Community Status Updates
Tea-chan → Animesuki
Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου πεις πού βρήκες τον 9ο τόμο του Midnight Secretary; Στο mangatraders έχει μόνο μέχρι τον 5ο.
Ευχαριστώ και συγγνώμη για την ενόχληση.:nod2:
Sep 02 2008 16:48
Kenny → Fingolfin
Το να καλείς νέους στο παιχνίδι με αποκλειστικό σκοπό να ψηφίζουν υπέρ/κατά ενός χαρακτήρα θεωρείται κλεψια. :nosey:
Sep 02 2008 16:44
red pyramid → a2a
red pyramid είναι η ίδια κοπέλα σε άλλες φωτογραφίες! XDDD
:O damn, την πάτησα άσχημα :O καμία σχέση στην μία εικόνα απ' την άλλη ε
Sep 02 2008 15:35
gexion → jimmare
[B]Έλα μωρε,κάθε αρχή και καλή..εγώ και πάλι ανυπομονώ:try:[/B]
[B]θα μάθεις σιγά-σιγά να ταιριάζεις το ρυθμό του song με το ρυθμό που κινούνται στις σκηνές οι χαρακτήρες..αυτό ειν το κλειδί top-επιτυχημένου amv..[/B]
[B]αν το ανεβάσεις και utube,με το καλό πες μου να κάνω ΝΤΟΥ:gotit:[/B]
Sep 02 2008 15:30
jimmare → gexion
Eμενα μου λες για λιωσιμο???Αμα υπηρχαν ακομα βασιλιαδες,θα ερχουντουσαν ολοι σε εμενα με modem για να μαθουν τι ειναι λιωσιμο:kakaka: :kakaka:
Oχι,δεν ειμαι με Sasuke...Μιας και ηταν πρωτη φορα,εκανα κατι προχειρο.
Εκοψα απο raw soul eater ενα μερος,εβαλα το ονομα μου στην αρχη και εβαλα για μουσικη τους nickelback.Εχει ψιλοπετυχει αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο εχεις δει...
Sep 02 2008 15:26
jimmare → Hikari-sama
Ετσι και σε εμας...Δεν σε ξερω πως ειναι το Λυκειο σας,αλλα εμας ολοι ειναι σαν την nike!!!
''Just do it''
Υ.Γ.Και εγω μονοχαγιος...I haven't sisters or brothers.
Sep 02 2008 15:20
IlPalazzo → Hellraider
ΡΕ ΣΥ! ΜΠΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ GROUP ΓΙΑ ΤΟ ROMANCE!
Ομιτζί δηλαδή. Είχα χάσει κάθε ελπίδα. Καλώς τον!
Sep 02 2008 15:13
GkLoc → ichigo13
Ρε δεν τον πηγαινα καθολου στην αρχη,αλλα τωρα με την μαχη και το φοβερο του Flashback τον παω με τα 10000....
Τα Σπαει,και μονο που δεν ξερει τεχνικες Ninja και ειναι ο 2ος ποι δυνατος στην Konoha ειναι απειρο Respect,οπως επισης στον αγωνα του με τον Φλωρο Gaara[τον οποιο δεν παω καθολου,μεχρι στιγμης]
Ομως ναι,ειναι ο αγαπημενος μου χαρακτηρας μεχρι στιγμης στην σειρα,και ελπιζω να γινει καλα,τετοια θεληση και επιμονη δεν πρεπει να χανονται ετσι ευκολα...
Sep 02 2008 14:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed