Community Status Updates
Ame Warashi → Zoro
:O θαyμάζω την αυτοκυριαρχία σου!Εγω κλείνω σε ντουλάπες ps και τέτοια για να μην τα πλησιάσω! :P:P:P Είπα κι εγώ να το ελαττώσω λιγάκι αλλά δ με βλέπω να τα καταφέρνω...Λίγο μετά τον Arlong είμαι...Μου άρεσε πολύ το στόρυ με τη Nami... :) τεσπα,καλή επιτυχία με την εξεταστική σου και να προσέχεις μη μπερδεύεις μαθήματα και μέρες όπως έκανα εγώ σημερα! :P
Sep 04 2008 16:40
Raven Princess → Hikari-sama
Ναι αλλα ουτε φωνη ουτε ακροαση!!!!!Τι να κανουμε θα το αντεξω!!!!
Sep 04 2008 16:40
mono → Zoro
zoro μου εχεις ταξει ενα καρο ρεπ παλιοψευτη!!!!!!!το καταλαβα το κολπακι σου...ταζεις ρεπ στα κοριτσακια εδω μεσα για να τις κανεις οτι θελεις!δεν θα γινω θυμα σου εγω! lol
η δευτερη μεγαλη αληθεια πηγαινε σενα συγκεκριμενο ατομο που ειχε ποσταρει 3 4 ποστς πιο πανω...ειπα να κανω report αλλα ειπα να μη γινω κακια...
τεσπα καλο ταξιδι zoro,θα τα πουμε συντομα i hope!!!!
Sep 04 2008 16:39
Hikari-sama → Raven Princess
Καλά !! Ρώτησες κανέναν άλλο ? 'Η στο section με τα προβλήματα του φόρουμ ?
Sep 04 2008 16:35
Zoro → Ame Warashi
Χεχε αν σ'αρεσε το 1ο,που εγω το βρηκα μπερδευτικο γιατι δεν ξεκιναει με την κανονικη σειρα και στο τελος εχει το σχεδον ακριβως ιδιο σκηνικο παλι,θα λατρεψεις τα επομενα,δεν υπαρχει περιπτωση!!
Η ιστορια του Brandon και του Harry εχει γινει τελεια και ειδικα το τελος θα σε συγκινησει απειρα...για δακρυβρεκτες καταστασεις,ακου με που σου λεω!!:P
Οσο για το One Piece που ειπαμε οτι βρισκεσε??
Παντως οπου και να εισαι η σειρα ειναι παντα τρομερη οπως και να το κανουμε^^
Anw,εγω σημερα ειναι η τελευταια φορα που μπαινω,μετα λογω εξεταστικης θα λειψω μεχρι 25 Σεπτεμβριου...για οτι χρειαστεις θα τα πουμε τοτε...
Καλη Επιτυχια και σενα αν εχεις εξετασεις ή καλο ξεκινημα της χρονιας...:)
Θα τα πουμε,καλα να περνας!!:byejg9:
Sep 04 2008 16:34
Raven Princess → Hikari-sama
Δεν πετυχε!!!Δεν πειραζει παντως ευχαριστω για τη βοηθεια!!! ^__^
Sep 04 2008 16:32
Zoro → mono
[I][B]πρωτη μεγαλη αληθεια ειναι οτι η βλακεια ειναι ανικητη γιατι για να τα βαλεις με το βλακα πεφτεις στο επιπεδο του και σε νικαει λογω εμπειριας...
δευτερη μεγαλη αληθεια ειναι οτι προσβαλλουμε και μειωνουμε τους αλλους για να νιωσουμε ανωτεροι (which is pretty pathetic btw)
τριτη μεγαλη αληθεια ειναι οτι παλι θα πιασω πατο και αυτην την εξεταστικη...
[/B][/I]:respect::respect::respect::respect:
{δεν μπορω να σου δωσω και rep γμτ!:sigh2:}
Ολα κορυφαια{ελπιζω το 3ο να μην ισχυσει και σε μενα:P},ειδικα το 2ο το χω βιωσει απειρες φορες...ακομη και δω στο φορoυμ μερικες φορες και οχι παντα μονο σε μενα...ειναι μια ταση που υπαρχει δυστυχως...
Anw,αυτα λοιπον...τα λεμε αργοτερα αν ειναι,εγω την κανω να ετοιμασω καμια βαλιτσα...αν δεν τα ξαναπουμε τα λεμε απο τις 25 Σεπτεμβριου και μετα,μην χαθεις απ το forum και καλη επιτυχια με τις εξετασεις σου κι εσενα!!
Καλη Συνεχεια στην ζωη σου γενικα!!:ureshii::byejg9:
PS:γιατι απο πανω δεν εγραψες ουνο,ντουε,τρε????:hehe:
{δεν κρατηθηκα,gomen!!:nanana:}
Τα λεμε,καλα να περνας!!:P
Sep 04 2008 16:29
Ame Warashi → Zoro
Ohaiooo...Τι γίνεσαι εσύ?Εγώ ξεπερνάω την ήττα που έφαγα σήμερα στην εξεταστική ψάχνοντασ νέα anime...είδα το πρώτο από gungrave,καλό φαίνεται,μάλλον είχες δίκιο...Όσο για one piece,όσο πάει και καλυτερεύει! :)
Sep 04 2008 16:29
Ame Warashi → Tidus87
ρε συ δεν το πιστεύω!!!είχα βάλει σε φυσικοχημείες και φυσικές φυσ. και ήρθα τσάμπα σήμερα... :'( οποτε είμια γι άλλη μια φορά στα όρια του massacre! :P:P:P τι κααααανς?Μου μίνανε 2 ep soul eater από όσα κυκλοφορούν κι έχω πάθει πλάκα!
Sep 04 2008 16:26
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
[B]Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι μισεις τοσο πολυ την Μισα.. ειναι [COLOR=Magenta]λιγο[/COLOR] χαζη σε σχεση με το ολο εργο, [COLOR=Magenta]οχι γενικα[/COLOR]... Απλως το dn παρουσιαζει 2 ευφυιες και μετα σου τσαμπουναει διπλα μια μισα γκοθου..[COLOR=Magenta] εγω την παω παντως[/COLOR] ^^
[/B]
{μολις μπει θελω να δω τι θα πει εδω:hehe:}
Αυτο της λεω κι εγω,δεν ειναι κακο που της μοιαζει,ισα ισα τιμητικο!!!:bleh:
Btw,one piece πως παμε,το συνεχισες??
Anw,αν δεν ξανακουστουμε εγω απο αυριο θα λειψω μεχρι 25 Σεπτεμβριου,λογω εξετασεων..καλα να περνας και καλο ξεκινημα της χρονιας!!^^
{προσεχε μου την misa-chan oσο λειπω!!:P}
Sep 04 2008 16:20
Zoro → Dark_Venus
Οhh my misa-chan grew up too and I didn't notice it:ureshii:
Καλη Επιτυχια και με τις σπουδες σου λοιπον...και καλο ξεκινημα,πιθανον τα χρονια αυτα θα ειναι τα καλυτερα σου:)
Μην χαθεις απ το forum λοιπον,stay on anime και τα λεμε σε 3 βδομαδες!!
Byeee:byejg9:
{χεχε το διαλυσαμε λιγο αλλα οταν φευγω τεινω να γινομαι εμετικα γλυκαναλατος οπως μου χουν ξαναπειXDD...:bye:}
Sep 04 2008 15:52
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Αλλα και παλι δεν καταλαβαινω γιατι μισεις τοσο πολυ την Μισα.. ειναι λιγο χαζη σε σχεση με το ολο εργο, οχι γενικα... Απλως το dn παρουσιαζει 2 ευφυιες και μετα σου τσαμπουναει διπλα μια μισα γκοθου.. εγω την παω παντως ^^
Sep 04 2008 15:52
alamas → Deamon
Καλημερα, μπορεις να μου στειλεις το link για να κανω download το ThunderSub εχω βρει τα πρωτα 27 επισοδια ειναι αυτα που προβληθηκαν στην Ελλαδα ψαχνω και τα υπολοιπα στα οποια το υποβρυχιο πεταει δεν τα βρισκω
Sep 04 2008 15:49
Dark_Venus → Zoro
Μy dear master I wont forget you I promise.:)
Οσο για το απουσιολογιο πλεον δεν θα υπαρχει αφου περασα και γω στο πανεπιστημιο και ετσι τελος το Λυκειο.....ειμαι 18 στα 19 you c.(μη κοιτας που το παιζω χαζομπεμπεκα γερασα ουφ....)
Arigato Senseii...με βοηθησες παρα πολυ σε ολα σου ειμαι υπόχρεη.να σαι καλα και να προσέχεις ε...:)
αυτα :) Καλη επιτυχια και πάλι και μια pic για να μην με ξεχνας...
[IMG]http://i266.photobucket.com/albums/ii270/Kira-Kami/Misa_Amane_by_NovaVampire.jpg[/IMG]
Sep 04 2008 15:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed