Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tidus87 → Yu_Kanda

Κοίτα είναι αρκετά για να τα γράψω τώρα όλα(σε σχέση βέβαια με το συνολικό αριθμό των anime που υπάρχουν δεν είναι τίποτα).Θα γράψω αυτά που είδα(ή συνέχισα) φέτος το καλοκαίρι:DGM,naruto k' bleach(τα τελευταία chapters κυρίως, τα ανιμε τα έχω αφήσει λίγο),the melancholy of Haruhi Suzumiya,Gankutsuou,lucky star(δεν το τελείωσα),FMA the movie,vampire knight,samurai champloo,yu yu hakuso(30 ep. περίπου),xxxholic kei,kaleido star,singetsutan tsukihime,wagaya no oinari-sama(μέχρι το 6-7),elfen lied,green green,soul eater(προαισθάνθηκα οτι θα κολλήσω και το σταμάτησα γιατι έχω εξετάστική) και one piece(στο 50 κάτι περίπου είμαι εχω δρόμο μπροστα...) αυτά θυμάμαι τώρα.Εσύ?
Sep 03 2008 02:09
Photo

Zoro → mono

Οσα ειναι στο [URL="http://www.anime.gr/forums/community-bar/"]Community Bar[/URL] δεν μετρανε και συμπεριλαμβανονται και ολα τα threads του forum Off Topic και TV & Κινηματογραφος,οπως και το Movie Pictures Trivia...σε γενικες γραμμες {και οχι παντα} παιρνεις μονο posts απο οτι αφορα τα ανιμε;) {μετα υπαρχουν και εξαιρεσεις,οπως deMotivational posters κλπ} Ελπιζω να σου λυθηκε η απορια:P Αυτα,αν θες κατι αλλο στην διαθεση σου,αλλιως τα λεμε αργοτερα ή αυριο οπως ειπα:gn2:
Sep 03 2008 01:19
Photo

Yu_Kanda → Tidus87

Τιποτα οτιδηποτε θες ρωτα με:D Btw τι αλλα ανιμε εχεις δει?(εκτος του DGM)
Sep 03 2008 01:18
Photo

mono → Zoro

να κανω και μια ερωτηση?( i am such a noob) εχω κανει 45 ποστς που μετρανε βγαζω εξω την μαυρη τρυπα και μου γραφει 33,σημαινει κατι?παντα αργουν?απλα απο περιεργεια...
Sep 03 2008 01:13
Photo

Zoro → mono

[τα κεφια σου και δεν ειναι κακο:wooi2:] Δεν ηξερα οτι ειναι μονο 13 επεισοδια ακομη,interesting:kill4u: Anw,κι αυτο αναμενει στην λιστα λοιπον;) {αν και μετα θα με ψησετε για manga αλλα ειναι αλλη ιστορια:P} Tην κανω για λιγο,την ταινια δεν την ξερω{να σε παρει παλια ασχολιομουν παρα πολυ με το thread και με ταινιες,μετα το/τις βαρεθηκα και τωρα να το που το ξανανοιξες...τρελη σινεφιλ πρεπει να σαι!!:oo:}..αλλα μου φαινετε η Tilda Swintοn η κοπελα..ελπιζω να πετυχα αυτο τουλαχιστον... Anw,τα λεμε αργοτερα ή αυριο αν ειναι...stay crazy:himitsu::gn2:
Sep 03 2008 01:11
Photo

mono → Zoro

γιατι τι εχω δεν καταλαβα?:oo: παντως ειναι πολυ ωραια σειρα κατα τη γνωμη μου και για τα αγορακια...δεν ειναι σαν αυτα που βλεπεις αλλα δοκιμασε κατι διαφορετικο αλλωστε ειναι μονο 13 επισοδεια...
Sep 03 2008 01:07
Photo

Tidus87 → Yu_Kanda

ok thanks for the info.Έχω κάνα δυο groups πρόχειρα στο μυαλό.
Sep 03 2008 01:05
Photo

ichigo13 → Radagast

Kοίτα θα παραδεχτώ ότι είμαι τρελός one piece fan αλά όχι με παροπίδες!Η σειρά αυτή είναι η [B]μόνη[/B] πως με έχει κάνει να κλάψω άπειρες φορές (και πίστεψε με δεν κλέω εύκολα) χωρίς να έχει πάντα την κατάλληλη σοβαρότητα και περνάει κι αυτό πολλά μηνύματα (ειδικά για τις ηλικίες που αναφέρεται)! Το να το συγρίνω με σειρές seinen το θεωρώ λάθος καθώς όντως ως σειρά θα φανεί ρηχιά μπροστα σ'αυτές(in general speaking)! Τέλος μια μια σειρά anime δεν την βλέπω μόνο για μένα αλλά την βλέπω για να δω τι προσφέρει στους μικρούτερους, δεν ξέρω I like it that way!
Sep 03 2008 01:04
Photo

Yu_Kanda → Ame Warashi

Thnx για το Friendship request!:D Βλεπω σ'αρεσει κ σενα το D.Gray-man yayyyyy!!! Tι αλλα ανιμε παρακολουθεις??
Sep 03 2008 01:00
Photo

Yu_Kanda → Tidus87

Στα γκρουπς μιλας με ατομα για ενα συγκεκριμενο θεμα.Ας πουμε στο ναρουτο γκρουπ που ειμαι μελος μιλαμε για ναρουτο μονο ακαταπαυστα:kawaii:
Sep 03 2008 00:57
Photo

Radagast → ichigo13

Η διαφορά έγκειται κυρίως στο ότι : σε ότι ηλικίας άτομο και να το βάλεις το DN, θα τον κρατήσει να το δει "τουλάχιστον" ολόκληρο και αυτό γίνεται κυρίως γιατί η γρήγορη σκηνοθεσία, η σκοτεινή ατμόσφαιρα, το suspense με το αγχωτικό OST, αλλά και το πρωτότυπο σενάριο με τις ηθικές προεκτάσεις θα τον κολλήσουν στην οθόνη. Στο DN βλέπεις πολλούς χαρακτήρες να ψοφάνε και δεν μπορείς να το πεις προβλέψιμο καθώς έχει πολλά plot twists. Χώρια που έχει τρομερά δυνατή αρχή. Απ'την άλλη το fma κάνει μπαμ πως στοιχεύει μόνο σε μικρές ηλικίες και ζωντανή απόδειξη αυτού είναι πως σε όσους και να δοκίμασα να το πασάρω σε ηλικία πάνω από 22-24 χρονών, όλοι το έκαναν αμέσως drop. Και μένα ήταν στα πρώτα anime που είδα και το αναγνωρίζω κατά κάποιον τρόπο, αλλά αν από ένα σημείο και μετά δεις πολλά, καταλαβαίνεις πόσο αδύναμο ήταν. Δε συμφωνώ πάντως πως μοιάζει με τα άλλα shounen για τους λόγους που είπα. Αριστούργημα δεν είναι το DN, αλλά αξίζει τον χρόνο του αυτό πιστεύω. Δεν έχει τόση σημασία αν είναι σοβαρό κάτι ή όχι αρκεί να αξίζει και να περνάει πολλά μηνύματα ή γενικά να σε βάζει σε σκέψεις και προβληματισμούς ή να σε κάνει να νιώθεις πολλά ανθρώπινα συναισθήματα. Και το Gto πχ είναι comedy, αλλά έλα που κατά κάποιο τρόπο εκτός από διασκεδαστικό είναι και μάθημα ζωής...
Sep 03 2008 00:43
Photo

Zoro → mono

yup,there's nothing {public} I don't know here..I have eyes/ears everywhere:wis: Ts ts και εν το μεταξυ ψηνει κι εμενα η iri να το ξεκινησω...αραγε θα ειμαι κι εγω ετσι σαν εσενα αν το δω?? Μακρια τοτε!!XXPPP
Sep 03 2008 00:42
Photo

mono → Zoro

νομιζω ειναι απο την απωλεια αιματος:nbleed::nbleed::nbleed: με καταλαβες ομως ατιμο πλασμα τιποτα δεν σου ξεφευγει,εχεις τους σπιουνους σου παντου:kakaka::kakaka::kakaka:
Sep 03 2008 00:37
Photo

Zoro → mono

[B][I]καλα μιλαμε εχω τρελα κεφια αποψε! [/I][/B] Ε,πεστο να καταλαβω κι εγω,δεν το χα παρατηρησειXDD Τι επαθες σημερα ρε??:hahaha: Αλλο ατομο...θα σου λεγα την κλασικη ατακα,ara u high on crack??,αλλα εδω αυτα δεν πιανουν...αρα θα πω...are u high on vampire knight??:hahaha:
Sep 03 2008 00:28
Photo

ichigo13 → Radagast

Κοίτα εμένα το fma είναι το πρώτο μου anime.Θεωρώ ότι είναι ένα πό τα καλύτερα σκηνοθετημένα shonen και δεν με κούρασε ποτέ!Επίσης το death note μπορεί όντως να έχει καλό σενάριο αλλά πιστεύω πως αυτό εξαπατεί πολλούς και τους κάνει να χάνουν το νόημα.Και το νόημα είναι πως ακόμα κι αυτή η σειρά δεν πάυει να ακολουθεί το ίδιο μότιβο που ακολουθούν όλα τα shonen. Τέλος sorry ρε δάσκαλε αλλά όλα τα anime που ανέφερες από την δεύτερη λίστα είναι ή dementia ή seinen!Λογικό είναι να 'ναι πιο σοβαρά από τα άλλα shonen αφού αναφέρονται σε μεγαλύτερες ηλικίες!Με εξαίρεση φυσικά τον Miyazaki ο οποίος είναι όντως respect! [B]Το θέμα για μένα είναι ο ντόρος που γίνεται από άτομα μεγαλύτερων ηλικιών που θεωρούν αυτά τα shonen αριστουργήματα!Γιατί για παιδιά εγώ μια χαρά σειρές τις βρίσκω τις περισσότερες!Το γιατί τις βλέπω εγώ είναι άλλο θέμα[/B]
Sep 03 2008 00:26