Jump to content

Community Status Updates

Photo

M.D.F. → Albatross

Sou exo steilei mail ...des kia pes mou...:tensai:
Sep 03 2008 14:20
Photo

Zoro → Dark_Venus

Τι να φωναξω ρε?:oo:4 μια χαρα ειναι:wooi2:,απο κει που πηγαινες να το παρατησεις τωρα καταφερα{με την βοηθεια των αλλων;)}να σε βαλω στην σειρα....ελπιζω μονο να σου αφησε αρκετα καλες εντυπωσεις ωστε να εχεις ορεξη να δεις και τo υπολοιπο:P Παντως οτι αποριες εχεις ρωτα εμενα,ειμαι εξπερ στην σειρα πια:) {αν και απο την παρακευη που θα χαθω μεχρι 25 σεπτεμβριου οπως ειπα θα χασω ολη την φαση πορωσης σου με το ανιμε....γμτ:sigh2:} Anw,as for the pic.....whoaaaaaa,misa-chan....what a lovely red apple!!:awww: {kidding...yup,the skirt was fine....dress too...I took a good peek when you bowed...ups,maybe I shouldn't be saying this:oo:} XPP
Sep 03 2008 14:20
Photo

ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™

δηλαδη το vampire night τι ειδους ανιμε ειναι??storyline?
Sep 03 2008 14:16
Photo

Zoro → GkLoc

ROFLMAO:hahaha: Ρε GK ελεος ειχαμε καιρο να τα πουμε και ειπες να μου αφησεις το vm του μηνα...χαχα ελεος πολυ γελιο,επρεπε να το περιμενω!!!:P {μακαρι να εφτανα τις 10000 μεχρι την παρασκευη:wis:..μετα μαλλον θα χαθω εως τις 25 σεπτεμβρη οπως ειπα:(} Anw,thanx for making me laugh buddy,τα λεμε και remain in one piece!;)
Sep 03 2008 14:15
Photo

Dark_Venus → Zoro

γκουχγκουχγκουχ4γκουχγκουχ.........μη μου φωναξεις Master......please....{bow} look what I ve brought you [IMG]http://i192.photobucket.com/albums/z90/Tobi_-_Is_-_a_-_Good_-_Boy/Misa.jpg[/IMG] I couldnt find a skirt so I wore a dress hope you dont mind.... καλός είναι ναι....
Sep 03 2008 14:11
Photo

GkLoc → Zoro

Ρε Zoro χαμος γινεται στο Profile σου/.... Τα Profile Views σου ειναι [IMG]http://th46.photobucket.com/albums/f121/darkants/th_9000-Techno-.gif[/IMG]
Sep 03 2008 14:10
Photo

Goregasm → samurai_pizza_dora

ekana alles 2:P aaa den to ema8es esu...xmmm ti na kanoume...ta skoularikia einai h kainouria porwsh...perimene ligo kairo k 8a vlepeis thn glwssa m me panemorfo skoularikaki na s kanei nazia...TRAVA KANE K ESU
Sep 03 2008 14:08
Photo

Zoro → Dark_Venus

Ετσι ετσιιιι:hehehe: Obey your Master!!!{of Puppets:P} Σε ποιο επεισοδιο εφτασες τωρα δλδ?? Καλος ο Guts??
Sep 03 2008 14:05
Photo

Zoro → jimmare

Χεχε ησουν πολυ πειστικος με αυτα που μου πες:P ΟΚ οποτε μπορεσω θα μπω λιγο να δω τι επαιξε αυτη την περιοδο...θα δω και το videaki σου.. Αυτα κι απο μενα;)
Sep 03 2008 14:04
Photo

Dark_Venus → Zoro

Hello master {bow}.....yeah μπηκα στο πνευμα της σειρας χιχι....{bow}
Sep 03 2008 14:03
Photo

jimmare → Zoro

Eυχαριστω για το -sama(παντα ημουν αλλα τεσπα)Επισης δεν περιεχει spoiler μιας και ειναι μονο φωτογραφιες και για να ξερεις το ονομα του και το...''ψευδωνυμο στη πιατσα''πρεπει να τον εχεις δει αρα μαλλον δεν υπαρχει προβλημα...Οσο για mods,να ξερεις οτι εφτιαξα τα διακαιωματα(να κλειδωνεις-κανεις edit)και το ονομα σου(να εμφανιζεται με πρασινα γραμματα.Επισης εφτιαξα και τα bars!(εκει που γραφει mod,το αλλαξα και το εκανα πολυ καλυτερο)Εφτιαξα το forum και το εκανα καλυτερο και πετυχαμε δυο παιδια που ανεβασανε σε games,ταινιες και τετοια,οτι εχουμε εμεις ολο αυτον τον καιρο.Για να μην πω τα διπλασια!:kakaka:Επισης αρχισαμε να ανεβασουμε DBZ!Μπες στο forum μας οποτε θες αλλα οταν μπεις κατσε ενα 20λεπτο να δεις τα καινουργια πραγματα και τι ανεβασαμε. ~ΑΥΤΑ~
Sep 03 2008 13:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

μπα και παλι αυτα που λες δεν μ φαινονται αρκετα αληθεια δεν πιστευω οτι του κολλαει, τουλαχιστον οχι ερωτικα. Ενταξει ναι του ανακοινωσε πως ειναι βαμπιρ και δεν ειναι πια η ιδια αυτη που ηξερε καποτε αλλα απο κει και περα μπροστα στον εχθρο δεν μπορει παρα να παρει το μερος του ως παιδικη του φιλη κι επειδη εχουν περασει τοσο κλπ κλπ και ξερει και η ιδια ποσο εχει υποφερει ο Ζερο (καημενο παιδι! :if:) Kαι εγω το νομιζω παντως αυτο που λες για τον Καναμε οτι δεν ειναι γιος τους αλλα οχι και με τις υπολοιπες αναλυσεις που εκανες γιατι ειναι πολυ mendokuse για μενα :P Αλλα για να τα λες ετσι ωραια συμφωνω xD Ξαναξεκινησα το death note και παρατηρησα πως αλλιως ξεκιναει το manga Κι αλλιως το anime.. Αλλα αυτη τη φορα προσεχω τι βλεπω στο dn δεν τα περναω ετσι :P Μια ερωτηση, θα πεθανει ενας απο τους δυο τους στο τελος? Μην μου πεις ποιος, απλα αν θα γινει ετσι.
Sep 03 2008 13:51
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Heyz παππουλι,τι λενε οι εξετασεις,ξεκινησες?? Εγω απο παρασκευη θα λειψω πολυ πιθανον μεχρι 25 σεπτεμβριου αν και μπορει να μπαινω που και που...εσενα τι λεει,θα σε βλεπουμε λιγοτερο αυτη την περιοδο??
Sep 03 2008 13:48
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris

δεν ειναι απο κατι συγκεκριμενο απλα μου αρεσε γιατι ειναι τελειως ανεμελο και παιχνιδιαρικο!! Το παλιο μου ηταν xXxBuRnInHeLLxXx και επειδη δεν ηταν και οτι πιο γλυκο...εφυγε!
Sep 03 2008 13:43
Photo

Dark_Venus → kith

χαχαχαχαχαχαχα το αβαταρ σου τα σπαει....!
Sep 03 2008 13:43