Jump to content

Community Status Updates

Photo

samurai_pizza_dora → Sasuke93

Hi! Βλεπω εισαι καινουριος σχετικα! Καλωσορισες!^^ Aν θες μπορεις να μπεις στην παρεα μας στο irc στο καναλι του anime.gr. Eιναι στο irc.rizon.net και το καναλι λεγεται anime.gr Ειναι καλος τροπος να γνωρισεις τα παιδια στο forum καλυτερα!
Sep 03 2008 17:36
Photo

Zoro → Scorpion

Χαιρομαι που συμφωνεις:wis:
Sep 03 2008 17:30
Photo

Zoro → iristella

yup,ηταν η ωρα για το misa-show πριν λιγο αλλα τελειωσε....να δω πως θα ξεβαρεθουμε τωρα!!:sigh2:
Sep 03 2008 17:29
Photo

Zoro → ichigo13

Arigato για το link ichi,αλλα δεν εχω χρονο για να συμμετεχω στο παιχνιδι{και ουτε ξερω πως παιζεταιXD}... Ουτος η αλλος δεν ειμαι πια Misa-fan:P
Sep 03 2008 17:25
Photo

Skiarxon → Kenny

mirc needs hacker abilities to log.so if you cant even read you are not worth it.
Sep 03 2008 17:23
Photo

Scorpion → Zoro

Θα συμφωνησω ,ειναι πολυ ομορφη Πολυ πιο ομορφη απο τη Nami .
Sep 03 2008 17:22
Photo

kakashi sensei → Umi no Ossan

ειμαι μεγαλος fan της robin (robin-chwaaan:lovulovu:) και μολις την ειδα ειπα εδω ειμαστε.
Sep 03 2008 17:20
Photo

Zoro → hyuga

Καλα λογαριασμος δεν χρειαζοταν,αλλα anw...:) Good Luck with the pics...^^
Sep 03 2008 17:18
Photo

ichigo13 → Leon

Oχι αλλά έχω εκεί έναν πολλύ καλό μου φίλο που σουδάζει Πολιτικός μηχανικός!Ομώς στην αρχή δεν τα πέρναγε καλά.Ήταν μέσα στην κατάθλιψη!Να φανταστείς δεν είχε ούτε θέρμανση(φαντάσου) το σπίτι του!Τώρα γ'αυτόν τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα,έχει ψιλοσυνηθήσει
Sep 03 2008 17:18
Photo

Leon → ichigo13

Ναι. Σπουδάζω Μηχανικός Περιβάλλοντος στην Ξάνθη. Έχεις καμιά σχέση με Ξάνθη;
Sep 03 2008 17:15
Photo

hyuga → Zoro

σευχαριστω πολύ zoro!!!!!θα το προσπαθήσω..πηγα να το κανω βασικα και ανοιξα και λογαριασμο στο imageshack αλλα δεν προλαβα γιατι σχολασα απο τη δουλεια....
Sep 03 2008 17:12
Photo

mihalakis21 → Kenny

help me plz kenny. δεν μπορω να μπω στο irc channel και οταν κανω click λεει οτι ο firefox δεν μπορει να βρει αυτη την τοποθεσια. ξερεις μηπως τι γινεται?
Sep 03 2008 17:08
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris

Tσεκαρε το.. Δες Online 2 επεισοδεια μονο κι αν δεν σκαλωσεις μην το συνεχισεις. Συνολικα μεχρι τωρα εχουν βγει 13 επεισοδεια γιατι ειναι καινουριο αλλα απο οτι διαβασα εχει κανει πολυ μεγαλη επιτυχια.. Οπως το λεει και το ονομα αφορα vampires. Ειναι ενα σχολειο που οι μαθητες του χωριζονται σε 2 βαρδιες -φαινομενικα τουλαχιστον- Την πρωινη και την βραδινη. αυτο ομως που δεν ξερει κανεις ειναι οτι η βραδινη βαρδια ειναι βαμπιρ... Η πρωταγωνιστρια ειναι η φυλακας μαζι με εναν παιδικο της φιλο κατι σαν αδερφο της και μαθητες. Δες το θα σ αρεσει..
Sep 03 2008 17:07
Photo

attsifte D → Sponis

Για μιά στιγμή είδα το post μου τελευταίο αφού είχε κλειδωθεί η τρύπα .. και θα σού'λεγα να το σβίσεις και μετά να την κλειδώσεις. Αλλά ή θα με πρόλαβες ή θα το έκανε ο Κένης. Κατάλαβα σωστά ποιός paladin έχει μπλουζάκια;
Sep 03 2008 16:43
Photo

Goregasm → samurai_pizza_dora

eisai vareth sto msn....den dixneis thn kafrila pou kruveis mesa s delivery girl.....oxi re den paw sto black hole....-.-
Sep 03 2008 16:35