7.jpg[/IMG]
Can you satisfy me next time??:blingeye2:
Anw,oyasumi και σε σενα,maria-chan;)
Sep 02 2008 22:10
Dark_Venus → Zoro
Good night master {bow}
i have no idea τι θα κανω με το avatar.....
Μπα περα απο συμπτωση τι αλλο μπορει να ειναι;εκτος αν υπονοεις με ολο το σεβασμό οτι εχω το ιδιο IQ.................:(
skirt?ναι πως τη θες senseii?{bow}
Sep 02 2008 22:04
iristella → Raven Princess
Καλησπερα και Thanks για το request....... Αva και sig εχω παρει απο το Code Geass:Lelouch of the Rebellion ....Απεικονιζει την C.C.... Ειναι καταπληκτικο anime Και στο συνιστω ανεπιφυλακτα....
Αν θες να το κατεβασεις με megaupload Πηγαινε στο παρακατω Link....
[url=http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=360790]Code Geass Download Links - Naruto Forums[/url]
Sep 02 2008 21:54
ichigo13
Βασικά θα σου πρότεινα να κάνεις ένα, όπου στο πρώτο post θα έχεις όλες τις questions και βγαίνει καινούργια θα τις ανανεώνει και εμείς από κάτω θα σχολιάζομε!Οπότε θα είναι χρήσιμο το thread!Να γράψεις στο post σου όμως ότι θα ανανεώνεις κ.λ.π.
Sep 02 2008 21:47
Zoro → mono
καλα,αφου δεν το θες...:wis:
[πλακα σου κανω κι εγω τοσην ωρα,μην ανυσηχεις:hahaha:...οταν μπορεσω θα στο δωσω ομως:P]
Cya then...:)
Sep 02 2008 21:45
mono → Zoro
βρε συ δεν πειραζει...(not)! ενταξει πλακα κανω βασικα...δεν με πολυνιαζει το ρεπ αλλωστε και μονο τα nosebleeds απο το vampire knight εμενα με αποζημιωνουν μια χαρα...χιχι
Sep 02 2008 21:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed