Community Status Updates
samurai_pizza_dora → Sasuke93
Hi!
Βλεπω εισαι καινουριος σχετικα! Καλωσορισες!^^ Aν θες μπορεις να μπεις στην παρεα μας στο irc στο καναλι του anime.gr.
Eιναι στο irc.rizon.net και το καναλι λεγεται anime.gr
Ειναι καλος τροπος να γνωρισεις τα παιδια στο forum καλυτερα!
Sep 03 2008 17:36
Zoro → iristella
yup,ηταν η ωρα για το misa-show πριν λιγο αλλα τελειωσε....να δω πως θα ξεβαρεθουμε τωρα!!:sigh2:
Sep 03 2008 17:29
Zoro → ichigo13
Arigato για το link ichi,αλλα δεν εχω χρονο για να συμμετεχω στο παιχνιδι{και ουτε ξερω πως παιζεταιXD}...
Ουτος η αλλος δεν ειμαι πια Misa-fan:P
Sep 03 2008 17:25
Skiarxon → Kenny
mirc needs hacker abilities to log.so if you cant even read you are not worth it.
Sep 03 2008 17:23
kakashi sensei → Umi no Ossan
ειμαι μεγαλος fan της robin (robin-chwaaan:lovulovu:) και μολις την ειδα ειπα εδω ειμαστε.
Sep 03 2008 17:20
Zoro → hyuga
Καλα λογαριασμος δεν χρειαζοταν,αλλα anw...:)
Good Luck with the pics...^^
Sep 03 2008 17:18
ichigo13 → Leon
Oχι αλλά έχω εκεί έναν πολλύ καλό μου φίλο που σουδάζει Πολιτικός μηχανικός!Ομώς στην αρχή δεν τα πέρναγε καλά.Ήταν μέσα στην κατάθλιψη!Να φανταστείς δεν είχε ούτε θέρμανση(φαντάσου) το σπίτι του!Τώρα γ'αυτόν τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα,έχει ψιλοσυνηθήσει
Sep 03 2008 17:18
Leon → ichigo13
Ναι. Σπουδάζω Μηχανικός Περιβάλλοντος στην Ξάνθη. Έχεις καμιά σχέση με Ξάνθη;
Sep 03 2008 17:15
hyuga → Zoro
σευχαριστω πολύ zoro!!!!!θα το προσπαθήσω..πηγα να το κανω βασικα και ανοιξα και λογαριασμο στο imageshack αλλα δεν προλαβα γιατι σχολασα απο τη δουλεια....
Sep 03 2008 17:12
mihalakis21 → Kenny
help me plz kenny. δεν μπορω να μπω στο irc channel και οταν κανω click λεει οτι ο firefox δεν μπορει να βρει αυτη την τοποθεσια. ξερεις μηπως τι γινεται?
Sep 03 2008 17:08
°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris
Tσεκαρε το.. Δες Online 2 επεισοδεια μονο κι αν δεν σκαλωσεις μην το συνεχισεις. Συνολικα μεχρι τωρα εχουν βγει 13 επεισοδεια γιατι ειναι καινουριο αλλα απο οτι διαβασα εχει κανει πολυ μεγαλη επιτυχια.. Οπως το λεει και το ονομα αφορα vampires. Ειναι ενα σχολειο που οι μαθητες του χωριζονται σε 2 βαρδιες -φαινομενικα τουλαχιστον- Την πρωινη και την βραδινη. αυτο ομως που δεν ξερει κανεις ειναι οτι η βραδινη βαρδια ειναι βαμπιρ... Η πρωταγωνιστρια ειναι η φυλακας μαζι με εναν παιδικο της φιλο κατι σαν αδερφο της και μαθητες.
Δες το θα σ αρεσει..
Sep 03 2008 17:07
attsifte D → Sponis
Για μιά στιγμή είδα το post μου τελευταίο αφού είχε κλειδωθεί η τρύπα .. και θα σού'λεγα να το σβίσεις και μετά να την κλειδώσεις. Αλλά ή θα με πρόλαβες ή θα το έκανε ο Κένης.
Κατάλαβα σωστά ποιός paladin έχει μπλουζάκια;
Sep 03 2008 16:43
Goregasm → samurai_pizza_dora
eisai vareth sto msn....den dixneis thn kafrila pou kruveis mesa s delivery girl.....oxi re den paw sto black hole....-.-
Sep 03 2008 16:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed