Community Status Updates
Ame Warashi → Yu_Kanda
yw :) ναι είμαι λάτρης του συγκεκριμένου!Ειδικά έχω κολλήσει με τα τελευταία eps...Πρόσφατα ξεκίνησα soul eater το οποίο μ άρεσει επίσης (μεγάλη μου αγάπη ο death the kid),one piece...Αυτά προς στιγμήν...Τελείωσα πολλά το καλοκαίρι αλλά τώρα λόγω εξεταστικής μένω σε αυτές τις σειρές και κατεβάζω νέο υλικό όπωσ gungrave...U?Να παίρνουμε και καμιά ιδέα... :)
Sep 03 2008 11:54
Goregasm → samurai_pizza_dora
mpam mpam...molis se purovolhsa me to eksasfairo pistoli m...PSOFA BABY :**
Sep 03 2008 11:10
Ash_Pokemaster → Whitelighter
ΑΝΤΕ.
Ρε, έπρεπε να τον βγάλεις φωτογραφία να τον βάλουμε στο GoNintendo. :nanana:
Sep 03 2008 11:08
ichigo13 → M.D.F.
Στο aditional options έχει επιλογή που λέει manage attachement!ΘΑ το δείς
Sep 03 2008 11:02
M.D.F. → ichigo13
Κανω topic και μετα πως κανω attachement?
Ποσταρα και το summary του 513!
Sep 03 2008 10:58
Hikari-sama → Raven Princess
Τα περισσότερα avatar μου είναι απ' το Rozen Maiden, σου έχω μιλήσει γι'αυτό, και τα βρίσκω μέσω photobucket. Αλήθεια, εσύ πού βρήσκεις εικόνες της Rue, γιατί εγώ στο Google δεν βρίσκω σχεδόν τίποτα !! Μπα σε καλό σου, τα ίδια χόμπυ έχουμε ? Κι εγώ λατρεύω το διάβασμα, ειδικά τα βιβλία περί μαγείας !! Τι μουσική σ'αρέσει ?
Sep 03 2008 10:53
ichigo13 → M.D.F.
A...τότε καλύτερα μην φτιάξεις νέο thread απλά ανεβασέ το ως attachement(σε μορφή word)!
Sep 03 2008 10:44
dennisuke → iristella
Άκυρο το γκρουπ.. η μόνη υγιεινή κι εύκολα υλοποιήσημη ιδέα που είχε ήταν η δολοφονία των καθηγητών αλλά από ίντριγκες, κακίες, πάθη, λασπολογία, προδοσίες, διαμάχες, τσακωμούς, μηχανορραφίες, συνωμοσίες και πισωμαχαιρώματα έχει άπειρα το anime.gr :hehehe: δε νομίζω να έχουμε παράπονο...
Sep 03 2008 10:15
zade → jimilegolas
Ρε καημένε ,τι έγινε ; Γιατί δεν μου στέλνεις τα subs για διόρθωση ;
Βασικά καλά κάνεις μιας και τώρα δεν προλαβαίνω λόγω εξεταστικής .:hahaha:
Θα τα πούμε και στο μσν .
Sep 03 2008 09:15
Orion19 → red pyramid
Χα χα. Ευχαριστώ. Απλώς μου έχει μείνει γιατί είχα σκάσει στο γέλιο σε εκείνη τη φάση. Χα χα.
Sep 03 2008 07:59
M.D.F. → ichigo13
Το SBS ΒΓΗΚΕ 46 ΣΕΛΙΔΕΣ WORD!:hahaha::hahaha::hahaha:
Kαι κρατησα τα σημαντικα μονο!:hahaha::hahaha::hahaha:
Να κανω post 46 σελιδες?:hahaha::hahaha::hahaha:
Sep 03 2008 06:16
red pyramid → Orion19
Καλά, έλιωσα με το βίντεακι με τα φιλιά ε. Μόλις φτιάξουν το πρόβλημα θα έχεις rep ;) :P
Sep 03 2008 02:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed