Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Aυτό σου έλεγα, μήπως επειδή είναι πολύ μεγάλες δεν μπαίνουν εδώ, και αν σου βγάζει κάποιο μύνημα γιατί δεν τις παίρνει.
Sep 03 2008 22:32
Photo

red pyramid → Sunabouzu

I love Utena! :D Best anime ever! Αν βρείς πικ της, πόσταρε της, έτσι να γουστάρουμε :P
Sep 03 2008 22:31
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Δεν εχω προβλημα να τις περασω στο photobucket αλλα στο φορουμ και ελεγα μηπως εχεις καμια αλλη ιδεα!!!!
Sep 03 2008 22:26
Photo

anime-dono → yuki.n

Συμφωνω με Heliraider και προσθετω Welcome to NHK. Genshiken ,Honey and Clover. EDIT. Εποισης το Full Metal Panic Fumoffu πολυ καλο αλλα δεν ξερω αν θα τις αρεσουν τα 2 προηγουμενα.
Sep 03 2008 22:22
Photo

Radagast → yuki.n

Δοκίμασε να της βάλεις κάνα GTO και Samurai Champloo για comedy, τα οποία και λόγω σκηνοθεσίας θεωρώ πως πολύ δύσκολα τρώνε drop. Χλωμό να μη της αρέσουν. PS : Προσωπικά, αν κάποιος θέλει να δει κάτι πιο σοβαρό και ρεαλιστικό με καλή ανάπτυξη χαρακτήρων πρέπει όπωσδήποτε να δει και τα "Monster" και "Seirei no Moribito", έχουν δυνατή αρχή, αν και απ'τα κουφά που είπες πως έκανε drop δε μπορώ να ξέρω σίγουρα αν θα αντέξει να τα δει ως το τέλος.
Sep 03 2008 22:20
Photo

Μμμ, δεν νομίζω πως φταίει το Photobucket. ίσως να είναι πολύ μεγάλες...Σου βγάζει κανένα μύνημα ?
Sep 03 2008 22:17
Photo

Συμφωνοι μονο που καποιες εικονες δεν μου τις περναει και ελεγα μηπως γινει κατι μεσω photobucket.
Sep 03 2008 22:14
Photo

videl → marilena_r

ελα ντε δεν εχω ιδεα.πως τα περασες???
Sep 03 2008 22:14
Photo

Hellraider → yuki.n

School Rumble. Θα με θυμηθεις. Εχει και μπολικα επεισοδια. Βαζω και το χερι μου στην φωτια. Δες το και εσυ.:tensai: (καλο θα ητανε να συνεχιζε και το deathnote παντως αλλα αν το θεωρει βαρυ τοτε το SR ειναι οτι πρεπει:wooi2:)
Sep 03 2008 22:12
Photo

Αν έχεις ήδη βάλει 60 φωτογραφίες, δεν μπορείς να βάλεις άλλες. Αλλιώς, πας στο αλμπουμ που θες να τις βάλεις, και κάτω αριστερά γράφει add pictures. Eκεί πας!
Sep 03 2008 22:06
Photo

iristella → Dark_Venus

Ακου με που σου λεω...... Κινδυνευεις......... Btw το Dn το τελειωσες? Πως σου φανηκε?
Sep 03 2008 22:06
Photo

Λοιπον και πως μπορω να τις περασω στο αλμπουμ μου στο anime//gr????
Sep 03 2008 22:03
Photo

Dark_Venus → iristella

ουφ.....ελπιζω να μη μου φωναξει (πολυ) αυτη μου μοιαζει και περισσότερο χιχι....επικινδυνη φυση?:terror2: αληθεια??? χαιρομαι πολυ που σου αρεσει :)
Sep 03 2008 22:02
Photo

iristella → Dark_Venus

Nαι δεν προβλεπεται να το δεχτει ηρεμα αυτο ειναι αληθεια...... Ειχε τοση χαρα που ειχε βρει μια Misa misa να τον υπακουει ταπεινα...... XD Αρχιζε και εκδηλωνε και την πραγματικη επικινδυνη του φυση οποτε να προσεχεις........... Παντως ειναι πραγματικα πολυ ομορφο avatar........ Και ναι η Photo του L απλα τα σπαει.......Omedeto Dark venus san.......
Sep 03 2008 21:59
Photo

Έλα, έλα, μην ανησυχείς, γι'αυτό είμαστε εμείς οι κουλτουριάρες ;) !!! Σωστά, είναι και το Photobucket. To ανακάλυψα πρόσφατα, και δεν είχα σκεφτεί να ψάξω εκεί !! Ωραία, τώρα βρήκα με τι θα γεμίσω το iPod μου (Άσε, είναι γεμάτο anime/manga εικόνες και Ιαπωνικά τραγούδια !!!)
Sep 03 2008 21:55