Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Zoro

ρε που τα πουλας αυτα?με βρηκες ασχετη και ειπες να το εκμεταλλευτεις...τουλαχιστο το edit το ξερω χαχαχα...καλα μιλαμε εχω τρελα κεφια αποψε!
Sep 03 2008 00:25
Photo

Tidus87 → Yu_Kanda

Ναι ενα κόλλημα με το συγκεκριμένο anime το έχω φάει η αλήθεια είναι και σε οποιον φίλο/η το πρότεινα δεν την γλύτωσε.Thanks για το friend request! Να ρωτήσω και κάτι επ'ευκαιρίας τα γκρουπς τι είναι ξέρεις;(Νομίζω είναι καιρός να μάθω και εγω.)
Sep 03 2008 00:25
Photo

Zoro → mono

κοινοτητα εχω γραψει...ειδες τι κανουν τα πολλα ανιμε??:hiding_something:
Sep 03 2008 00:19
Photo

mono → Zoro

κοιν[B]ο[/B]τητα zoro kun και οχι κοινωτητα...μπουχαχαχαχαχα
Sep 03 2008 00:14
Photo

Radagast → ichigo13

To fma ήταν τρομερά αργό και ρηχό στο πρώτο μισό ειδικά της σειράς και πολύ πιο παιδικό κι υπερβολικό απ'το DN για μένα. ενώ το περίμενα πολύ πιο άρτιο σαν σειρά. Αν και είχε καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων στο σύνολο το Fma, εκεί που χάνει τελείως είναι στον τομέα της ατμόσφαιρας, της μουσικής, του suspense αλλά και της σκηνοθεσίας. Εκεί το πατάει κάτω σε όλα το DN. Αυτή είναι και η κύρια διαφορά τους. Πίστεψε με αν βλέπεις κινηματογράφο-ταινίες πάνω από 12 χρόνια όπως εγώ, τότε πραγματικά μπορείς να εκτιμήσεις την καλή σκηνοθεσία όσο τίποτα άλλο. Κι αυτό το έκανε άψογα το DN είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες σειρές.
Sep 03 2008 00:11
Photo

iloveL → Dark_Venus

oh hallooo too! ^-^ :hi:
Sep 03 2008 00:08
Photo

Zoro → mono

ορεξη εχεις σημερα βλεπω,ποτε εισαι καλη:wooi2: ποτε οχι:hehehe: [btw διοθωσα και 2 d στο bandiera που ξεχασα πριν..:P] OK,I forgive you,but only for this time...now,go fetch me a pillow!!!:terror2: [καλα με ποσες θα πιασει αυτο το κολπο??στο τελος ολη η γυναικεια κοινoτητα του forum δικη μου θα γινει:hehehe:]
Sep 03 2008 00:06
Photo

An!M@niaCCC → GkLoc

Οκ Gkloc
Sep 03 2008 00:03
Photo

mono → Zoro

zoro kun pls forgive meeeeeee!:nod2::nod2::nanana::nanana: δεν θα σε ξαναδωσω ετσι στεγνα i promise:wooi2:
Sep 03 2008 00:03
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

[I][B]μα δεν ηξερε οτι θα γινει ερωτικη εξομολογηση[/B] [/I]Ελα τωρα που δεν το ξερε....Χωριο που φαινεται κολαουζο δεν θελει ηταν ο Kaname εδω και κατι chapters........ [I][B] Μα δεν ειδα να του κολλαει ή κατι τετοιο.[/B][/I] Check again.... "i said that i would always be zeros ally"part...... Ενω πριν λιγο του ελεγε οτι πλεον ειναι full fledged vampire και καμια σχεση με την Yuuki που ηξερε παλια....... Ουσιαστικα αυτο που εχω αντιληφθει ειναι οτι ο Kaname ουσιαστικα δεν ειναι το παιδι του Haruka και της Yuuri. Καποια στιγμη ο Rido πηρε το παιδι τους και ανταλλαξε ψυχες με εναν παλαιοτερο προγονο των Kuran. Γι αυτο τον λογο η σχεση αναμεσα σε Rido και Kaname ειναι αναλογη με αυτη pureblood vampire και servant και δεν μπορει να τον σκοτωσει. To death note Πιστευω θα σου αρεσει... Για κατι ρομαντικο try Junjou Romantica (που ειναι και Yaoi) και παραλληλα θα ψοφησεις στο γελιο.....ΕΙδικα καποιες σκηνες και ατακες ειναι all the money
Sep 03 2008 00:00
Photo

Zoro → iristella

[καλα το double post δεν ξερω πως εγινε:oo:,αλλα κανει την εμφαση του:hahaha:...Baka Marimo did it again...are you gonna tease me now for this??:deadga6:]
Sep 02 2008 23:59
Photo

Zoro → iristella

Damn spybot of a woman,stop ruining my conversations:chigau:..GK has gotten all over you:oo: The difference between the two cases is that she's eager to do it...jealous??:hehehe:
Sep 02 2008 23:57
Photo

Zoro → iristella

Damn spybot of a woman,stop ruining my conversations:chigau:..GK has gotten all over you:oo: The difference between the two cases is that she's eager to do it...jealous??:hehehe:
Sep 02 2008 23:57
Photo

ichigo13 → Radagast

Ok απλώς θεωρώ ότι αδικούνται κάπως τα άλλα shonen!Γνώμη μου είναι πως το death note δεν διαφέρει και τρελά από τα γνωστά shonen(διαφέρει αλλά όχι τρελά, όπως γενικά παρουσιάζεται). Κανονικά για μένα το death note έπρεπε να μπει στην πρώτη λίστα σου!Δηλαδή το fma π.χ. τι έχει να ζηλέψει από το D.N.?I just can't understand
Sep 02 2008 23:56
Photo

GkLoc → An!M@niaCCC

Yo Thanks for the request... See u around!
Sep 02 2008 23:53