Community Status Updates
jimmare → Dark_Venus
Nαι?Μαλλον σε μπερδεψα.Σορυ...ΕΙναι καποια απο εδω μεσα(δεν θυμαμαι ποια)που αλλαζει συνεχεια...Και παλι σορυ:blingeye2:
Sep 03 2008 21:53
Raven Princess → Hikari-sama
ΑΑΑΑΑΑ!!!!!Να αγιασει το στομα σου γιατι σ'αυτο το κατσικοχωρι ολοι ακουν βλαχικα και μου εχει στριψει!!!! Νομιζω πως εκει θα βρεις αρκετες εικονες!!!Στο photobucket μπορεις να αναζητησεις κιολας????? Και αφου τις αποθηκευσεις πως τις περνας στα αλμπουμ του anime//gr???:orly:
Sep 03 2008 21:51
Dark_Venus → iristella
Και μενα μ αρεσει ειναι απο το school rumble....ειναι γλυκουλα μωρε...οσο για την φωτογραφια του L ειναι πολυ μελαγχολικη οντως αλλα μ αρεσει πολυ...ειπα να κανω μια ανανεωση αν και θα με βρισει ο zoro που εβγαλα τη Μισα...
Sep 03 2008 21:51
iristella → dennisuke
Χεχε παντα υπαρχει χωρος για λιγα ακομη κατα την αποψη μου......... ^^ Let the massacre begin..... Or not στην συγκεκριμενη περιπτωση...... Παντως θα ειχαμε ολοι να πουμε πραγματα. Παω στοιχημα οτι σε λιγο καιρο θα εφτανε πανω απο 9000Post το group ακομη και οι mods Θα εβγαζαν το αχτι τους.....XD
Sep 03 2008 21:46
iristella → Dark_Venus
Hey!! το αλλαξες το avatar e? Πολυ kawaiiii,,,,,,,Με γεια με γεια! H profile pic του L ειναι πολυ ωραια και πολυ μελαγχολικη....
Sep 03 2008 21:44
Dark_Venus → jimmare
ooo μη γκρινιάζεις.σημερα αλλαξα....τοσον καιρο που ειμαι εδω τα ιδια στοιχεια εχω...
Sep 03 2008 21:39
Hikari-sama → Raven Princess
ΑΑΑΑΑΑ Σ'ΑΓΑΠΑΩ !!! GREEK SONGS BURN IN HELL !!!!!! Απαίσια, φρικτά, κάνουν τα αυτιά μου να ματώνουν !!Εγώ είμαι ροκού !! Και 'μενα μ'αρέσουν τα βιβλία με λίγο romance, αν και δεν είμαι romantic type. Από Google + Imeem..OK, ευχαριστώ !!
Sep 03 2008 21:26
Raven Princess → Hikari-sama
Λοιπον πιστεψε το η οχι οι εικονες της Rue ειναι απο το google και το imeem.Απιστευτο!!!Κι εγω τρελαινομαι για βιβλια φαντασιας με μαγειες κλπ αλλα τελευταια μου αρεσουν και τα ρομαντικα!!!! Απο μουσικη σιχαινομαι οσο τιποτα τα σκυλαδικα και γενικα τα ελληνικα!!! Οποτε ακουω βασικα ξενα!!! :)
Sep 03 2008 21:23
jimmare → Dark_Venus
Σορυ αλλα δεν μπορεις να μεινεις σε ενα συγκεκριμενο avatar και profile???
Sep 03 2008 21:02
Yu_Kanda → Ame Warashi
To fate/stay night ειναι πολυ ωραιο και σου προτεινω να το δεις χωρις δευτερη σκεψη,προσωπικα απο τις αγαπημενες μου σειρες
Ναι εννοειται Kanda fun μεχρι το κοκκαλο,εμα τι τωρα:hahaha:
Sep 03 2008 20:48
RiDeLub → ichigo13
Βασικά απ' ότι είδα τώρα όντως είναι down. Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ μόνο για OP και δεν ξέρω για λοιπά προγράμματα.
Το πρόγραμμα προβολής το έχει στην σελίδα που σου έδωσα. Δοκίμασε μια στιγμή που το πρόγραμμα λέει ότι θα δείξουν κάτι. Στην παρένθεση έχουν το πρόγραμμα με ώρα Ιαπωνίας (+ 6 από εμάς) και πόση ώρα μένει για την κάθε προβολή.
Περίμενε να δεις κάτι και μετά πες μου και για την ποιότητα.
Εμένα μου αρέσει περισσότερο σε σχέση με τα άλλα 2.
Πάντως εγώ δεν μπαίνω μέσω firefox.
Αν αντιγράψει το url και κάνεις open url με τον media player πιστεύω θα έχεις "καλύτερη απόδοση".
Sep 03 2008 20:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed