Jump to content

Community Status Updates

Photo

M.D.F. → ichigo13

Να κανω SBS TOPIC οταν τελειωσω? Λες να αξιζει τον κοπο? Μονο για SBS? Ή θα το κλειδωσουν?
Sep 02 2008 21:41
Photo

Raven Princess → iristella

Γεια!! :) Συγγνωμη αλλα απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ γιατι ειναι τελειο!!!! :)
Sep 02 2008 21:41
Photo

Anelis → zade

okies! btw εγω accept σε εκανα αλλα δεν σε βεπω στη λιστα μου
Sep 02 2008 21:34
Photo

Zoro → zade

Χεχε ναι τελευταια μου την εχει δωσει να βρισκω καλα postερς και να τα postαρω,ευτυχως βρισκω πολλα καλα...:) [καλα το αλλο με το ουρανιο τοξο που βρηκα ηταν τελειο:nbleed:..pure feminine perfection!!] Οσο για τ'αλλα κι εγω τα ιδια..η εξεταστικη αρχιζει,οι διακοπες τελειωσαν και απο Παρασκευη μαλλον θα χαθω για 20 μερες:(..βασικα ισως θα μπαινω που και που αλλα λιγο..anw,ευκαιρια να διαβασω..{και να δω μπολικα ανιμε!!!XDD} Aφου τελειωσουν οπως τα πες..γλεντι που εχει να γινει!!Αστα...:P Αυτα κι απο μενα,τα λεμε my Chuck-Norris-loving friend!!^^
Sep 02 2008 21:34
Photo

Zoro → mono

[θα ξαναδοκιμασω να στο δωσω τωρα μην μου μεινεις παραπονεμενη..ακομη κι αν αυτο απαιτει να μην βγω ή να μην κοιμηθω,σημερα θα παρεις το rep σου:P:P:P] Btw,ξερεις να κοιτας τα rep ετσι??:hahaha: Anw,keep discovering the forum,you started with the right foot:riiight:
Sep 02 2008 21:29
Photo

zade → Anelis

Εγώ , ο Μέλκορ , ο Lastquincy και ο Me_loves_Neliel Εγώ είμαι ο LOukos ,zade κλπ θα με καταλάβεις
Sep 02 2008 21:29
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Πρωτα απ' ολα φοβερο το νεο αβαταρ!!!! :) Δεν ξερω που τα βρισκεις αλλα ειναι τελεια!!!! Ναι εχεις καιρο ακομα!!Οποτε κοιτα να ευχαριστηθεις τον καιρο που σου απομενει!!!! Πλακα κανω απλως απολαυσε τα μαθητικα σου χρονια οσο καλυτερα μπορεις!!! Εκτος των ανιμε και μανγκα και μπαλλετου μου αρεσει πολυ να διαβαζω( εξωσχολικα βιβλια μην παρεξηγηθουμε!!!! ) αλλα και να ακουω μουσικη και να παιγω με τον αδερφο μου(ναι ακομα το κανω και ως συνηθως εγω καταληγω με μωλωπες!!!!)
Sep 02 2008 21:27
Photo

iristella → Hatake Kakashi

Ευχαριστω πολυ επισης!!! ^^
Sep 02 2008 21:26
Photo

Anelis → zade

ποιοι 4; :hmmm: τπτ μ αρεσουν πολυ τετοιες φασεις :)
Sep 02 2008 21:22
Photo

Zoro → Dark_Venus

[damn woman stop butting in my conversations:chigau:,I told you to bite her dammit!!xP] Μαρια ε?? Χαχα κοιτα συμπτωση κι εσενα το ονομα σου αρχιζει απο Μ και τελειωνει σε Α,το θεωρεις συμπτωση αυτο?? Εγω λεω οχι,ειναι σημαδη οτι λαθος τα λεει η απο κατω και πρεπει να κρατησεις παντα αυτο το avatar,my humble follower!!xD Τα λεμε οταν μπεις λοιπον;) {make master happy and bow while wearing a skirt this time:nbleed:}
Sep 02 2008 21:21
Photo

mono → Zoro

zooooooooro το reeeeeeeep μου τωωωωωωωρα:cry5::cry5::nanana::nanana:
Sep 02 2008 21:20
Photo

iristellamono

Οκ τοτε παρεξηγησις....Δεν ειχε καποια σημασια βεβαια απλα μια παρατηρηση εκανα οπως ειπα και πριν... Χεχε που να φτασεις στα 28 με 30,,,,,, Μια σκηνη zero kaname ειδικα κοντεψε να με ξεκανει........ Και εγω ακομη αναποφασιστη ειμαι. Μου αρεσουν και οι δυο για εντελως διαφορετικους λογους και εχω χαζεψει. Ναι και εμενα μου την σπαει η Yuuki...... Μεχρι και anti yuuki social group εχουμε σκεφτει να ιδρυσουμε XDDDD και θα εχει και αρκετα μελη. Το τι κακια και δηλητηριο εχει πεσει στα VK Threads δεν μπορεις να φανταστεις..... XDDD
Sep 02 2008 21:19
Photo

zade → Anelis

Girl ,φχαρισοτύμε πάρα πολύ για την προσφορά σου. Θα σε κάνουμε και οι 4 add στο μσν μας .
Sep 02 2008 21:18
Photo

Zoro → ichigo13

Χεχε μην ανυσηχεις δεν επεσες τελειως εξω:P Επεσες εξω μονο με την εμφανιση για μενα δλδ,γιατι οσο αφορα τον χαρακτηρα θεωρω οτι εχω αρκετες ομοιοτητες μ'αυτον{γι αυτο τον παω;)}..βλεπεις κι εγω σχετικα ηρεμος ειμαι εμφανισιακα,σαν αυτον,αλλα θεωρω οτι κρυβω περισσοτερα απ οσα φαινομαι...ισως και να ναι μονο η εντυπωση μου,αλλα τον παω πολυ τον Serpico και το στυλ του;P Για το Berserk τωρα ναι,αστα μας αφησε στο πιο κρισιμο σημειο ο κ***τεμπελαρος ο mangaka,πανω που θα βλεπαμε Griffith in action:uhh:...αντε ελπιζω μεχρι οκτωβρη να το χει βγαλει... Απο op παλι εγω ευχομαι να ναι λιγοτερα απο 10...10 eps ειναι 2μιση μηνες..ας το παμε τουλαχιστον 8 να ναι 2 μηνες και ας ελπισουμε να μην δουμε τπτ οπως το τελευταιο filler... Αυτα απο μενα,τα λεμε λοιπον φιλε μου ichi^^ PS:Πρεπει επειγωντος να τρεξω για μαραθωνιο op,παλι στο 364 εμεινα και θελω να δω τον Kuma...:run:
Sep 02 2008 21:16
Photo

Tidus87 → Ame Warashi

ναι πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sep 02 2008 21:14