Community Status Updates
Ame Warashi → Yu_Kanda
ναι ναι!Εννοείται μαζεύω τους τόμους από D.Gray-Man,Death note έχω διαβάσει,Bleach και naruto αλλα τελευταία με κούρασε λίγο...και τώρα διαβάζω petshop of horrors,kurosagi corpse delivery service και dogs:bullets and carnage που είναι τέλειο και προσπαθώ να βρω κάτι στο ίδιο στυλ...Χεχε κι εγώ αν αρχίσω τις σειρές που έχω δει ή τελείωσα το καλοκαίρι θα πάρει ώρες...(είχε πέσει πολύ καψιμο φέτος) :P Το fate stay night λέει τπτ?Ήθελα καιρό να το δω...Τώρα ψάχνω κάτι που να θυμίζει Azumanga daioh... :) Και τελευταία ερώτηση: fan του Kanda να υποθέσω? :D
Sep 03 2008 19:58
ichigo13 → RiDeLub
Λοιπόν μετά από κα΄ποια προσπάθεια κατάθερα να εγλαταστήσω το WMP 11 για στον firefox και τώρα κάτι πάει να γίνει [URL="http://www.horribleraws.eu/chat/"]εδώ[/URL].Ομως ποτε΄δεν βλέπω να παίζεται κάτι.Πότε έχουμε μεταδόσεις Ridelub ξέρεις?
Sep 03 2008 19:57
anime-dono → dragoness_crysta
Βασικα δεν ξερω κανεναν free τωρα αμα θες κανενα με crack και λοιπα κατι μπορω να κανω.
Sep 03 2008 19:52
Animesuki → Tea-chan
Αγαπητη Τεατσαν δεν με ενοχλησες καθολου ισα ισα που ηθελα να διαφημισω αυτο το μανγκα γιατι ειναι φοβερο!!!Λοιπον θα βρεις ολοκληρω το μανγκα σε αυτο το λινκ!!!
[url=http://www.mangafox.com/page/manga/series/724/midnight_secretary/]Manga Fox: Midnight Secretary Manga Series[/url]
Sep 03 2008 18:28
attsifte D → mono
:wis::orly::tensai::wis::blurah5:
Αν τα προσθέσεις σαν μια μικρή ιστορία, βγαίνει η απάντηση μου :D
Sep 03 2008 18:11
mono → attsifte D
thanx 4 the req! Star Wars ftw αλλα καποιος το εχει παρακανει:wis:
Sep 03 2008 17:57
ichigo13 → Leon
Oχι ποτέ δεν έχω ανέβει!Δεν έχει τύχει!Θα ήθελα αλλά είναι πολλλύ μακριά!Ο φίλος τώρα πάει για δεύτερο χρόνο!Χρήστος λέγεται
Sep 03 2008 17:52
Sunabouzu → zade
Sorry για την καθυστερηση ρε zade , ελειπα και τωρα διαβασα τα μηνυματα:P
Sep 03 2008 17:47
Sunabouzu → red pyramid
ελειπα καιρο και τωρα διαβασα το comment :P
το πικ μαλλον fanart ειναι, δεν μου ερχεται στο μυαλο κανα ανιμε με τετοιες καταστασεις...
χεχε,βλεπω εισαι και συ fan της Utena
Sep 03 2008 17:47
Leon → ichigo13
αν πάει τώρα για 3ο έτος μπορεί και να τον ξέρω. Ξέρω μερικούς. Εγώ πάλι το ακριβώς αντίθετο. Στην αρχή περνούσα κορυφαία αλλά σιγά σιγά ξεθύμαινε. Πέρασα και γω τις φάσεις μου. Τώρα μια χαρά. Είναι και ωραία πόλη. Έχεις ανέβει ποτέ;
Sep 03 2008 17:46
ichigo13 → Zoro
Μάλλον θα πρέπει να έχω μείνει κάτι επισόδεια πίσω(δεν είσαι Misa-fan?:P)!
Πάντως είναι εύκολοΠρέπει να κάνεις heal έναν από τους χαρακτήρες που θες από τον πίνακα της samurai_pizza_dora και να κάνεις hurt άλλον έναν χαρακτήρα επίσης από τον ίδιο πίνακα!
Απλώς αυτή τη βδομάδα διαλέγουμε νέο χαρακτήρα να μπει στον πίνακα και υποψήφιες είναι τρείς γυναίκες, μέσα σ'αυτές και η Misa
Btw στο one piece manga έχουμε epic chapters!Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν φτάσει το anime!
Aντε κοντεύει και ο Vegapunk(πραγματικά όμως κοντεύει) και έτσι θα λυθούν πολλές απορίες για τα φρούτα!
Τα λέμε pal:tensai:
Sep 03 2008 17:46
tsintori → Skiarxon
Καλά μεγάλε είδα τα posts σου στο black hole και ψόφισα. Είσαι φοβερός.....
Sep 03 2008 17:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed